PeDo's Honey, 3 dv. X14XE Update 31/3/2008 str.3
- Reklama
Wille: ja to vidim spis na Alfinu 156 Sport Wagon, jen to chce sehnat dobrej kousek a ne zadnou mr**u z Italie, takze tomu davam zatim cas a volnej prubeh..
Leo: NA aute se bude strikat vic veci, tak bych ty dvere mozna vzal s tim, ale premyslel jsem, ze bych koupil Turtle wax, na auta se zelenou metalizou (jak se tady jiz na foru probiralo) a kdyz to navoskuju, cely auto by melo chytnou lehce jiny odstin (podle me) a tudiz by i ty dvere nemeli tolik vycnivat, ale je to jenom spekulace.
Pitman: Po vcerejsim divadelnim predstaveni slecny, to vypada ze bude vazne na prodej, tudiz zaciname hezky od 1,- at je legrace, kdo da vic, ten si ji muze po vikendu odvezt
Leo: NA aute se bude strikat vic veci, tak bych ty dvere mozna vzal s tim, ale premyslel jsem, ze bych koupil Turtle wax, na auta se zelenou metalizou (jak se tady jiz na foru probiralo) a kdyz to navoskuju, cely auto by melo chytnou lehce jiny odstin (podle me) a tudiz by i ty dvere nemeli tolik vycnivat, ale je to jenom spekulace.
Pitman: Po vcerejsim divadelnim predstaveni slecny, to vypada ze bude vazne na prodej, tudiz zaciname hezky od 1,- at je legrace, kdo da vic, ten si ji muze po vikendu odvezt
Opel Astra G 1.4 16v, r.v. 1999, 3 dv.
K čemu takovej krám? Kup si kombajna jako William a je toPeDo ) píše:Alfinu 156 Sport Wagon
Jinak teda ty kola jsou solidní...trochu zvláštní ale solidní.
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
Ty uz ji jako nechces jo?PeDo ) píše:Wille: ja to vidim spis na Alfinu 156 Sport Wagon, jen to chce sehnat dobrej kousek a ne zadnou mr**u z Italie, takze tomu davam zatim cas a volnej prubeh..
hm.,..tak davam to rovnou na 1000...da nekdo vic?
- Princ William
kdybys byl bordel máma tak za 3000,- by ses musel pěkně otáčat.PeDo ) píše:Tak ted se citim pánové jak "bordel máma" Ale líbí se mi to
Slagu, doufám, že se uvidíme na příštím sraze, teď jsem Vás nějak zasklíval, ale bylo to pořád kvůli škole, práci...
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl