které alu kola?
- Reklama
dik za odkaz, povodny majitel limce nastriekal, asi predtym prebrusil skrabance, neviem.. pohravam sa z myslienkou limce zbavit farby(pojde relativne lahko lebo je to userska domaca robota) a asi ich budem lestit a ostatne necham povodne. ked sa mi to podari tak potom hodim fotky.rodel99 píše:skus pozret toto. http://www.audiworld.com/tech/ext43.shtml viac k tomu neviem ,lebo som to este nikdy neskusal
Astra G - sportive, X20DTL, 1999, 3dv, spotreba 3,5-5 l/100km leto , 4,5-6 l/100km zima
A kluci co říkáte na tyhle ty, jsou to kola z Háčka 2005, akorát by byli bez gum a možná i bez těch středovejch krytek :
Felgenbreite: 6.5J
Zollgröße: 16 Zoll
Einpresstiefe (ET):37
Lochzahl: 4
Lochkreis: 100
Myslíte že by šli na Géčko, jak rozměrově s 205/50/16, tak designově
Felgenbreite: 6.5J
Zollgröße: 16 Zoll
Einpresstiefe (ET):37
Lochzahl: 4
Lochkreis: 100
Myslíte že by šli na Géčko, jak rozměrově s 205/50/16, tak designově
Naposledy upravil(a) Defender dne 03 kvě 2008, 19:40, celkem upraveno 1 x.
Mobil : 602318645
keby som mal rodinny dom s garazou tak hej, nakolko byvam na sidlisku tak neprichadza do uvahy, to uz by bolo velke pokusenie pre grazlov.. uvidim ako budem s casom, zajtra by som to chcel pozriet a skusim to zacat brusit a neskor vylestit.. a ked to pojde pomaly tak to dam nalakovat v striebornej metelize a bude pokoj ..synologic píše:Když se ti je podařilo sehnat tak levně, tak je za ušetřené lowe hoď do chromu.
Tuším, že to vychází 3.100,- za kolo, ale byl by to nářez.
Astra G - sportive, X20DTL, 1999, 3dv, spotreba 3,5-5 l/100km leto , 4,5-6 l/100km zima
-
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, to je kup....gratuluju
.
.
.
PS: Můj příspěvek - numero 1000 Jdu chlastat....
.
.
.
PS: Můj příspěvek - numero 1000 Jdu chlastat....
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
su fešné tie disky, ked to budes mat na Gcku tak ocakavam/e fotky .. ja este nejaky cas s montovanim alu musim pockat,najprv alarm a az potom disky, kupil som aj nove pneu 205/50 R16 k nim tak nechcem riskovat, ludia su svine (stinal by som ruky a automaticky aj kastroval). Dnes som sa vybral montovat alarm, pobalil som vsetko co bolo treba a sup na dedinu aby som sirenou nedrazdil okolie pri skuskach, pridem na dedinu a zabudol som len "drobnost" ALARM tak som si zanadaval a potiahol aspon nejakych par kablov od A stlpika ako pripravu. A potom som este cistil strmene a natrel to stribrenkou,uvidim kolko to vydrzi..Defender píše:Takže jak jsem slíbil tak to sem píšu, ty kola jsem na Ebay koupil, jedu pro ně příští týden (jen se musím přes mail domluvit na den) a cena, ehm 201 EUR
Tímto se samozřejmě omlouvám Troodonovi za OT .