Chip Tuning
[quote="AstraDTI"]Tak po stoprvni.
Napsal jsi ze umis u koncernu merit za jizdy vykon - to je lez. (dokonce jsi mi slibil 100 000, kdyz to najdu v tvem prispevku a nasel jsem)
Pises ze vykon neni funkci kroutaku - to je take lez.
MAgorismus - napsal jsem že umím zjistit krouťák za jízdy u PD motorů - za tím stojím a rád ti to předvedu!!!! Jak se získávají hodnoty mě NEZAJÍMÁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napsal jsi ze umis u koncernu merit za jizdy vykon - to je lez. (dokonce jsi mi slibil 100 000, kdyz to najdu v tvem prispevku a nasel jsem)
Pises ze vykon neni funkci kroutaku - to je take lez.
MAgorismus - napsal jsem že umím zjistit krouťák za jízdy u PD motorů - za tím stojím a rád ti to předvedu!!!! Jak se získávají hodnoty mě NEZAJÍMÁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Reklama
No comment. fakt už se k tobe nebudu vyjadrovat zrejme mas nejaky psychicky problem, protoze puvodni spor vznikl kvuli tomu zejsi rozporoval to cojsem psal a co jsi sem nasledne ted v predchozimprispevku napsal takze ma diagnoza je schyzaAstraDTI píše:No jednerak stale je za vola Bukac - dokud se nerozsekne ten vykonxkroutak a podobne, za druhy ja pisu furt to samy - a to ze subjektivni pocit muze klamat, resp. v tomhle pripade klame zcela spolehlive
Zasadni se mi jevi to, ze chip nijak nesrovna diry ve vykonu, na to proste ani 10 procent narust nestaci. Charakter zustane stejnej, jen se krapet zvysi vykon. A to tady pisu celou dobu + to ze objektivne se nejvetsi rozdil naleza v hornim spektru otacke, coz subjektivne neni zas az tak znat.
To ze rikal to same ho sice slechti, ale z toho co psal tady to jaksi neni zrejme a to je duvod proc jsem se do nej pustil.
CAU. Urazej si a nebo stekej jak chces, ja si budu dal chipovat a vsichni budeme spokojeni.
Bukac
A ja ti rikam a ostatnich asi deset lidi ze to je POCITOVE velmi ZNATELNE. O co opiras toto sve tvrzeni ???? My o realne zkusenosti.AstraDTI píše:Hele uz jsem nasel jadro sporuTakze ja rikam ze 5 - 10 procent je pocitove neznatelny (pokud vyloucim placebo a ostatni mechanismy ktery jsem popisoval), protoze kdyz si pristoupi dospelej clovek, tak se pruznost snizi o 7 procent a ja teda fakt s jednim pasazerem nevnimam znatelnou zmenu vykonu.Tady a ted PROHLASUJU ze se nejedna o zadne PLACEBO, že lidi NEOKRÁDÁM, že se mapy upravují a tvrzení že 5-10 procent není znát - místy jsou vmapách úpravy jen 1 procento a dělá to hodně - je mlácením slámy - prostě si někdo sedne k počítači a teď napíše KRAVINU jen aby něco napsal a byl v opozici. Ale i to jenázor že ??
Jeste dodam ze se jednalo o procenta vykonu a odpoved se tyka z me nepochopitelneho duvodu hodnot v mapach ...
Muzu te ujistit ze jsem psychycky zdrav, nedavno jsem absolvoval psychologicke testy pro dopravni piloty
Spor vznikl tak ze jsem psal ze je 5-10 procent neznatelny a vysvetlil jsem proc a ty jsi mi odpovedel velmi neslusne
Za dalsi napsal jsi ze to umis zmerit, ne zjistit a to je sakra rozdil! Zapatrej par stranek zpet!
Spor vznikl tak ze jsem psal ze je 5-10 procent neznatelny a vysvetlil jsem proc a ty jsi mi odpovedel velmi neslusne
Za dalsi napsal jsi ze to umis zmerit, ne zjistit a to je sakra rozdil! Zapatrej par stranek zpet!
AstraDTI: "Takze ja rikam ze 5 - 10 procent je pocitove neznatelny (pokud vyloucim placebo a ostatni mechanismy ktery jsem popisoval), protoze kdyz si pristoupi dospelej clovek, tak se pruznost snizi o 7 procent a ja teda fakt s jednim pasazerem nevnimam znatelnou zmenu vykonu. "
docela blbost ne?
predchipem ti ten dospely taky ubere tech tvojich 7% ne?
po chipu ti ubere taky 7% ale z už o 5-10% zvyšeného takže po chipu by to melo s jedním dospelym jet cca tak jako pred chipem když jel jsi samotný....takže to poznat pujde ne?
docela blbost ne?
predchipem ti ten dospely taky ubere tech tvojich 7% ne?
po chipu ti ubere taky 7% ale z už o 5-10% zvyšeného takže po chipu by to melo s jedním dospelym jet cca tak jako pred chipem když jel jsi samotný....takže to poznat pujde ne?
Hehehe dobrý príklad ale je to takJocker píše:Kdyz si dáš lentilku misto ibalginu a vypada to ze ti to pomohlo
Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
No ruzova byt nemusi. Na barve nezalezi, hlavni je .... ze by ti doktor rekl, že ti zvetsi ohambí.Majla píše:Hehe, tak na tomto příkladu tomu už naprosto rozumim . Ale musí ta lentilka být růžová, že?Jocker píše:Kdyz si dáš lentilku misto ibalginu a vypada to ze ti to pomohlo
Díkes
Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20
Chipping v Praglu
Kluci, já pořádně nevím - kdo se domlouval že přijede akdo ne.
H astru neumm to je pravda - tam je to po CAN BUSu - na to nemám inštrumenty - galetto jede po K-line. ALe jinak ten zbytek - G astry, B - vectry , B Zafiry - corsy Agily i Merivy to vse jde.
Jak říkám když se vás sejde aspoň 3 tak to otočím dvakrát. První načtení, podruhé nahrání. Zajímavé je že se ještě nikdo neozval na 1,4 tu jsem nikdy nedělal uděla jsem hafo benzínových 1,6 a nějaké 1,8. Také jsem dělal dve Litrovky - Corsy a Agilu
No a Dieseláky nejvíce 1,7, JEdnu 2,0 DI vectru. Ale s tema dvoulitrmama mam problem, nejdou načíst a nemůžu sehnat origoše.
H astru neumm to je pravda - tam je to po CAN BUSu - na to nemám inštrumenty - galetto jede po K-line. ALe jinak ten zbytek - G astry, B - vectry , B Zafiry - corsy Agily i Merivy to vse jde.
Jak říkám když se vás sejde aspoň 3 tak to otočím dvakrát. První načtení, podruhé nahrání. Zajímavé je že se ještě nikdo neozval na 1,4 tu jsem nikdy nedělal uděla jsem hafo benzínových 1,6 a nějaké 1,8. Také jsem dělal dve Litrovky - Corsy a Agilu
No a Dieseláky nejvíce 1,7, JEdnu 2,0 DI vectru. Ale s tema dvoulitrmama mam problem, nejdou načíst a nemůžu sehnat origoše.