Ják jse vám líbí vaše astra
Ják jse vám líbí vaše astra
zajímalo by mě jestli by jste si ji koupily znova ..
odstraněn OT
odstraněn OT
- Reklama
-
jasna
to si piš že jo
Zajímavý námět Moje Astra je osmé auto v pořadí , které mám.Mohu tedy porovnávat...Začalo to 105tkou , Fiatem 125... a pak začal Opel ... Opel Combo,Opel Corsa...Opel Vectra B.Když jsem měl možnost poprvé se povozit v Astře G naprosto mně dostala nejen výborným svezením , ale i technikou , kterou jsem znal, ale hlavně designem , na kterém je něco , co nedokážu popsat...je to zkrátka vynikající práce tvůrců , která mně dostala naplno...zkrátka pohádka.Pro mne tedy jasná odpověď...Opel určitě - Astra 100%.
Omluva , zapomněl jsem se zalogovat , když jsem psal tento textík.Dík.Anonymous píše:Zajímavý námět Moje Astra je osmé auto v pořadí , které mám.Mohu tedy porovnávat...Začalo to 105tkou , Fiatem 125... a pak začal Opel ... Opel Combo,Opel Corsa...Opel Vectra B.Když jsem měl možnost poprvé se povozit v Astře G naprosto mně dostala nejen výborným svezením , ale i technikou , kterou jsem znal, ale hlavně designem , na kterém je něco , co nedokážu popsat...je to zkrátka vynikající práce tvůrců , která mně dostala naplno...zkrátka pohádka.Pro mne tedy jasná odpověď...Opel určitě - Astra 100%.
Je to moje druhá Astra, před tím Astra F nyní G a naprostej souhlas s tebou.kryšot píše:Omluva , zapomněl jsem se zalogovat , když jsem psal tento textík.Dík.Anonymous píše:Zajímavý námět Moje Astra je osmé auto v pořadí , které mám.Mohu tedy porovnávat...Začalo to 105tkou , Fiatem 125... a pak začal Opel ... Opel Combo,Opel Corsa...Opel Vectra B.Když jsem měl možnost poprvé se povozit v Astře G naprosto mně dostala nejen výborným svezením , ale i technikou , kterou jsem znal, ale hlavně designem , na kterém je něco , co nedokážu popsat...je to zkrátka vynikající práce tvůrců , která mně dostala naplno...zkrátka pohádka.Pro mne tedy jasná odpověď...Opel určitě - Astra 100%.
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
Zdravim vsechny . Nu presto, ze jsem majitelem rocniku 98 teprve 3 mesic a cerstve jsem se prehoupl pres 1000km a nemam prazadnych automobilovych zkusenosti, tak si opravdu nemohu stezovat.
Auto ma prijemny, jednoduchy, ale zajimavy design. Zbytecne nedrazdi a nepritahuje presprilis pozornosti. Bezpecnost zajistuji 4 erbegy. Motor je tichy a bezproblemovy. Jen spotrebu mam ponekud vyssi nez bych chtel dlouhodobe akceptovat – 8,5l / 100km (motor X16SZR). Ovsem musim podotknout, ze 98% meho cestovani je po meste a pri dnesnich zimach jsem rad za 8,5l.
Urcite bych si tohle auto koupil znovu.
Pohodu den vsem.
Auto ma prijemny, jednoduchy, ale zajimavy design. Zbytecne nedrazdi a nepritahuje presprilis pozornosti. Bezpecnost zajistuji 4 erbegy. Motor je tichy a bezproblemovy. Jen spotrebu mam ponekud vyssi nez bych chtel dlouhodobe akceptovat – 8,5l / 100km (motor X16SZR). Ovsem musim podotknout, ze 98% meho cestovani je po meste a pri dnesnich zimach jsem rad za 8,5l.
Urcite bych si tohle auto koupil znovu.
Pohodu den vsem.
astra-g
Aj napriek tomu, ze som bol zaryty Skodovkar, kupil som na odporucanie kamarata astricku. Povedal, astra-g je auto, ktore si servisujes sam. Mal pravdu. Som spokojny a odporucam kupit si prirucku k astre-g. Vsetko je tam popisane a hlavne znazornene. Ak by som mal kupovat znova, inak by som asi nevolil!
ASTRA-G-caravan (X17DTL)
hned bych šel do astry znova, a ještě by teď byla levnějc....muj sen je Coupe 2.2Dti v plný palbě...je to prostě geniální auto...
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
kolix dala?xpolstarekx píše:ja bych ji koupila znova, hnedka, byla za super cenu, super pohodlny autiko, takovej bobecek
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz