Kazdopadne levnejsi jak nechat strikat kliky a listy do barvy, ale samo ze toto by bylo lepsiChavron píše:Ja pouzivam len silikonovy sprej ako Milosh a zatial super vysledok, staci streknut a bud nechat tak alebo pretriet...
Ked sa pouziva pravidelnejsie...nie raz za rok...vysledok je stale super.
Zhanam si ho velkoobchodne vo velkych sprejoch a vychadza ma asi 90 SKK. Pouzivame to doma vsetci...za leto padne cela skatula, co je 24 ks na tri auta... ale pouzivame to aj na gumy...
vybledle venkovni plasty
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
ja mam tvame modrou to je skoro to samy, no uz jsem to psal mit treba stribny auto hned to lakujuChavron píše:No jo bolo by to super....ale nastriekanie list nieco stoji a ja mam ciernu metlu takze to nejako moc neriesim...mozno casom...Jednoducho na ciernej tie listy vo farbe moc nevyniknu...
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Re: vybledle venkovni plasty
Trošku to tu obnovím... Hľadal som, ale k plastom som tu toho až toľko nenašiel...
Píše sa tu všade o kľučkách, prahoch a bočných lištách - to som už poriešil. Ale vadia mi nie práve najčiernejšie lišty na streche, ktoré sa tiahnú až k prednej kapote. Na slnku vyzerajú dosť bledo. Skúšal som to tým prípravkom čo používam na ostatné plasty (tie sú po aplikácii pekné), ale lišty na streche nie. Na lište na streche je hladký plast a tam to nejako nedrží . Dalo by sa to prestriekať, len by sa to potom mohlo poškodiť pri otváraní otvorov pri prichytené strešného nosiča. Riešil to už niekto?
Je mi to kus ľúto, lebo moje auto má len 3 roky, síce t nie je chyba, ale keby to bolo pekné matné čierne, tak by to vyzeralo o chlp lepšie.
Píše sa tu všade o kľučkách, prahoch a bočných lištách - to som už poriešil. Ale vadia mi nie práve najčiernejšie lišty na streche, ktoré sa tiahnú až k prednej kapote. Na slnku vyzerajú dosť bledo. Skúšal som to tým prípravkom čo používam na ostatné plasty (tie sú po aplikácii pekné), ale lišty na streche nie. Na lište na streche je hladký plast a tam to nejako nedrží . Dalo by sa to prestriekať, len by sa to potom mohlo poškodiť pri otváraní otvorov pri prichytené strešného nosiča. Riešil to už niekto?
Je mi to kus ľúto, lebo moje auto má len 3 roky, síce t nie je chyba, ale keby to bolo pekné matné čierne, tak by to vyzeralo o chlp lepšie.
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
palix: Taky máš tak extrémní rozdíl na klikách mezi "držadlem" a tím okolo? Držadlo je prakticky bílé (prý je polské ) a to okolo je normálně černé (prý je to německé ).
U tři roky starého auta mě to mrzí...
U tři roky starého auta mě to mrzí...
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
- ShadowSong
Ja som si kupil obyčajny lesk na plasty z obsahom silikonu a tym som to nastriekal vsetko a vyzera to ako nove
OPEL ASTRA G 1.6 16V 101PS
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak se ozvi za mesic kdyz bude 2x tydne prset, budes se s tim sr..t porad dokola. Nalakovani je jedine mozne reseni aby se s tim clovek dokola nemusel prdet
- ShadowSong
No to som dal lebo som nic ine po ruke nemal ale mam este doma originalny silikon z pneuservisu, a ten len tak lahko nezmyje ale pojdem umyvat auto tak az potom o tam dam a ten je mastny dostmilosh píše:Tak se ozvi za mesic kdyz bude 2x tydne prset, budes se s tim sr..t porad dokola. Nalakovani je jedine mozne reseni aby se s tim clovek dokola nemusel prdet
OPEL ASTRA G 1.6 16V 101PS
-
V prodejně autopříslušenství lze také koupit takové "černidlo" na plasty. Nevím jak se jmenuje, musel bych se večer podívat do garáže. Po přetření jsou plasty zase černé.
ASTRA HB 1.6 16V 2003 / Z 16 XE
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Na jednom Géčku jsme zkoušeli lišty + kliky napustit přípravkem na venkovní autoplasty (Amoral). Ráno padla rosa a nebylo vidět nic
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G