tak jestli má snížení 40 v předu i vzadu tak to už bude mít dost tvrdé to je jasné a proto jsem vzal co jsem vzal,kdyby bylo v nabídce 35/30 tak bych bral asi tohle ale myslím že i tak budu spokojen
neml by ste nekdo dobrou stranku na ty Eibachy rad bych se na to kuknul vcetne ceny dik moc ale ty Weiteci se zdaji byt dobry taky bych do nich sel mit omezenejsi prisun financi
Taky řešení. Ale já bych věděl, že jsem se takhle podvedl a nebylo by to ono Cítil bych se provinile
A navíc...už takhle jsou některý rantly dost natěsno, nevim jak vy s těma sníženejma autama vůbec dokážete jezdit
Jezdit se s tím dá v pohodě. Musíš na to myslet. No a občas nechat opravit a láknout nárazník.
Mě to minulý týden stálo lízátko, obrubník na parkovišti u paneláku, nějak jsem ho neodhadl....
no fpohodě? V centru města je to bída, kočičí hlavy to moc nemusi, okresky okoro vesnic taky moc ne, ale hlavní tahy dou , jen člověk všechno cítí a musí furt koukat po dírách
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl