jak vyndat středový panel...?
jak vyndat středový panel...?
přestali mi svítit žárovičky na podsvětlení ovladačů ventilace a tak se ptám
jak se sundá ten středovej panel ? nebo se daji vyměnit zezedu?
jak se sundá ten středovej panel ? nebo se daji vyměnit zezedu?
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
- Reklama
Vytiahni popolnik - su tam dve skrutky,(tusim ze jedna je aj pod krytom zapalovaca(nie ze ho zlomis), Vyber odkladaciu priehradku (jemne podpacit skrutkovacom) dve skrutky, radio musi ist tiez von (pozor na kodovane) dve skrutky - potom potiahni k sebe panel, hore drzi len na takom cvoku.
SUMARIZACIA:
cely panel drzi 6 skrutiek - 2 za popolnikom, 2 v odkladacej priehradke, 2 v priestore pre radio.
Ak by bol nejaky problem, tak sa ozvi.
SUMARIZACIA:
cely panel drzi 6 skrutiek - 2 za popolnikom, 2 v odkladacej priehradke, 2 v priestore pre radio.
Ak by bol nejaky problem, tak sa ozvi.
ASTRA-G-caravan (X17DTL)
Jedine, co ti mozem poradit, tak zbehni do nejakeho servisu, kde robia audio a alarmy do aut...tam ti to ochotne vyberu.manli2 píše:takže největší problém rádio..... jak ho vyndám bez těch vidliček?.....
Alebo ak sa v tvojom okoli nenachadza takyto servis (co pochybujem), tak si vidlicky sprav sam z drotu a mas pokoj.
Vela zdaru
ASTRA-G-caravan (X17DTL)
Stredový panel
Ked už sme pri tom, nemate niekto na predaj zvyšný stredový panel, ideálne strieborný, ale nepohrdnem ani čiernym. Ak ho máte niekde zaprášený ponúknite aj s rozumnou cenou na boby@orangemail.sk alebo 0905218114. Vdaka
Re: Stredový panel
No, jeden mam nahodeny a jeden som dal striekat. Ak ti to nenahli, tak by som ti ho mohol posunut. Zalezi to len na tom, kedy mi pride moj z lakovne. Inak chalanom to nejak dlho trva, budem im musiet zavolat. BTW: mozem ti ho dat streknut do akej farby chces.Robo píše:Ked už sme pri tom, nemate niekto na predaj zvyšný stredový panel, ideálne strieborný, ale nepohrdnem ani čiernym. Ak ho máte niekde zaprášený ponúknite aj s rozumnou cenou na boby@orangemail.sk alebo 0905218114. Vdaka
ASTRA-G-caravan (X17DTL)
vyndání středového panelu
4din
Ten postup na vyndání středového panelu je opsanej z nějaký chytrý knížky, nebo s tim máš osobní zkušenost?
Ten postup na vyndání středového panelu je opsanej z nějaký chytrý knížky, nebo s tim máš osobní zkušenost?
Opel Astra G, 99, 4 dv., X16XEL
Osvětlení středového panelu
U jednoho typu stačí stáhnout dolů středové kolečko ovladačů. Pod ním je žárovička. Takhle to mám já.
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: vyndání středového panelu
Uz som ho vyberal, lebo som si ho dal lakovat, ale ak tomu nerozumies, tak si otvor mudru knizku, no co ti uz mam poradit, hm?G.T.X píše:4din
ASTRA-G-caravan (X17DTL)
Re: Osvětlení středového panelu
Ano, ale plati to len pre panel s AC....ale aj tak ten panel musi ist dole.Pája píše:U jednoho typu stačí stáhnout dolů středové kolečko ovladačů. Pod ním je žárovička. Takhle to mám já.
Naposledy upravil(a) din dne 07 úno 2006, 14:37, celkem upraveno 1 x.
ASTRA-G-caravan (X17DTL)
No, to ze zhodis ten panel, nie je vsetko. Odpoj kabel od MIDu aby si ho neposkodil. Na panely kurenia (tam kde pustas, teply vzduch, ventilator a polohy) zo zadnej strany je jedna ziarovka v pätici.) Pozor, toto plati pre panel kurenia bez klimy.manli2 píše:a jak se pozná?......
jo a díky za rady....
S klimou - je to tak, ze je to pod tym tociacim sa kolieskom, ako pisal "Pája"....ale aj tak to musis dat dole...
Neviem ci tam mas klimu, alebo nie....ak by bol nejaky problem, tak sa ozvi
ASTRA-G-caravan (X17DTL)