Chip Tuning
- Reklama
- Cidla
- Kontaktovat uživatele:
Funguje to, ale jak na kterém autě....kamoš to měl na dieslove Oktavce 81KW(nebo kolik ma) a rozdíl žádný patrný, přendali to na kamaradovu audi A4 66KW a ten rozdíl byl markantní....
moje bývalka :-)
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
-
- Kontaktovat uživatele:
1,7 DTi Chip
Tak jsme se dneska ráno byli chipnout se Šmudlou.
Můžu vám říct, že jsme nachipováni velmi slušně (dle mého názoru). Motor jde krásně za plynem, od 1700 - 4100 ot. je to bez jakéhokoli propadu výkonu, křivka krouťáku je dost narovnaná. Nejlepší zátah je po dvojce a trojce, tam je to hodně znát... Je to 1,7 DTi, takže zázrak z toho není, ale teď je to příjemné svezení. Za cenu 3500,- Kč (protože musel vytvořit úplně nové mapy - pro oba), je to myslím velmi slušné. Tímto chipem by jsme měli být někde kolem 70Kw (92Hp) a 202 Nm.
Můžu vám říct, že jsme nachipováni velmi slušně (dle mého názoru). Motor jde krásně za plynem, od 1700 - 4100 ot. je to bez jakéhokoli propadu výkonu, křivka krouťáku je dost narovnaná. Nejlepší zátah je po dvojce a trojce, tam je to hodně znát... Je to 1,7 DTi, takže zázrak z toho není, ale teď je to příjemné svezení. Za cenu 3500,- Kč (protože musel vytvořit úplně nové mapy - pro oba), je to myslím velmi slušné. Tímto chipem by jsme měli být někde kolem 70Kw (92Hp) a 202 Nm.
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Re: 1,7 DTi Chip
Souhlasim z Kubikem je to opravdu dosti znat tayk jsme to po cestě z Přerova řádně vyzkoušeli a bylo to super!!!!!!!!
Astra G 1.7DTI Isuzu
- james11
- Kontaktovat uživatele:
nechcu ti do toho kecat ale jak si můžeš být jistý těmato hodnotama když ti to ten "čipař" nijak nezměřil? ten ti může nakecat opravdu cokolivFrydex píše:Tímto chipem by jsme měli být někde kolem 70Kw (92Hp) a 202 Nm.
<b>Astra 1,6 16V </b> http://sux.cz/252
Tohle jsou standartni hodnoty ktere se udavaji a sou jen orientačni jo když se podivaš po jakekoli firmě tak ti tohle uvedou a když si pozveš aby ti prijel Bit power ktobě domu mysliš že ti to změžří tak najivni nejsi že ne.james11 píše:nechcu ti do toho kecat ale jak si můžeš být jistý těmato hodnotama když ti to ten "čipař" nijak nezměřil? ten ti může nakecat opravdu cokoliv
Astra G 1.7DTI Isuzu
-
- Kontaktovat uživatele:
Jestli sis nevšimnul, tak jsem napsal tohle: Tímto chipem by jsme měli být někde kolem 70Kw (92Hp) a 202 Nm. To znamená že to je bez záruky. Jistý si tím samozřejmě nejsem, ale podle toho v čem jsem jel domů, tak to tak bude. Konkrétně by tam mělo být podle něho 69,8 Kw. Je mi úplně jedno, kolik tam je. Jde mi o to, že jsem s tím teď spokojený. Nebudu to nikde dávat na brzdu, ani jinak zjišťovat....james11 píše:nechcu ti do toho kecat ale jak si můžeš být jistý těmato hodnotama když ti to ten "čipař" nijak nezměřil? ten ti může nakecat opravdu cokoliv
Naposledy upravil(a) Frydex dne 19 dub 2008, 15:11, celkem upraveno 1 x.
Moje Astrina 1,7DTi
asi tak..Šmudla píše:Tohle jsou standartni hodnoty ktere se udavaji a sou jen orientačni jo když se podivaš po jakekoli firmě tak ti tohle uvedou a když si pozveš aby ti prijel Bit power ktobě domu mysliš že ti to změžří tak najivni nejsi že ne.james11 píše:nechcu ti do toho kecat ale jak si můžeš být jistý těmato hodnotama když ti to ten "čipař" nijak nezměřil? ten ti může nakecat opravdu cokoliv
-
- Kontaktovat uživatele:
Morava... konkrétně Veselí n/Moravou
Moje Astrina 1,7DTi
-
- Kontaktovat uživatele:
Můžeš to klidně prubnout už v červnu na Kajlovci...
Moje Astrina 1,7DTi