no to je skoda chtel jsem neco probrat az budes mit cas tak mi zavolej nebo spis prozvon cinknu te nazpatek (nevim totiz kdy jses nebo nejses venku) dikCOBEIN píše:Bohužel pánové a dámy ale já se s určitostí srazu nezúčastním. Je mi to moc líto ale opravdu mi to dnešek zarazil.
Sraz v Praze ( Letňany ) a nyní s rautem => 12-13.04.2008
- Princ William
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
- Reklama
A máme tu novou aktualizaci, jsem rád že se naše řady stále rozrůstají, takže akorát připomenu, že už jen 92 hodin a máme tady "Sraz Praha 2008"
Nejnovější aktualizace sraz do Letňan zatím 38 vozidel což je 61 lidí a dále do kempu zatím 22 vozidel což je 39 lidí
Nejnovější aktualizace sraz do Letňan zatím 38 vozidel což je 61 lidí a dále do kempu zatím 22 vozidel což je 39 lidí
Naposledy upravil(a) Defender dne 08 dub 2008, 18:42, celkem upraveno 1 x.
Mobil : 602318645
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
a to vse astry nebo i jine priblizovadla?Defender píše:A máme tu novou aktualizaci, jsem rád že se naše řady na sraz stále rozrůstají, takže akorát připomenu, že už jen 92 hodin a máme tady Sraz Praha 2008
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Princ William
no pokud bude prset to bych velmi nerad ale koukam Def si umi poradit se vsim....kdyz bude prset tak to ma jedno velke plus pro mne aspon to nebudu muset mejt a uklizet celej patek ale radeji se sedru nez aby prselo ani nevite jak se tesimDefender píše:Gondo nestraš, no i o tom jsem přemýšlel a jako nouzovka by tady byla možnost (teda jen pokud začne pršet), zajet vedle do podzemních garáží Kika.
Ale netuším kolik by tam bylo místa
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
-
- Kontaktovat uživatele:
Kurde, ti prazaci se nezdaji. Promyslene maji vsecko... Tu u nas, by sme mohli tak akorat sfarat do dolu...
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak ja bohuzel nedorazim, mam pracovni pohotovost, ale v Praze budu v patek kdyby nekdo mel chut byt v Letnanech o den driv
Milovice ale asi pojedu
Milovice ale asi pojedu
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Princ William
Loni jsi byl jeste utaplej novacek a stal si opodal jak na hanbe..letos uz budes sefDefender píše:No Miloshi tak to se s tebou zase nepozdravím, loni jsi se držel v Letňanech tak nějak stranou (nebo jsme se minuli), ani nevím jestli jsi byl v Milo a teď zas, no nic Snad našeho nejvyššího (samozřejmě včetně jeho Astrulky) uvidime za měsíc v Milovicích