Body za přestupky
- Reklama
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Samothe píše:dneska jsem projížděl káru a buch ho radar.... pokuta 2500
promiň, neudržel jsem smích. Ale neštve to... Já jel dneska taky 120 ve mestě. Zaspal jsem do práce, byl jsem tam podle stopek na displeji za 00:03:08 Ale byly 4 hodiny ráno, tak ještě policati spali...uf. 2500 bych asi nerozchodil...
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
chybi mi tam jeste volba NEVIM KOLIK MAM BODU, dost lidi si mysli ze sou v klidku ale taky nejakej ten bodik uz maji
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
A kde Tě změřili? Někde v Ově?Samothe píše:no k smíchu mi nebylo a ted kolik jsem dal do auta tak to přišlo celkem nevhod,ale můžu si za to sám a o kolik bodů jsem za to přišel jsem se radši ani neptal je to druhý prohřešek rychlé jízdy před tím za 1000 kč
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
Tak tam si dávám pozor..jsem se ptal, abych zjistil jestli náhodou neměří na nějakém novém místě o kterém nevímSamothe píše:jj u Tesca(bývalý Carrefour) na té rovince směrem na místeckou,trošku jsem tomu dupl na 75km/h a už mě měli ... jsem si jich sakra nevšiml no co už
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
... no, jestli by Tě změřili, tak bys to rozchodil... tomu věř! A rozcházel bys to sakra dlouho - nebo bys jezdil na kole - případně MHD...Radoš 92 píše: promiň, neudržel jsem smích. Ale neštve to... Já jel dneska taky 120 ve mestě. Zaspal jsem do práce, byl jsem tam podle stopek na displeji za 00:03:08 Ale byly 4 hodiny ráno, tak ještě policati spali...uf. 2500 bych asi nerozchodil...
Opel Astra 1.6 16V Caravan - Z16XE - r.v. 07/2001
jojo přesně tohle mi řekl jestli dostanu během půl roku pokutu ve výši 2500 jsem bez řidičáku takže si musím dát ted majzla a bodíků mám teda ted už jen 7marty píše:to Samothe:
to mas teda pekne...u tohodle prekroceni to mas za 3 body a pokud behem pul roku udelas stejny prestupek, si bez papiru na rok
Kuriozita
Trochu kuriozitka . . .
Jeli sme s kamaradem ze školy, a v jednom useku je spomaleni z 50 na 40, ale nikdo tam nespomaluje bo je to široký jak blázen, jen vjezd z vedlejsi. . . ale fakt pekne prehledný . . . no nekde tam stala bilá felda a meřila . . . tak sme to projeli a po par metrech policajti, "Pane, jel ste moc rychle. . . tam v tomspoleným useku máme radar, bílou felicii, ta vas zmeřila . . . no dnes sme radar nastavili na hranici 56 km/h, čili to bere 57km/h 58 59 60 . . . No kolik si mslite že ste jel ? " kamos:" No neco kolem padesátky, moc sem na to nedupal, jsem zodpovedný řidič." "Ano, ale jel ste rychle tka kolik ?" " doopravdu nevím ! " "Já vám to řeknu, 57km/h . . . budte rad ze to mate jen za 1000KČ, at uz se to příště neopakuje !!! a pritom tam litali auta mnohem vetsi rychlostí které ani nečapli .) . . . tak docela zajimavej šprajc .)
Jeli sme s kamaradem ze školy, a v jednom useku je spomaleni z 50 na 40, ale nikdo tam nespomaluje bo je to široký jak blázen, jen vjezd z vedlejsi. . . ale fakt pekne prehledný . . . no nekde tam stala bilá felda a meřila . . . tak sme to projeli a po par metrech policajti, "Pane, jel ste moc rychle. . . tam v tomspoleným useku máme radar, bílou felicii, ta vas zmeřila . . . no dnes sme radar nastavili na hranici 56 km/h, čili to bere 57km/h 58 59 60 . . . No kolik si mslite že ste jel ? " kamos:" No neco kolem padesátky, moc sem na to nedupal, jsem zodpovedný řidič." "Ano, ale jel ste rychle tka kolik ?" " doopravdu nevím ! " "Já vám to řeknu, 57km/h . . . budte rad ze to mate jen za 1000KČ, at uz se to příště neopakuje !!! a pritom tam litali auta mnohem vetsi rychlostí které ani nečapli .) . . . tak docela zajimavej šprajc .)
taky jedna z věcí co mě srala.Si čekám až pán policajt se uráčí mi donýst složenku at už můžu odjet a kolem mě si to profrčí sportáček,který to musel válet tak stovkou a nikdo nic nebo proti mě octávečka s vypnutými světly a řidič s úsměvem telefonuje za jízdy a policajti se jen po něm ohlídly a tod vše ku*vy jedny