A ako jazdíte? Cca koľko km? Zahreje sa motor? Podľa mňa keby som mal v meste trasy okolo 5 - 10 km, tak aj u mňa by to mohlo byť 7 - 8 l. Skúste si zmerať spotrebu v zime - robte len trasy 2 - 4 km. Potom pozrite na spotrebu ... Viem, že to nie sú práve najlepšie podmienky na spotrebu, ale keď idem na nákup, tak hádam nebudem jazdiť do vzdialenejšieho obchodu ...Noxx píše:Na 1,4 hodně velká spotřeba, já mám se stejným spotřebu po měste cca 7-8l a mimo kolem 6l.
Spotreba benzinu 1.2, 1.4, 1.6, 1.8, 2.0, 2.2
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
- Reklama
...
No...stejně je to nějak moc...těch 9 a víc litrů.
Já jezdim taky asi 4 km do práce a z práce a městskou spotřebu mám 8 litrů Mimo město pod 6.
Já jezdim taky asi 4 km do práce a z práce a městskou spotřebu mám 8 litrů Mimo město pod 6.
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
No je to fakt asi těma studenejma jízdama a ve městě stálým rozjížděním. Už jsem v Praze zažil na PPC i spotřebu 13l/100km, ale to ukázalo po zdlouhavěm parkováni na zpátečku do prudkýho kopce , jinak v Praze tak kolem 8-9 no a mimo ni při vzdálenosti 50+ se to ustálí na těch 6,5-7. Podotýkám, že k tomu asi přispívá i moje dřevěná noha
Mobil : 602318645
No jasné, po meste to je 3 km do práce a večer 3 km z práce, tak že stále so studeným motorom, a v zime ju štartujem ešte pred čistením skiel. Tých 10,5 bola maxim. spotreba v zime.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
- Zdeněk Lbc
- CharliCZek
- CharliCZek
- CharliCZek
Tak už sa to blíži k 8l . Oteplilo sa, tak aj motor sa rýchlejšie zohreje a spotreba ide dole... Možno je to aj tým, že motor má najazdené málo km. Možno pri 10 tis bude papať menej... Uvidíme. 9 - 9,5 l je dosť, ale pripisujem to krátkym tratiam a studenému motoru. Teraz sa to bude lepšie zahrievať, tak sa uvidí...
Já osobně pozoru fakt velkej rozdíl ve spotřebě, jestli jezdím okresky nebo Prahu, přeci jen ta Astra už je větší auto, takže ty rozjezdy jsou znát. Jinak jsem teď měl blbý čidlo teploty nasávanýho vzduchu a spotřeba +1l, nemluvě o tom, že to bylo línější. Konrolka nesvítila, ale v registru jsem si vyblikal köd 0110, takže třeba zkusit, jestli není blbý nějaký čidlo, ono to pojede furt, ale ECU pak blbě dávkuje palivo... Teď, co je tepleji a mám ty čidla ok, tak provoz 50/50 praha/okresky mám za cca 7 litrů, takže spokojenost- to je zhruba 6 lirů venku a 8 litrů v Praze...
Astra 1.6 XEL 16V Caravan
Ja mám asi dosť nepriaznivý priebeh jazdenia . Skoro 100% mesto kratšie trate - spotreba cca 8,5l. Ale už sa začína leto, tak prevetrám Astričku a spotreba sa dúfam zníži (viac ciest mimo mesto)Rossi píše:Zdravím, takže od kúpi prvá minutá nádrž, jazda kombinovane mesto a mimo mesto tak asi 30/70%, žiadna dialnica alebo dlhý výlet a spotreba 6,4l/100. Zatial max spokojnosť. O týžden ma čaká výjazd do Prahy tak potom uvidíme.
Čafffff
A to jsem si myslel ze moje 1.8 zere hodnepalix píše: Ja mám asi dosť nepriaznivý priebeh jazdenia . Skoro 100% mesto kratšie trate - spotreba cca 8,5l. Ale už sa začína leto, tak prevetrám Astričku a spotreba sa dúfam zníži (viac ciest mimo mesto)
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
Corsa C 1.0 social edition
Corsa C 1.0 social edition