No teraz tvojej odpovedi nerozumiem. Idete predsa v sobotu 10.5. na zraz do Milovíc na letisko. Alebo som to nepochopil? Zraz v Miloviciach bol doteraz 2x do roka ak sa dobre pamätám. Alebo je toto iný zraz?Defender píše:Nu tedy dobrá , tak odjedeme v 9:15, ale ono se to stejně určo protáhne tak do půl desátý, jako loni u pumpy
Sršeň ono to není letos v Milovicích (viz diskuze), ale ano, jedeme na letiště na sray, tak se stav ať máme i zahraniční účast
Sraz v Milovicích vč. odjezdu z Prahy - 10.05.2008
X20DTL-G CARAVAN, AUTOMAT, PC, TEMPOMAT, KLIMA, KOŽA, 100 EDITION
- Reklama
Ne je to u Mělníka byla změnaSršeň píše:No teraz tvojej odpovedi nerozumiem. Idete predsa v sobotu 10.5. na zraz do Milovíc na letisko. Alebo som to nepochopil? Zraz v Miloviciach bol doteraz 2x do roka ak sa dobre pamätám. Alebo je toto iný zraz?Defender píše:Nu tedy dobrá , tak odjedeme v 9:15, ale ono se to stejně určo protáhne tak do půl desátý, jako loni u pumpy
Sršeň ono to není letos v Milovicích (viz diskuze), ale ano, jedeme na letiště na sray, tak se stav ať máme i zahraniční účast
LittleJohn-
<Važ si toho co máš, dokud to máš...>
Moje 1.6 8V 3 dv Edice 100, X16SZR
Věci na prodej
Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....
Věci na prodej
Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....
- Roman ST1
- Kontaktovat uživatele:
Sraz je to pořád ten samý, jen nás nechtěj v Milovicích kvůli natáčení nějakého stupidního amerického filmu. Tak že se to přesunulo na malé letiště u obce Střemy u Mělníka. (je to kousek od sebe) Info je tady https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... c&start=90Sršeň píše:No teraz tvojej odpovedi nerozumiem. Idete predsa v sobotu 10.5. na zraz do Milovíc na letisko. Alebo som to nepochopil? Zraz v Miloviciach bol doteraz 2x do roka ak sa dobre pamätám. Alebo je toto iný zraz?Defender píše:Nu tedy dobrá , tak odjedeme v 9:15, ale ono se to stejně určo protáhne tak do půl desátý, jako loni u pumpy
Opel Zafira B Z19DT r.v.2010 edice 111
ex : Opel Zafira 2.2 16V (Z22SE) LPG Magic + STAG 300 r.v. 2004
ex : Opel Astra Caravan 1.6 16V r.v.12/99 Edice 100
http://www.opelastra.cz , http://www.kadett.cz
ex : Opel Zafira 2.2 16V (Z22SE) LPG Magic + STAG 300 r.v. 2004
ex : Opel Astra Caravan 1.6 16V r.v.12/99 Edice 100
http://www.opelastra.cz , http://www.kadett.cz
Takže tady jsem si dovolil připravit seznámek, ať víme kolik nás pojede spolu v sobotu z Prahy Letňan (benzínka Tesco Stores, místo konání pražských srazů, je to prakticky naproti O.D.KIKA) srazík bych viděl tak na 9:00 a kolem 9:15 odjezd v koloně směr letiště u Mělníka
1. Defender
2. Capone
3. Avangarde
4. Pitman
5. ARTSA
6. Yanek
7. Sovička
8. -LJ-
9. Gondo (pokud to zdravotní stav rodiných příslušníků dovolí)
10. OPC
11. Mava
12. Miro Design (se ke koloně připojí u Neratovic)
Tak a někdo další kdo pofrčí s námi z Prahy
1. Defender
2. Capone
3. Avangarde
4. Pitman
5. ARTSA
6. Yanek
7. Sovička
8. -LJ-
10. OPC
11. Mava
Naposledy upravil(a) Defender dne 02 kvě 2008, 20:31, celkem upraveno 2 x.
Mobil : 602318645
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Doufam ze dorazim na letiste driv abych vas stihl natocit, myslim ze to bude pekna kolona
Kameru beru, 60m kazeta pripravena, baterka nabita
Kameru beru, 60m kazeta pripravena, baterka nabita
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
tak to je good ja pojedu +- v 9 z Litomeric coz je asi 45km takze do 10 tam snad budu, je to cesta pres samy pr*e*e
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- majky.n
- Kontaktovat uživatele:
Tak mě si můžete taky připsat na seznam, pojedu s vámi z PrahyDefender píše:Takže tady jsem si dovolil připravit seznámek, ať víme kolik nás pojede spolu v sobotu z Prahy Letňan (benzínka Tesco Stores, místo konání pražských srazů, je to prakticky naproti O.D.KIKA) srazík bych viděl tak na 9:00 a kolem 9:15 odjezd v koloně směr letiště u Mělníka
1. Defender
2. Capone
3. Avangarde
4. Pitman
5. ARTSA
6. Yanek
7. Sovička
8. -LJ-
10. OPC
11. Mava
BMW 530xD E60
Takže tady jsem si dovolil připravit seznámek, ať víme kolik nás pojede spolu v sobotu z Prahy Letňan (benzínka Tesco Stores, místo konání pražských srazů, je to prakticky naproti O.D.KIKA) srazík bych viděl tak na 9:00 a kolem 9:15 odjezd v koloně směr letiště u Mělníka
1. Defender
2. Capone
3. Avangarde
4. Pitman
5. ARTSA
6. Yanek
7. Sovička
8. -LJ-
10. OPC
11. Mava
13. majky.n
14. Slag
Majky tak už tě tam máme spolu se Slagem, jen by mne zajímalo kdo z vás dvou to má do Letňan dál
1. Defender
2. Capone
3. Avangarde
4. Pitman
5. ARTSA
6. Yanek
7. Sovička
8. -LJ-
10. OPC
11. Mava
13. majky.n
14. Slag
Majky tak už tě tam máme spolu se Slagem, jen by mne zajímalo kdo z vás dvou to má do Letňan dál
[quote="Defender"]Takže tady jsem si dovolil připravit seznámek, ať víme kolik nás pojede spolu v sobotu z Prahy Letňan (benzínka Tesco Stores, místo konání pražských srazů, je to prakticky naproti O.D.KIKA) srazík bych viděl tak na 9:00 a kolem 9:15 odjezd v koloně směr letiště u Mělníka
1. Defender
2. Capone
3. Avangarde
4. Pitman
5. ARTSA
6. Yanek
7. Sovička
8. -LJ-
10. OPC
11. Mava
13. majky.n
14. Slag
AAAAAAHhhhh osmička je moje číslo díky je to pro mě čest !
1. Defender
2. Capone
3. Avangarde
4. Pitman
5. ARTSA
6. Yanek
7. Sovička
8. -LJ-
10. OPC
11. Mava
13. majky.n
14. Slag
AAAAAAHhhhh osmička je moje číslo díky je to pro mě čest !
LittleJohn-
Věci na prodej
Věci na prodej
- Princ William
mi řekni jedinej důvod proč by si nemohl.... vod toho se to sem píše ne tak se neptej a rovnou doraž na flek v kolik jsou domluvený a věř nebudeš litovatMára píše:Ahoj klucí,
kolona čtrnácti aut, to bude možná lepší, než celej sraz..
Můžu taky s vámi?
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Věřim, jsem si chtěl jen trochu zaťukat do klávesnicePrinc William píše:mi řekni jedinej důvod proč by si nemohl.... vod toho se to sem píše ne tak se neptej a rovnou doraž na flek v kolik jsou domluvený a věř nebudeš litovatMára píše:Ahoj klucí,
kolona čtrnácti aut, to bude možná lepší, než celej sraz..
Můžu taky s vámi?
1. Defender
2. Capone
3. Avangarde
4. Pitman
5. ARTSA
6. Yanek
7. Sovička
8. -LJ-
10. OPC
11. Mava
13. majky.n
14. Slag
15. Mára
Tak Máro a už tě tam máme, jen doufám (věřím a podle loňské zkušenosti i vím), že se s tou kvalitou srazu, ve srovnání s kolonou pleteš
1. Defender
2. Capone
3. Avangarde
4. Pitman
5. ARTSA
6. Yanek
7. Sovička
8. -LJ-
10. OPC
11. Mava
13. majky.n
14. Slag
15. Mára
Tak Máro a už tě tam máme, jen doufám (věřím a podle loňské zkušenosti i vím), že se s tou kvalitou srazu, ve srovnání s kolonou pleteš