GPS navigace - vše o tomto tématu
Kluci netestovali jste nahodou nekdo iGO? Docela zajimavy pocin, jednoduchost Tomtoma sice jeste nedosahuje, ale na druhou stranu hodne veci si clovek nastavi podle sveho gusta. Mapy to ma velmi kvalitni, v necem mi to pripadalo i lepsi nez Tomtom. Napriklad Slovensko a Chorvatsko je opravdu exkluzivni a jedinecne. Jeste jedna vec co se mi libi a od cervence se muze docela hodit, je upozornovani na prekroceni stanovene rychlost.
http://www.i-go.com/en/products/iGO_200 ... nshots.php
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
tak to vypada libove, ale TOM je zatim dobrejMarky píše:Kluci netestovali jste nahodou nekdo iGO? Docela zajimavy pocin, jednoduchost Tomtoma sice jeste nedosahuje, ale na druhou stranu hodne veci si clovek nastavi podle sveho gusta. Mapy to ma velmi kvalitni, v necem mi to pripadalo i lepsi nez Tomtom. Napriklad Slovensko a Chorvatsko je opravdu exkluzivni a jedinecne. Jeste jedna vec co se mi libi a od cervence se muze docela hodit, je upozornovani na prekroceni stanovene rychlost.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No me TOM u nas v UL ukazuje i cisla baraku a to mi staci
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Cavte vsetci GPS maniaci
Potrebujem radu, chcem si kupit externy GPS prijimac.
Na nete som nasiel 2 knadidatov:
Navilock BT-338
i-tec BT-339
Viete mi niekto poradit co mam kupit (rozdiely medzi nimi)
Nie je mi stale jasne ci sa jedna o toho isteho vyrobcu alebo nie....
A kde ho maju najlacnejsie ))
Navilock BT-338
i-tec BT-339
AstraG X16XEL 2000
Já mám kombinaci Nokia 9500 + Navilock BT338 + TomTom a naprostá spokojenost.Boco píše:Cavte vsetci GPS maniaci
Navilock BT-338
i-tec BT-339
Navilock jsem koupil na www.cybex.cz asi za 3,5 tis. s DPH. Funguje se vším, co má BlueTooth a nějaký mapy.
iTec bohužel neznám.
Jarda B
Astra G 1.8
Astra G 1.8
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak já jsem to vyřešil trochu jinak , aa koupil jsem rovnou BLAUPUNKT E-EXAT MP3 . Je to jednodinové rádio, s přehrávačem MP3, WMA, atd.. , s navigací. Má to jednoduchý display se symbolovým znázorněním a hlasovým výstupem v češtině. Je to super a funguje bezvadně. Pripojil bych foto, ale nevím jak ho sem vložit
Tak to jsem zase já....
Radio vypada velmi pekne, ale ta cena je docela vysoka, kdyz si vezmes, ze to ma podrobne jen CR a Polsko, ostatni zapadni Evropa ma jen hlavni tahy.
Ted jsem testoval nove iGO, ale nejak jsem na stara kolena konzervativni a budu se drzet Tomtoma. Rekl bych, ze zatim nema Tomtom v autonavigaci konkurenci.
Ted jsem testoval nove iGO, ale nejak jsem na stara kolena konzervativni a budu se drzet Tomtoma. Rekl bych, ze zatim nema Tomtom v autonavigaci konkurenci.
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele: