vypnutí airbagů při opravě předku
vypnutí airbagů při opravě předku
Zdravím , poradí mi někdo, když měním přední nárazník, jak mám vypnout airbagy, nebo co mám udělat, aby mi nedejbože vystřelili ? Díky
- Reklama
- synologic
- Kontaktovat uživatele:
Já když zvednu kapotu a podívám se mezi nárazník a chladič, tak tam vidím dráty, které končí uchycené na vnitřní straně nárazníku přesně uprostřed, to bude asi vončo. Nemacc3 píše:díky ,ale ještě se chci ujistit, že nevyletí ani po opětovném zapojení baterie ...náhodou ) . Kde je vůbec čidlo na předku, nevíš ?
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
pytle ti nevyletí ani kvůli výztuze a ani chladičům protože čidla na bagy sou až někde v deformační zóně nosníků takže se bát nemusíš,vím o čem mluvím . Měl sem srnku až u motoru přes oba chladiče a nic nevylítlo, výztuha(příčka pod nárazníkem) oba chladiče vč sahar a nárazník na trsátkamacc3 píše:mno, asi se mnou budeš muset mít trošku shovívavosti. Potřebuji vyměnit i přední výztuhu a asi i chladič ...pořád nemůže vystřelit ?
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
No hoši , děkuji za odpovědi, ale jak asi sami vidíte, tak jsou dost rozdílné, jeden vidí drátky mezi nárazníkem a chladičem a druhý někde u sloupků )) takže z vlastní zkušenosti ...čidla jsou někde až za chladiči ? PS: mám tam i klimu , baterii mám vypojenou,ale otázka zní, abych tam někde nerýpnul a po zapojení baterie aby to neudělalo BUM )
To jsme na tom stejne... Ja mel taky chladice az na motoru a vyztuha prohla nosniky dovnitr a zadnej bagl nevylit Takze ono to nebude jen tak je dostat vengenius0011 píše: pytle ti nevyletí ani kvůli výztuze a ani chladičům protože čidla na bagy sou až někde v deformační zóně nosníků takže se bát nemusíš,vím o čem mluvím . Měl sem srnku až u motoru přes oba chladiče a nic nevylítlo, výztuha(příčka pod nárazníkem) oba chladiče vč sahar a nárazník na trsátka
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
Corsa C 1.0 social edition
Corsa C 1.0 social edition