Příběh změny podsvícení
Příběh změny podsvícení
No tak se taky podělím.
Chtěl jsem si to podsvícení změnit ale co se mi stalo je hrůza.Nejdřív jsem rozebral palubku vytahnul celej ten panel a při té příležitosti jsem si ulomil tu páčku která to jistí nahoře.Pak jsem v mototechně koupil žárovečky a že přepájím ty kostričky aby to šlo do těch patek.Ale nejdou pájet neboť je to asi wolfram nebo co.Prostě to udělá kapku cínu a tu sloupnu nehtem.Tak jsem koupil jen takový ty barevný návleky.Ty ale jdou sotva prosvítit takže smůla.Pak jsem se dlouho věnoval té ulomené páčce nakonec jsem to musel nahradit plíškem a prošroubit to skrz.Tak jsem to dal zase do kupy a nesvítí mi to.Pak mi to vycucalo baterku nemohl jsem to natočit ani přes startovací kabely (to už jsem byl pořetí v mototechně a když mě viděli tak se mě se širokým úsměvem jen zeptala CO ZASE?).Tak jsem to nechal tak a smířil se servisem.Pak mi to nedalo seběhnul jsem za barák zkusil to ještě natočit a nic.Tak jsem vzal jiný klíček a ejhle funguje.Teď už jedou zase oba klíče.Takže zbývá opět jen vyměnit žárovečky na podsvícení palubky.Už se těším na zítra.A snad najdu i ty ztracený klíče od půdy ty jsem to tiž jak se mi tak dařilo někde vytratil po cestě z auta.No den jak malovanej.
Chtěl jsem si to podsvícení změnit ale co se mi stalo je hrůza.Nejdřív jsem rozebral palubku vytahnul celej ten panel a při té příležitosti jsem si ulomil tu páčku která to jistí nahoře.Pak jsem v mototechně koupil žárovečky a že přepájím ty kostričky aby to šlo do těch patek.Ale nejdou pájet neboť je to asi wolfram nebo co.Prostě to udělá kapku cínu a tu sloupnu nehtem.Tak jsem koupil jen takový ty barevný návleky.Ty ale jdou sotva prosvítit takže smůla.Pak jsem se dlouho věnoval té ulomené páčce nakonec jsem to musel nahradit plíškem a prošroubit to skrz.Tak jsem to dal zase do kupy a nesvítí mi to.Pak mi to vycucalo baterku nemohl jsem to natočit ani přes startovací kabely (to už jsem byl pořetí v mototechně a když mě viděli tak se mě se širokým úsměvem jen zeptala CO ZASE?).Tak jsem to nechal tak a smířil se servisem.Pak mi to nedalo seběhnul jsem za barák zkusil to ještě natočit a nic.Tak jsem vzal jiný klíček a ejhle funguje.Teď už jedou zase oba klíče.Takže zbývá opět jen vyměnit žárovečky na podsvícení palubky.Už se těším na zítra.A snad najdu i ty ztracený klíče od půdy ty jsem to tiž jak se mi tak dařilo někde vytratil po cestě z auta.No den jak malovanej.
- Reklama
Pěkný no, to je tak říkajíc den na dvě věci .... Nám se něco podobného stalo s budíky. Vyndali jsme celý ten kus a nešel pak zandat zpět do palubky ( nakonec po hodině a dvaceti minutách byl zakopaný pes vyřešen - kousek plíšku se přihnul ) .
Jinak nedoporučuji to brát pájkou, neboť když si koupíš ty barevné řárovičky, tak po pájení už nesvítí tolik ( asi odebírají šťávu, či co )....
Takže jsem se po zkušenosti s barevnými žárovičkami rozhodl, že se koupí LED, aby byla moje představa splněna
Jinak nedoporučuji to brát pájkou, neboť když si koupíš ty barevné řárovičky, tak po pájení už nesvítí tolik ( asi odebírají šťávu, či co )....
Takže jsem se po zkušenosti s barevnými žárovičkami rozhodl, že se koupí LED, aby byla moje představa splněna
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Kluci já vám nevím.Já sehnal Budíky z Cupé pravděpodobně bertone protože jsou bílý se stříbrnýmia obroučkama,dal jsem do nich žárovky který jsem koupil v Ustí v tuningcentru asi za kilčo,a svítěj jak plasmy.a fachá to i když je dáte do normálních budíků jen nesvítěj celý budíky ale jen číslice ale taky dobrý.Ale abych tady jen nehazel vlny a nedělal ramena tak mě zase nesvítí info o najetých km tekže taky nic moc.Ale ty žárovky vyzkoušejte není to drahý a výsledný efekt je uspokojivý čus Bůček.
- Princ William
- Princ William
no stav je tam videt z uhlu vzdy jelikoz display je funkcni ale pod nim je zarovka a ta ho prosvecuje a tim padem jsou videt ty kilometry....vyndej ty budiky a vymen zarovicku primo zezadu ve stejnej urovni jako je display....pokud tam neni dalsi problem tak by to melo frcetBůček píše:To vim že je tam taky žárovička ale zkoušel jsem ji vymněnit a nic.Když se na to koukám z velkýho úhlu tak tam vidim stav km ale nesvití to.A ne a ne tomu přijít na kloub.Snad jedině že bych měl poškozené to vlákno s těma kontaktama co je uvnitř nevim.Je to záhada.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO