odblokování NCDR1100 + color displej
Taky se hlásím do pořadí za dobrou cenu.....nejlíp za tvou nákupní + něco za ochotu....
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
- Reklama
- Princ William
- Princ William
tak si ho utlouk hrablem na sníh?Zigi píše:Zrovna vcera mi jeden lital na zahradePrinc William píše:ja te dam vosu ja jsem peknej srsenZigi píše:Kdyz vytahnes bombon,tak vosy se rychle chyti
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Princ William
- Princ William
Re: odblokování NCDR1100 + color displej
v praze je spousta bazaru atd kde by to zvladly.. koukni se do anonce driv tam mely i inzeraty.. vim ze jedna takova pobocka byla ve vinohradsky ulici.. zkusim se zeptat jednoho znameho a pak ti poslu cislo na to odblokovani.. bejt tebou tak ji neprodavam kdyz byla skoro zadarmo .. do 10 dnu ti to cislo poslu nevim kdy se opet dostanu na net.. jo prosim te kam se ta navigace pak instaluje??? umi i dvd pripojit? a zesilovac? vw to umi ale vsechno stoji prachy hrozna k navi vw nejaka karta aby to umelo dvd stoji 5000 a tv snad nejak tak uz presne nevim.. c
U NCDR 1100 je odblokování docela věda. Nejlíp je mít všechno z jednoho auta, nebo vědět kódy k radiu a k displeji pokud byly použity v jiných autech. Jinak kódy nejdou vyčíst ani z rádia ani z displeje. Pokud by chtěl někdo o tom vědět víc, tak mi zavolejte. Už jsem to pár krát dělal. 777620300
Astra 1.7 CDTI Caravan 2003 OPC line
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
- kabrioletak
caute,mam origos knizecku s navodem na tohle radio plus dalsi dve ktere maji navigaci ale jen v nemcine a anglictine.jinak cd rw to radio nebere,vim ze obyc radio na cd original co mate v astrach bere ale tohle nebere.navigaci to potrebuje primo origos software k tomuto typu radiu,takze nejake mapy co se pouzivaji na tom toma a dalsi takove navigace tam nejdou.proste musi to mit oznaceni primo pro 1100siemens.jinak radio ma urcite nejakou pamet nebod kdyz tam hodim mapu treba nemecka pak cd vyndam a dam tam cd se svedskem tak si to pak pamatuje i tu nemeckou.jinak navi bere jen stoho rada takze cd s navi nemuzu dat do menice.
kdyby mel nekdo nejaky dotaz ohledne teto radiove soustavy tak se ptejte.co se tyce odblokovani tak bych doporucil bud primo opel a nebo oravare na radia a servis ti to taky umy.nejaky kod na ten to typ radia jsem i nasel na netu.
kdyby mel nekdo nejaky dotaz ohledne teto radiove soustavy tak se ptejte.co se tyce odblokovani tak bych doporucil bud primo opel a nebo oravare na radia a servis ti to taky umy.nejaky kod na ten to typ radia jsem i nasel na netu.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
U NCDR radií se aktivuje a deaktivuje ochrana proti krádeži. K tomu je potřeba kód. Bez tohoto kódu nelze rádio (kód se zadává jenom přes rádio) rozpárovat s displejem, CDC nebo telematikou. Párovat se zase musí s komponenty, které byly už rozpárovány. Vše je spárováno nějakým kódem (nemusí být stejný jako ten pro aktivaci a deaktivaci ochrany proti krádeži) ten se ukládá do displeje, CDC (popř. telematiky) a podle toho rádio pozná, zda jsou k němu připojeny správné komponenty. Jinak hlásí u přislušného komponentu SAFE. Zatím jsem nenašel nikoho, kdo by uměl z rádia vyčíst kód a nebo jej odblokovat (z popisu je patrné že to tak lehce nejde, ne-li vůbec). Kód se dá pouze zjistit k rádiu a to u dealera OPEL. Není ale podle čeho zjistit jakým kódem byl párován displej, takže pokud ho nevíte, můžete displej vyhodit. Až nejnovější auta mají v displeji VIN a podle nich lze kód zjistit.
Astra 1.7 CDTI Caravan 2003 OPC line
- kabrioletak