kod na radio car 400 philips
kod na radio car 400 philips
Hosi prosim pomozte. klekla me baterka tim padem i radio koupil jsem tobez kodu.takzeje mrtve. radio car 400 philips.GM0400y2829264 No.09136106 2F3 to je vse co jsem z toho vycetl.snad to nekdo umi.diky predem snad to jeste nekdo ovlada. dedek
medacisko
- Reklama
Re: kod na radio car 400 philips
Ahoj.Rádio Car 400 nejde moc lehce odblokovat.Dá se odblokovat jedině přečtením paměti,ale za to si každý účtuje 500Kč a cena rádia s kodem je 400Kč.
Jestli by bylo rádio na prodej,tak bych měl zájem,protože bych potřeboval panel a zadní iso konektory z rádia.Na ceně by jsme se nějak domluvili.
Jestli by bylo rádio na prodej,tak bych měl zájem,protože bych potřeboval panel a zadní iso konektory z rádia.Na ceně by jsme se nějak domluvili.
kod na radia car 400
Muzem se domluvit co za tu 400 chces s tema kodama a kolik mam chtet za tu bez nich.ale nevim odkud nsi.aby ta dobirka nebyla drazsi nez radio dedek
medacisko
- Wurzelfleisch
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim, jestli nekdo potrebuje car 400 tak jedno prodavam, bez kodu, viz https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=7600 dam ho za 100,-
1.8 Caravan ´99 - 85 kw, elegance, nadst. výb.- radio SONY CDX-GT616U, zesik, sub, skvrna od horcice v kufru
-
- Kontaktovat uživatele:
beru ho. Na 100 %. Napis do SZ telefon. Domluvime se
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."