BSAUTO
- merlin
- Kontaktovat uživatele:
BSAUTO
Dobrý den ,
dnes jsem byl s kolegou ohledně servisu auta v BS AUTO v Brně . On jen chtěl vygumovat nápis "INSP" co mu svítí na LCD a vyměnit olej . No nějaký malý techniček co tam byl se nadzvednul a pravil .. my toto neděláme .. my toto vymažeme až po objednání kompletní garanční prohlídky . Nějak jsem to neustál a poslal jsem ho někam , že to co dělají je vydírání zákazníků .
Asi to co jsem slsyšel o nich bude pravda ( dolití vody do Autobaterie 500 kč ) atd. pryč od tama ....
Takže úsudek si každý udělá sám
dnes jsem byl s kolegou ohledně servisu auta v BS AUTO v Brně . On jen chtěl vygumovat nápis "INSP" co mu svítí na LCD a vyměnit olej . No nějaký malý techniček co tam byl se nadzvednul a pravil .. my toto neděláme .. my toto vymažeme až po objednání kompletní garanční prohlídky . Nějak jsem to neustál a poslal jsem ho někam , že to co dělají je vydírání zákazníků .
Asi to co jsem slsyšel o nich bude pravda ( dolití vody do Autobaterie 500 kč ) atd. pryč od tama ....
Takže úsudek si každý udělá sám
- Opel Astra-G 1.4/16V / Z14XE
- od 2008/06 Zafira 1.8V Enjoy
- do 2003 Opel Vectra 1.6i
- Reklama
- Princ William
BSAUTO
InSP - Odstranění hlášky sevisní prohlídky
Vypnout klíček, stisknout a držet nulovací tlačítko denního počítadla km a přitom zapnout klíček a
držet tak dlouho dokud se neobjeví ---- nebo I.
A je to...
Vypnout klíček, stisknout a držet nulovací tlačítko denního počítadla km a přitom zapnout klíček a
držet tak dlouho dokud se neobjeví ---- nebo I.
A je to...
Opel Zafira 1.8 16v X18XE1 Comfort,r.v.1999
- merlin
- Kontaktovat uživatele:
INSp
Já vím ,
říkal jsem mu to at si zde najde postup a nikam ať nejezdí , ale komu není radno tomu není pomoci . On je bohužel člověk dosti bojácný a říkal jsem mu , že není problém toto udělat , ale on chtěl , aby to vše bylo certifikované atd. atd.
Snažil jsem se mu to vysvětlit , ale nedbal na radu . No a ted bude platit ranec peněz ...
Pánové díky za informace ..
GtZ
říkal jsem mu to at si zde najde postup a nikam ať nejezdí , ale komu není radno tomu není pomoci . On je bohužel člověk dosti bojácný a říkal jsem mu , že není problém toto udělat , ale on chtěl , aby to vše bylo certifikované atd. atd.
Snažil jsem se mu to vysvětlit , ale nedbal na radu . No a ted bude platit ranec peněz ...
Pánové díky za informace ..
GtZ
- Opel Astra-G 1.4/16V / Z14XE
-
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel mám úplně stejné zkušenosti s BS
Astra G 2001 Z16XE ČERNÁ METLA
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=2440
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=2440
Taky bych mohl přidat zkušenosti s touhle firmou. Otcova Zafira občas táhla, občas netáhla - zajel s tím do BS aby se na to podívali. Nechali si tam auto den a řekli nám, že auto je v pořádku a že tomu nic není. Navíc prý vyměnili olej atd co jsme vůbec nechtěli a 7tis bylo pryč. Při cestě domů to začalo zlobit úplně stejně, tak jsme to druhej den odvezli do Opel Socar Svitavy a tam nám během 5 min donesli špatnou váhu vzduchu s tím, že není možný aby to v BS nepoznali.... Takže ani otec, ani já už do BS rozhodně nepůjdem
Čo povieš na kvalitu Opla - keď ich toľko máš? Prečo nie napr VW (okrem ceny)? Nech viem naštvať majiteľov nových predražených VWzviratko píše:Já mám cca 270 firemních vozidel OPEL a pokud to jde tak se BS vyhýbáme a radši navštevujeme je Renocar , tam se aspon snaží , BS šlo hodně dolů jak s kvalitou práce tak s přístupem servisních techniků
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
palix píše:Čo povieš na kvalitu Opla - keď ich toľko máš? Prečo nie napr VW (okrem ceny)? Nech viem naštvať majiteľov nových predražených VWzviratko píše:Já mám cca 270 firemních vozidel OPEL a pokud to jde tak se BS vyhýbáme a radši navštevujeme je Renocar , tam se aspon snaží , BS šlo hodně dolů jak s kvalitou práce tak s přístupem servisních techniků
No já je nevlastním , ale spravuji jinak nejdůležitější je nákupní cena vozu , když ti dá OPEL cca 25% slevu k tomu ještě 19% DPH , tak není o čem a Škodovka se s tebou vůbec nebaví a VW zase nedá tak velkou slevu .
Kvalita OPELů není zas tak tragická , každé auto má něco a i VW je poruchový a né málo. Spíš je to takový předsudek který se táhne pořád dál , hodně udělala ted Astra H a Corsa D , to když srovnáš s minulýma autama tak je to opravdu skok dopředu , hlavně VW bych řekl že hodně zaspalo a ted to bude těžko dohánět .
Vem si jen lidi kteří měli GIV Variant , co si měli koupit potom ???? Když chtěli zůstat u D značky tak jim nic jiného než Astra H CAravan nezbývalo vzít . Kdo jí má a srovná jí třeba z G tak mi dá určitě za pravdu že ej to jiníé auto. Ještě kdyby udělaly pořádný motory tak budou dost konkurovat , ale tím že nemají žádnej pořádnej motor tak v tomhle vede stále VW Je to škoda , jelikož já jsem zatím z Háčkem spokojený
Re: BSAUTO
No hezky, krasny a vzorovy priklad jak se taky dokaze mrvit znacka .merlin píše: .. my toto neděláme .. my toto vymažeme až po objednání kompletní garanční prohlídky .
Ja jezdim pravidelne do autorizaku a vzdycky se seznamem co chci udelat a naprosto zadny problem, vstricnost, spokojenost a to i s cenou.
- Dejvid1984
-
- Kontaktovat uživatele:
to nerad jako bazarník slyším....je to o lidech..ale kdo máte špatné zkušenosti v BS tak skočte za mnou a nějak to pořešíme...
Go Hard or Go home!
ASTRA SRi 2.0 16v
Zatím plných 12 bodů....
Smrt AAA!
ASTRA SRi 2.0 16v
Zatím plných 12 bodů....
Smrt AAA!
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
Přes BS auto si nechal dovézt astru z německa předchozí majitel ted už mojí astry, byl maximálně spokojený a já jsem taky. Ovšem co si myslím o Opel servisech to je tady známo