Kde se o nas pise

Co se jinam nehodí pište sem
Trdlo

Příspěvek od Trdlo » 07 kvě 2008, 08:38

Zigi: Hele, tohle už asi bylo dost zbytečný, nemyslíš? Chápu, že se Ti schade nelíbi, popřípadě si myslíš, že smrdí, plave apod., ale bubák to celý napsal dost slušně a je fakt, že když ho vezmu doslovně a budu věřit tomu že na jejich fóru taky nemají vraky rádi, není důvod se do něj navážet.
Mám několik kamarádů, kteří mají Š120, fáčko, feldu a to jen a pouze z ekonomických důvodů. Ono když máš třeba 2 malé děti a splácíš k tomu hypo na byt, je dost těžký jít a vzít si půjčku na lepší a novější auto... :roll:
Můj názor je, že momentálně fakt zbytečně rozdmýcháváš flame.

Bubák: Sorry, nejsem zastánce korozí prorezlejch pekáčů, celkově ani škodovky, ale asi Tě chápu. (taky jsem měl 110, 120, 130 švýcara, 135...) Cena dílů je luxusní a téměř totální GO se dá udělat na ulici. Obráceně, 99% oprav zvládám i na astře, ceny dílů jsou taky rozumný už proto, že je to jak píšeš něměcká škodovka. a dignostiku mám doma taky :wink:

A rada zajeď do servisu je tu hlavně kvůli diagnostice, a tu potřebuješ už i na felicii. :twisted:

Taky se mi nelíbilo jak jste se do Zigiho na vašem fóru opřeli, ale ta škůdka o které to vše začalo, to byl fakt šílenej humus, to musíš uznat i ty.
To je všechno co jsem k tomu chtěl.
END

Reklama

Bubák

Příspěvek od Bubák » 07 kvě 2008, 08:43

Phrz píše:...dokud tim nekoho nezabijete...
Bojíš se, až tě škodovkou sejme nějakej vesnickej blbeček bez papírů v autě bez technický? Toho se ale bojíme všichni, bez ohledu na to, v čem jedeme, může tě sejmout blbeček ve škodovce, stejně jako blbeček v opelu, to že v novějším a samozřejmě bezpečnějším autě na tom budu líp, to tu přece nikdo nepopírá. Je přece moje věc, v čem jedu, pokud tím nebudu ohrožovat ostatní. Vy, co tvrdíte, že jste škodovkou jeli a už nikdy více, zajímali jste se někdy o její údržbu? Já si taky můžu půjčit vylítanýho Opela s vymlácenejma čepama, tlumičema po smrti a po návratu do Favorita, kde mám podvozek po GO, můžu tvrdit, že Opel nikdy víc... to přece taky nezáleží na značce, ale na stavu auta. Samozřejmě, že starší a kdysi velice rozšířené škodovky jsou na tom v průměru hůř, ale to neznamená, že jsou všechny bez TK a že ohrožují provoz. Stejně jako se dají najít Opely v perfektním stavu, jsou i škodovky v perfektním stavu a stejně to platí i obráceně. Když mě nebaví dávat auto dohromady a mít z toho dobrej pocit, pořídím si něco jinýho spolehlivýho a budu jednou za rok jezdit do servisu na výměnu oleje, ale to už se tu opakju. Když nedokážete ocenit umění techhle kluků, kteří dokáží opravovat auta vlastníma rukama, jsou všechny vaše připomínky naprosto mimo. Řeči o rachotinách nebudu komentovat, rachotina může být cokoliv, bez ohledu na značku, o5 bych se opakoval. Nemáme slabý povahy, to bychom nemohli dokázat to, co umíme. První kdo se začal nevhodně chovat a psát na naše fórum byl někdo od vás. Já tu, narozdíl od některých z vás, nikoho neurážím a nepíšu, že fandové do opelů mají dmnc :P Jediný, o co se snažím je přiblížit vám pohled z druhé strany.
P.S. : škodovka mě učí být automechanikem a mě to baví

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 07 kvě 2008, 08:45

Bubaku, rad bych ti pripomel ze u vas na webu se objevil odkaz na nase forum :wink:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Bubák

Příspěvek od Bubák » 07 kvě 2008, 08:46

Trdlo píše:ta škůdka o které to vše začalo, to byl fakt šílenej humus, to musíš uznat i ty.
To je bohužel ono, většina nás strká do stejnýho pytle s tímhle vidlotuningem, to nemá na silnici co dělat.

Bubák

Příspěvek od Bubák » 07 kvě 2008, 08:48

milosh píše:Bubaku, rad bych ti pripomel ze u vas na webu se objevil odkaz na nase forum :wink:
Tak kokoti jsou všude ne? Z hlediska rozložení inteligence mezi národ je jasný, že mezi škodovkářema bude stejně blbečků, jako mezi kýmkoliv jiným :P

ARTSA

Příspěvek od ARTSA » 07 kvě 2008, 08:48

Milosh: Naštěstí tyhle zázraky už na dálnici nejsou moc k vidění , jejich mejitelé sou asi soudní a raději jezdí lesem.

Zigi: Mě rapid taky blbě startoval vždy sem se modlil abich ráno nastartoval a jednou mě to dokonce pomohlo a to když mě ho chtěli náký nadšenci ukrást ( dodnes to nechápu ). šáda stála pod oknem a ty zlodejíčci startovaly tak dlouho až vzbudili tátu a ten je zahnal. :lol: :lol: :lol:

Bubák

Příspěvek od Bubák » 07 kvě 2008, 08:54

A už toho necháme, oni ty Opely nebudou zase tak špatný auta, když se o to někdo stará, stejně jako ty naše starý plečky. Jenže ladit tyhle starý plečky je celkem levný a hrozně zábavný :P

Bubák

Příspěvek od Bubák » 07 kvě 2008, 09:21

Jo, já dám taky poslední slovo (že by podruhý? :D ). Všimni si, že je to nějakej nováček, co má pár příspěvků, podle chování jednoho šaška se přece nedá odsuzovat celá skupina lidí, kdyby zůstalo jen u toho linku, bylo by to asi lepší, nejlepší by bylo, kdyby tam ten link ani nikdo neposlal, popravdě moc nechápu, co tím chtěl autor říci. Běžně se debat na tato témata ani nepouštím, protože to k ničemu nevede. A nebudeme se tu zdržovat od práce, školy nebo čehokoliv smysluplnějšího kvůli pár blbečkům, kteří mají potřebu si něco dokazovat. Škodě zdar! :lol: no, a tomu Opelu, ať se teda taky daří no... :wink:

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 07 kvě 2008, 09:42

lítal sem 2 roky v š105, užovka, rok 82, nechla mě ve štychu jednou když bylo -20 jinak nastartovala vždy, pak mě ještě sralo že když byla fakt zima tak nešly zavřít dveře a musel sem je stáhnout k sobě gumicukem než se zámky ohřály, a pak mě jednou vypekla páčka blinkrů a furt sem svítil dálkovejma...to že žrala olej jak x16xel a 10 benzínu na sto sem jí už dávno odpustil :-D ... vzpomínám na ní docela rád, už je to přes 5 let co sem ji prodal...každopádně bych si to už nikdy nekoupil i kdyby byly díly zadarmo, na horší se zvyká špatně...

PS: byla samozřejmě bez jakejchkoliv úprav (dřevěnejch i lešenářskejch)
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex » 07 kvě 2008, 10:01

vy ste jak male decka. Nechte toho. Fakt. Kazdy je jiny, jezdi v tom v cem chce a na co ma. Hlavni je ze je spokojeny a vazi si toho.
Nebudu tady mluvit o grazlech a vyjimkach. :roll:
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

Princ William

Příspěvek od Princ William » 07 kvě 2008, 10:05

a teď mi řekni proš si to sem poslal 3x (edit už 4x):roll: :lol: bohatě mi to stačí jednou :lol: :lol: :lol: 8)
Naposledy upravil(a) Princ William dne 07 kvě 2008, 10:06, celkem upraveno 1 x.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO

Phrz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Phrz » 07 kvě 2008, 10:23

Bubák píše:
Phrz píše:...dokud tim nekoho nezabijete...
Je přece moje věc, v čem jedu, pokud tím nebudu ohrožovat ostatní.
samozrejme ze je to vase vec v cem jezdite a bezpecnost u starych aut je chaba, ale uz tim, ze to jede po silnici se ohrozuji ostatni jak posadka tak chodci.

s tim co jsi napsal souhlasim, ale stejne jsem zastancem mladsiho auta, jo starsi skodovku jsme taky meli, jednou jsem z ni malem vypadnul kdyz se ji v zatacce otevreli dvere ale to sem nepatri :D

verim ze kdyby jsi mel jiny auto ze by te to bavilo stejne tak a zjistil by jsi ze s kazdou rozsvicenou kontrolkou se nemusi do servisu a na olej taky ne... obecne proti skodovkam nic nemam ale temto autum uz odzvonilo, ale na duhou stanu ono to auto nekdy staci na prevezeni z mista A do mista B

alespon je tu trochu zivo :D
bývalé: Astra G Comfort 1.4 https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=25151
nyní: Corsa D Sport 1.4T https://corsaclub.cz/viewtopic.php?f=9&t=9676
nyní: Astra J Cosmo 1.6T SIDI https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=17&t=378&p=3258#p3258

Leo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leo » 07 kvě 2008, 15:06

Bubák píše:Pokud vím, tak v německu má Opela kdekdo, je to taková tamější Škodovka, tak nevím, co proti nám máte
podiv se kdo jezdí v něměcku škodou 120 nebo favoritem :!:

tady si v česku tak sem nemotej němce
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl

Radoš 92
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radoš 92 » 07 kvě 2008, 15:21

Salám píše:Já myslím, že zase přeháníte.. Někdo prostě auto k životu nepotřebuje a na popojetí z jedné dědiny do druhé ta 120ka stačí........
Na to stačí kolo, ne? :lol:
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE

Slag

...

Příspěvek od Slag » 07 kvě 2008, 21:20

Nebuďte jak malí smradi :lol:
Buďte rádi za Astry a ostatním nechte to co mají :wink: Moje osobní zkušenost...jako první auto jsem měl Š100 (1971) a dodneška na ní vzpomínám jedině v dobrym. Jezdila sice převážně jen na 3 válce a přestože všude kde měla být nějaká provozní kapalina, bylo víceméně sucho, tak chladila, topila, mazala a dokonce se dala i zastavit :lol: Ale byla to fajn zkušenost a navíc jak řikám - první auto - takže velká láska :lol:
Na druhou stranu Š100 je podle mě poslední dobrá a dejme tomu i pohledná Škofna co spatřila světlo světa...
A jak řikal Bubák...to "dobrodružství", jestli dojedu tam kam chci, se v dnešní době vytratilo...a každej člověk, kterej se dokáže nějakym způsobem nadchnout pro některou z těch tehdejších plechovek je mi sympatickej (tim se ovšem nechci jakkoli zastávat "závodníků" ve Š120).
Zlatý 70. léta... :wink: (myslim z pohledu motoristy, byť jsem byl tehdy ještě na houbách) :lol:
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz

Odpovědět