nn, me se zda ze ten disk je polozenej na ten patnik a oprenej o kolo a takhle to vypada, takze ja tipuju novy letniAstraMan píše:Nechci tady věšet buliky na nosy, ale mě to připadá jak disk fláknutý v nějakým programu na fotku Astry
Miloshuf automaticky caravan - X16XEL - new str. 21
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
me je lito nechavat na zimu hlinikyZigi píše:Pěkný kola Miloshi, ty minulé ALu sis měl nechat na zimu a tyto na léto, vypadalo by to good, plechy si mohl prodat
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No praci jsem si moc nedal, ja je mel za hoooodne goood cenu takze jsem byl rad ze je muzu vzit, sou to 15x6.5 a ET38 tak snad trosku budou "vylezly"Sweet píše:Sis dal docela práci s tím aby Ti to sedělo přesně podle obrubníku. Jinak jsou to moc pěkný kola. Pár jsme jich prodali na nové Corsy a byly moc pěkný, hlavně dost rozšiřujou a vystupujou.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak par news, at popojedem
- N-JOY svetla predni
- OPC zadni lampy
- jiny kolesa
- N-JOY svetla predni
- OPC zadni lampy
- jiny kolesa
Teeda to je pecka! prosimte kdetoje focene?vsude samej kopec nekopec mate tam nejake pozustatky z obdobi 2 sv.valky?myslim bunkry tvrze atd.?? jsem fanda do techto veci jinak pardooon za OT
Astrulka Z16XE Rv.03 Stříbrnej poklad pod nebem....
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=4388
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=4388
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No ja je nekoupil kvuli tomu, ale proste se mi ty oranz blinkry nelibej na jakemkoliv auteAstraMan píše:Nojo ty zadní lampy Ti bude závidět hodně lidí
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Majklusi, je to foceno nad Litomericemi (severni Cechy), trosku vojensky mesto, sudety a tak Kdyztak mrkni www.litomerice.cz tam mas vse.
nooo Miloshi tak ty zadní světla jsou hodně povedené to je pravda že ti je bude hodně lidí závidět
Naposledy upravil(a) Samothe dne 05 dub 2008, 20:12, celkem upraveno 1 x.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jj, byly hezci, ale byly uz stary, ted navic uz jezdi dost manzelka takze u techto mi nebude lito kdyz je nekde veme vo vobrubnik, takze asi tak Aspon budu mit na co setrit pristi rok A navic mam bohuzel "stesti na zlodeje" kteri kdyz mi auto nevykradou tak se mi aspon pokusej sebrat kola, takze doufam ze tyto nikoho lakat nebudou
Jinak kdyz se vam ty lampy tak libi, tak se na ne porad muzete divat v mym avataru
Jinak kdyz se vam ty lampy tak libi, tak se na ne porad muzete divat v mym avataru
No to mě bylo jasné, mě se také nelíbí ty orange blinkry...milosh píše:No ja je nekoupil kvuli tomu, ale proste se mi ty oranz blinkry nelibej na jakemkoliv aute
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!