nedráždim.... jsme si asi nerozuměly.... ručička mi utíkala vysokym tempem do leva....pepca píše:zdravím,ti děkuji,ještě mně dráždi,já čekal že to nebude tak děsný,ale tohle jsem nečekal.manli2 píše: nelekej se.... mám našlápnuto k ještě lepší spotřebě.....
Spotreba benzinu 1.2, 1.4, 1.6, 1.8, 2.0, 2.2
- Reklama
NOVEJ,a nohy dřevěný taky nemám,jsem se hned po spočítání díval,jsem se vážně toho čísla leknul.Oťas píše:pepca píše:To je opravdu hodně.... a co vzd. filtr ...čistej???Anonymous píše:zdary chlape,no dobře nebudu tedy tajit,zaokrouhlene,tankováno celkem 48 litrů,ujeto 450 km tak to je přesně,tak papala,tedy chlemtala dost.
tak to jo,tam utíkala i mně,ale já nejsem závodník,právě se snažím držet klídek,pohoda,nevytáčím jí,tedy ted jsem v tý paetě dravců občas muselmanli2 píše:nedráždim.... jsme si asi nerozuměly.... ručička mi utíkala vysokym tempem do leva....pepca píše:zdravím,ti děkuji,ještě mně dráždi,já čekal že to nebude tak děsný,ale tohle jsem nečekal.manli2 píše: nelekej se.... mám našlápnuto k ještě lepší spotřebě.....
Máš to ale žrouta, tankuji v 95% vždy plnou(cca 44l + - 2lit) a nájezd jsem neměl nikdy menší než 550km, většinou se pohybuji od 600 do 700km. Nemáš obuv zn. Gladiator?Pepca píše:tankováno celkem 48 litrů,ujeto 450 km tak to je přesně,tak papala,tedy chlemtala dost.
Astra Caravan G, 1.6 16V, X16XEL, 100 edition
to bude jistě ono,to ta obuv,tak jsem konečně doma,jsem nevěděl v čem to vězí,to víš řidiči z povolání mají velmi těžkou nohu,pedál na podlahu a metla,davaj co to to dá,kdepak,z toho jsem hodně dávno,a hlavně rychle vyrostl,asi tak,no nic,doufám,že hlavní důvod se pozná,projeví.Podbot píše:Máš to ale žrouta, tankuji v 95% vždy plnou(cca 44l + - 2lit) a nájezd jsem neměl nikdy menší než 550km, většinou se pohybuji od 600 do 700km. Nemáš obuv zn. Gladiator?Pepca píše:tankováno celkem 48 litrů,ujeto 450 km tak to je přesně,tak papala,tedy chlemtala dost.
ale nejvic me vytaci kdyz jezdim na zahradu priblizne 3 km tak si to veme vic a pri kolikati litrech v nadrzi zacne svitit ? at vim kolik jeste muzu ujet a nebo kolik muzu si tovolit jet ? ale vsiml jsem si kdyz uz to sviti dele a jedu dal tak pak zacne kontrolka blikat , co to znamena ? Dikec kluci
kdo vi jestli .......
zdravím vás, s velikým potěšením vám všem sděluji,že jsem přišel na příčinu veliké spotřeby,již to znám,tak tedy,pepan je moula,neumí počítat,né,já totiž při odjezdu tankoval do plné,po návratu to samé,jenže jsem sečetl obě tankování dohromady,tak tedy po příjezdu jsem dotankoval 29 litránků,najel jsem 450 kiláčků.no vyšlo překrásných 6,4l na sto,to se mně zamlouvá mnohem víc,nebýt toho popojíždění,tak to bylo ještě lepší,jsem to holt vůl.Podbot píše:Máš to ale žrouta, tankuji v 95% vždy plnou(cca 44l + - 2lit) a nájezd jsem neměl nikdy menší než 550km, většinou se pohybuji od 600 do 700km. Nemáš obuv zn. Gladiator?Pepca píše:tankováno celkem 48 litrů,ujeto 450 km tak to je přesně,tak papala,tedy chlemtala dost.
tak nemám obuv Gladiator,uf,jsem si oddychl.Podbot píše:Máš to ale žrouta, tankuji v 95% vždy plnou(cca 44l + - 2lit) a nájezd jsem neměl nikdy menší než 550km, většinou se pohybuji od 600 do 700km. Nemáš obuv zn. Gladiator?Pepca píše:tankováno celkem 48 litrů,ujeto 450 km tak to je přesně,tak papala,tedy chlemtala dost.
Ahoj, tak když svítí rezerva tak máč v nádrži cca 15L benzínu, když bliká máš tam asi jen 7L a to tě upozorňuje že je nutné natankovat, ale nikdy nejezdi až do prázdna dno je dno. Tak je ti to už jasnýpealss píše:ale nejvic me vytaci kdyz jezdim na zahradu priblizne 3 km tak si to veme vic a pri kolikati litrech v nadrzi zacne svitit ? at vim kolik jeste muzu ujet a nebo kolik muzu si tovolit jet ? ale vsiml jsem si kdyz uz to sviti dele a jedu dal tak pak zacne kontrolka blikat , co to znamena ? Dikec kluci
čau.
to je trochu blbost když první bílá ráfička je 12,5 litru....červený pole je někde v polovině, takže když začne svítit tzak máš asi 7 litrů a bliká zhruba na 3-4 litrech
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz