Něco trošku mimo
-
- Kontaktovat uživatele:
njo ja jsem taky byla uplne tento kdyz jsem mela jit prvni, sla jsem se trema klukama... jsme maturovali 3 z cely skoly z fyziky hehe njo a o se vejsky tyce, matiku celkem tak nak zatim zvladam... sice integraly, parcialni derivace, vrstevnice teziste a tyhle kravinky mi dali trosku zabrat ale jakmile pochopis podstatu da se to pak delat nomarne. Njo a fyzika, to jsem zvedava... kdyz jsem z toho maturovala tak si rikam ze tam neco zustalo... ale pak este mam zkousku z konstrukci pozemnich staveb a to je zkouska na celej den pak geologie - sutry, mechanika - kravinky a deskriptiva njo 7zkousek njo
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
- Reklama
- Princ William
ja jen pet. fyzika je uplne jina nez na SŠ. na vejsce je to sama derivace a integral (vyjadrena rychlost cas atd) je mi z toho na zvraceni......xpolstarekx píše:njo ja jsem taky byla uplne tento kdyz jsem mela jit prvni, sla jsem se trema klukama... jsme maturovali 3 z cely skoly z fyziky hehe njo a o se vejsky tyce, matiku celkem tak nak zatim zvladam... sice integraly, parcialni derivace, vrstevnice teziste a tyhle kravinky mi dali trosku zabrat ale jakmile pochopis podstatu da se to pak delat nomarne. Njo a fyzika, to jsem zvedava... kdyz jsem z toho maturovala tak si rikam ze tam neco zustalo... ale pak este mam zkousku z konstrukci pozemnich staveb a to je zkouska na celej den pak geologie - sutry, mechanika - kravinky a deskriptiva njo 7zkousek njo
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
-
- Kontaktovat uživatele:
- Princ William
ja ji mam jen v letnim semestru. udelam zkousku a vickrat ji neuvidim teda doufamxpolstarekx píše:Princ William: Co se fyziky tyce tak mi utekla na zacatku a ted ji budu muset nejak za ty dva dny co na tu zkousku mam chytit jinak je to v riti ale mame ji jen jeden semestr tak alespon ze tak njo
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
- Princ William
-
- Kontaktovat uživatele:
Nene mam gympl a ted jsem na CVUT FSv obor architektura a stavitelstvi njo ale asi tam dlouho nebudu, nez me vyhodi njo ... uvidime jinaaac fyziku mam taky jen letni semestr... ale dneska jsem mela prednasku a celkem jsem prekvapila prednasejiciho. Jsme probirali motory a on jako kdo tu ma diesla ze by nam vysvetlil jak to funguje, tak jsem se prihlasila, rekla mu to a on se slovy ze k tomu uz nema co rict pokracoval... pak jako... prisel na radu vankeluv motor a on jako kdo ho tu zna tak jsem se zase prihlasila rekla na cem je zalozenej a on... tusim ze se daval jen do mazdy mx... a ja na to, nene jen do RX7 a RX8 .... on a par lidi kolem se na me koukali jak na zjeveni a prej, vy tomu jako rozumite jo? hehe sem se musela pochlubit njooo
Tak mě tu máte
Škoda, že ten Wankelův motor má takové opotřebení. Jinak má největší účinnost. Mazdy MX jednu dobu (nevím jestli ještě teď to platí), konkrétně v modelu MX 3, měly nejmenší šestiválec na světě. MX 5 (čtyřválce Mazda) bylo kabrio s krycím názvem Miata, takový holčičí auto. Dokonce i Dejdar s ním jezdil. Pak už vím akorát o MX 6, ale to byl takovej bastard. Ale rozhodně to byl klasickej čtyřtakt. Nová RX8 má 2 válce (komory) o objemu asi 654 cm3. Přitom má 231 koní a 211 Nm při 5500 ot*s-1. Z toho všeho plyne, že Mazdy jsou hezká a funkční auta.xpolstarekx píše:Nene mam gympl a ted jsem na CVUT FSv obor architektura a stavitelstvi njo ale asi tam dlouho nebudu, nez me vyhodi njo ... uvidime jinaaac fyziku mam taky jen letni semestr... ale dneska jsem mela prednasku a celkem jsem prekvapila prednasejiciho. Jsme probirali motory a on jako kdo tu ma diesla ze by nam vysvetlil jak to funguje, tak jsem se prihlasila, rekla mu to a on se slovy ze k tomu uz nema co rict pokracoval... pak jako... prisel na radu vankeluv motor a on jako kdo ho tu zna tak jsem se zase prihlasila rekla na cem je zalozenej a on... tusim ze se daval jen do mazdy mx... a ja na to, nene jen do RX7 a RX8 .... on a par lidi kolem se na me koukali jak na zjeveni a prej, vy tomu jako rozumite jo? hehe sem se musela pochlubit njooo
Jarda B
Astra G 1.8
Astra G 1.8
- Zdeněk Lbc
Teda koukám, koukám! Kdybys mu ještě sdělila, že i tento motor vznikl také v Německu a prvně ho v sériovým autě použila automobilka NSU a s modelem NSU RO 80 získala v roce 1968 dokonce titul AUTO ROKU, tak by mu možná spadla i čelist. Nebo že by to věděl? Jinak ten pocit vítězství musel být náádherný, že?xpolstarekx píše:Nene mam gympl a ted jsem na CVUT FSv obor architektura a stavitelstvi njo ale asi tam dlouho nebudu, nez me vyhodi njo ... uvidime jinaaac fyziku mam taky jen letni semestr... ale dneska jsem mela prednasku a celkem jsem prekvapila prednasejiciho. Jsme probirali motory a on jako kdo tu ma diesla ze by nam vysvetlil jak to funguje, tak jsem se prihlasila, rekla mu to a on se slovy ze k tomu uz nema co rict pokracoval... pak jako... prisel na radu vankeluv motor a on jako kdo ho tu zna tak jsem se zase prihlasila rekla na cem je zalozenej a on... tusim ze se daval jen do mazdy mx... a ja na to, nene jen do RX7 a RX8 .... on a par lidi kolem se na me koukali jak na zjeveni a prej, vy tomu jako rozumite jo? hehe sem se musela pochlubit njooo
- Zdeněk Lbc
MX-5
MAZDA MX-5 je jméno roadsteru hlavně pro Evropu, MIATA pro Severní Ameriku. Není to žádný krycí název. Jsou to jen obchodní označení pro určitý trhy.
-
- Kontaktovat uživatele:
njo ten pocit byl uplne mazec njo tak tohle si zapamatuju a reknu mu to u zkousky trebasZdeněk Lbc píše:Teda koukám, koukám! Kdybys mu ještě sdělila, že i tento motor vznikl také v Německu a prvně ho v sériovým autě použila automobilka NSU a s modelem NSU RO 80 získala v roce 1968 dokonce titul AUTO ROKU, tak by mu možná spadla i čelist. Nebo že by to věděl? Jinak ten pocit vítězství musel být náádherný, že?xpolstarekx píše:Nene mam gympl a ted jsem na CVUT FSv obor architektura a stavitelstvi njo ale asi tam dlouho nebudu, nez me vyhodi njo ... uvidime jinaaac fyziku mam taky jen letni semestr... ale dneska jsem mela prednasku a celkem jsem prekvapila prednasejiciho. Jsme probirali motory a on jako kdo tu ma diesla ze by nam vysvetlil jak to funguje, tak jsem se prihlasila, rekla mu to a on se slovy ze k tomu uz nema co rict pokracoval... pak jako... prisel na radu vankeluv motor a on jako kdo ho tu zna tak jsem se zase prihlasila rekla na cem je zalozenej a on... tusim ze se daval jen do mazdy mx... a ja na to, nene jen do RX7 a RX8 .... on a par lidi kolem se na me koukali jak na zjeveni a prej, vy tomu jako rozumite jo? hehe sem se musela pochlubit njooo
Tak mě tu máte
- Princ William
tak to ja se musim pochlubit. jedna me stoji doma ale je to 626 se 4valcem bez wankelu jinak mam takovej pocit ze delaji wankel v RX 8 tech 231 koni a jeste jeden vykon. objem je stejnejJardaB píše:Škoda, že ten Wankelův motor má takové opotřebení. Jinak má největší účinnost. Mazdy MX jednu dobu (nevím jestli ještě teď to platí), konkrétně v modelu MX 3, měly nejmenší šestiválec na světě. MX 5 (čtyřválce Mazda) bylo kabrio s krycím názvem Miata, takový holčičí auto. Dokonce i Dejdar s ním jezdil. Pak už vím akorát o MX 6, ale to byl takovej bastard. Ale rozhodně to byl klasickej čtyřtakt. Nová RX8 má 2 válce (komory) o objemu asi 654 cm3. Přitom má 231 koní a 211 Nm při 5500 ot*s-1. Z toho všeho plyne, že Mazdy jsou hezká a funkční auta.
- Princ William
se nediv na holku celkem zajimave temaxpolstarekx píše:Nene mam gympl a ted jsem na CVUT FSv obor architektura a stavitelstvi njo ale asi tam dlouho nebudu, nez me vyhodi njo ... uvidime jinaaac fyziku mam taky jen letni semestr... ale dneska jsem mela prednasku a celkem jsem prekvapila prednasejiciho. Jsme probirali motory a on jako kdo tu ma diesla ze by nam vysvetlil jak to funguje, tak jsem se prihlasila, rekla mu to a on se slovy ze k tomu uz nema co rict pokracoval... pak jako... prisel na radu vankeluv motor a on jako kdo ho tu zna tak jsem se zase prihlasila rekla na cem je zalozenej a on... tusim ze se daval jen do mazdy mx... a ja na to, nene jen do RX7 a RX8 .... on a par lidi kolem se na me koukali jak na zjeveni a prej, vy tomu jako rozumite jo? hehe sem se musela pochlubit njooo
- Princ William
Re: MX-5
jenom s tebou souhlasim. je to tak jak pisesZdeněk Lbc píše:MAZDA MX-5 je jméno roadsteru hlavně pro Evropu, MIATA pro Severní Ameriku. Není to žádný krycí název. Jsou to jen obchodní označení pro určitý trhy.
Tak to já se taky pochlubím. Táta má taky mazdu, ale 6 MPS 260PS, 380Nm. a je s ní nadmíru spokojený.Princ William píše:tak to ja se musim pochlubit. jedna me stoji doma ale je to 626 se 4valcem bez wankelu jinak mam takovej pocit ze delaji wankel v RX 8 tech 231 koni a jeste jeden vykon. objem je stejnejJardaB píše:Škoda, že ten Wankelův motor má takové opotřebení. Jinak má největší účinnost. Mazdy MX jednu dobu (nevím jestli ještě teď to platí), konkrétně v modelu MX 3, měly nejmenší šestiválec na světě. MX 5 (čtyřválce Mazda) bylo kabrio s krycím názvem Miata, takový holčičí auto. Dokonce i Dejdar s ním jezdil. Pak už vím akorát o MX 6, ale to byl takovej bastard. Ale rozhodně to byl klasickej čtyřtakt. Nová RX8 má 2 válce (komory) o objemu asi 654 cm3. Přitom má 231 koní a 211 Nm při 5500 ot*s-1. Z toho všeho plyne, že Mazdy jsou hezká a funkční auta.