změna podsvícení interiéru
zmena podsvietenia tlacidiel ovladania okien
podpacime skrutkovačom tlacidla, vodicova strana podpacit zhora a zospodu, spolujazdec zboku.. povytiahneme, odpojime konektory
lave tlacidla soferova strana treba rozobrat vybratim krytu, staci podpacit a vytiahnut zadnu stranu drziaka tlacidiel..
v mojom pripade ( Astra 3dv ) su dnu dve SMD LED-ky rovnakeho typu ako vo volante, podla roznych variant mozu byt pouzite aj viacere LED-ky, napr. 6 ks, odporucam zistit pred nakupom LED.
na pravej strane mam jednu LED klasicku 3 mm, koli zasobam SMD LED diod som ju vymenil za SMD-cku ale origo tam bola klasika takze kupte tu, pozor je tam odpor,ten neodstrihnite ale LED napajkujte nan..
lave tlacidla soferova strana treba rozobrat vybratim krytu, staci podpacit a vytiahnut zadnu stranu drziaka tlacidiel..
v mojom pripade ( Astra 3dv ) su dnu dve SMD LED-ky rovnakeho typu ako vo volante, podla roznych variant mozu byt pouzite aj viacere LED-ky, napr. 6 ks, odporucam zistit pred nakupom LED.
na pravej strane mam jednu LED klasicku 3 mm, koli zasobam SMD LED diod som ju vymenil za SMD-cku ale origo tam bola klasika takze kupte tu, pozor je tam odpor,ten neodstrihnite ale LED napajkujte nan..
Astra G - sportive, X20DTL, 1999, 3dv, spotreba 3,5-5 l/100km leto , 4,5-6 l/100km zima
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Kup běžné SMD diody třeba v GM. Taky jsem koupil. mají je ve třech velikostech. bral jsem ty největší... 10kč/ksSamothe píše:Achjo nějak se mi nedaří narazit v Ostravě na ty diody PLCC2
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
-
- Kontaktovat uživatele:
Ovládání autorádia pod volantem 6ks... nebo třeba ovladač el. oken u řidiče 2ks...Samothe píše:A kde jsi tyhle smd diody použil?
Moje Astrina 1,7DTi
uplne najmensie neber, svietivost by mala byt plne postacujuca v radiu,ovladani okien aj volantu... tie diody su totiz blizko tych priehladov a tedy jas bude dostatocny...Samothe píše:nesvítí ti to málo?Přeci jenom jsou ty diody menší nebo si to ještě nějak upravoval....moc se totiž v elektrice nevyznám
Astra G - sportive, X20DTL, 1999, 3dv, spotreba 3,5-5 l/100km leto , 4,5-6 l/100km zima
Sice to neprodávají u nás, ale někomu by se to mohlo hodit.. http://moman.pl/index.php?a=opis&k=&id=106
Usmívej se! Zítra bude hůř a pozítří možná už ani nebude.
Jen pro inspiraci http://img156.imageshack.us/img156/599/ ... ragiw5.jpg
http://img34.imagevenue.com/aAfkjfp01fo ... _944lo.JPG
http://img34.imagevenue.com/aAfkjfp01fo ... _944lo.JPG
Usmívej se! Zítra bude hůř a pozítří možná už ani nebude.
- synologic
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem se pustil do změny podsvícení u spínače světel.
Vykuchal jsem z něho ledku a žárovku.
Podsvícení bych chtěl modré.
Tu ledku přepájím za jinou, to není problém, jen bych potřeboval vědět za jakou (aby mi něco nevyhořelo)?
Určitě se dá ta žárovka nahradit taky ledkou, tak bych chtěl vědět, jestli jsou takové ledky s takovou paticí, nebo budu muset jen v té objímce tu žárovku nahradit ledkou a odporem?
Dík za každou radu.
Vykuchal jsem z něho ledku a žárovku.
Podsvícení bych chtěl modré.
Tu ledku přepájím za jinou, to není problém, jen bych potřeboval vědět za jakou (aby mi něco nevyhořelo)?
Určitě se dá ta žárovka nahradit taky ledkou, tak bych chtěl vědět, jestli jsou takové ledky s takovou paticí, nebo budu muset jen v té objímce tu žárovku nahradit ledkou a odporem?
Dík za každou radu.
-
- Kontaktovat uživatele:
Je úplně jedno jakou tam dáš LEDku, jaká se ti bude líbit.
Ta patice se sice s LEDkou dělá, ale nebude to vono. Lepší je napájet Ledku s odporem přimo na tu desku a nejlépe dvě..
Ta patice se sice s LEDkou dělá, ale nebude to vono. Lepší je napájet Ledku s odporem přimo na tu desku a nejlépe dvě..
Moje Astrina 1,7DTi