loketní opěrka
...
čibi: dva šrouby do tunelu...třetí šroub do zadního popelníku...a nic se nehýbe
Úprava à la Fathead...na vlastní oči jsem to viděl
Úprava à la Fathead...na vlastní oči jsem to viděl
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak uz jsem taky v klubu majitelu loketnich operek od fi. AUTOKA, dnes hjsem namontoval, zabralo mi to snad jen 15m ale falt je super, hned jsem ji otestoval 200km po dalnici
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: opěrka
tady jich mas nekolikLysek Vladimír píše:Ahojky, nahoď prosím Tě foto.
https://www.astra-g.cz/loketni-operka/
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Foto viz předchozí příspěvek od miloshe.Gagarynn píše:Čau chlapi.
Nedávno sem koupil Astru a zaujala mě ta vaše diskuze o loketní opěrce. Ta z gumáren vypadá slušně ale nevím jestli by to byla nej volba - koženkovou opěrku do látkovýho interiéru. Nemáte někdo foto s takovouhle kombinací....?
Mně připadá, že kožená opěrka ladí více s přístrojovkou a líbí se mi více než plátěná. Ta by musela být přesně v barvě sedadel, aby nevypadala divně.
9/99, 1.6 16V (X16XEL), Caravan, Edice 100
Ruční brzda
Nehledal jsem temata ohledně ruční brzdy, ale není to opravdu trochu problém ji zatáhnout? Z těch obrázků to moc nevypadá pohodlně, pokud tedy nejde opěra posunout o něco dozadu. Díky za odpověď.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
KOudy, problem to neni ale je lepsi spis loketku dat nahoru, ja teda rucku davam pouze na kopci jinak to nema vyznam kdyz clovek parkuje na rovine
-
- Kontaktovat uživatele:
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: opěrks
jasne, ja tam teda ale mam jen bryle a tuzkyLysek Vladimír píše:Dá se dát celá nahoru i s úložným prostorem? L
- james11
- Kontaktovat uživatele:
jde opěrka celá v poho odklopit abych mohl v poho brzdit ruční? díky
<b>Astra 1,6 16V </b> http://sux.cz/252
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
jajajames11 píše:jde opěrka celá v poho odklopit abych mohl v poho brzdit ruční? díky
Ahoj
jaké máte zkušenosti s www.autoka.cz? Já si objednal tu ,,loketku,, a přišel mi jen ten automatický mail o přijetí objednávky. Jsou to už 3 dny a zatím ticho po pěšině.
jaké máte zkušenosti s www.autoka.cz? Já si objednal tu ,,loketku,, a přišel mi jen ten automatický mail o přijetí objednávky. Jsou to už 3 dny a zatím ticho po pěšině.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
asi do 10 dni od objednani dorazila. ale byly svatky mezitim bral jsem ji kolem vanoc...Hell píše:Ahoj