manžeta řadíci paky
- Reklama
- gelty
- Kontaktovat uživatele:
pokud ji chceš, tak napiš o jakou máš zájem a nějaký konktakt,ať si můžem domluvit místo předání...Buď v Ově,nebo Opavě....?spermin píše:taky mám zájem, jenom se domluvit na srazu, jinak Tesco stojí doopravdy za PRD.
šijeme manžety na šaltrpáky a ruční brzdy!!! www.automanzety.cz
- gelty
- Kontaktovat uživatele:
Díky za pochvalu a dobrou reklamuNOVON píše:ČAU,z vlastní zkušenosti můžu potvrdit,že Gelty dělá perfektní výrobky.Mám od něj manžetu v audině a vypada to i sedí fakt suprově.Mám červene auto,tak že jsem si nechal udělat černou s červeným prošitím a jsem fakt spokojený,krásná voňavá kůže:-):-).VŘELE DOPORUČUJU:-)
No, hodně lidem sem dělal i kompletně červené manžety,ale nějak zapoměli na mně s fotem....
- gelty
- Kontaktovat uživatele:
Re: Bílá
Pokud ještě máš zájem o manžetu z bílé kůže,tak ji můžu mít do 2-3týdnůJocker píše:Dalo by se ušít manžety z bílé kůže?
mlsně koukám ale asi taky se tebou zkontaktují ohledně manžety na řadičku
OPEL ASTRA G 1.6 8V 55KW 1998 www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?p=84011#84011
- gelty
- Kontaktovat uživatele:
no problemo
Podle fotky v Nicku asi vím vo koho jde...to je fotka ze srazu v září,co?
ano prosím neboj dam ti vědět
OPEL ASTRA G 1.6 8V 55KW 1998 www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?p=84011#84011
Manžety jsou moc pěkný, už jsem ji dnes viděl i naživo a určitě si objednám komplet - řadička i ručka. Mám jen jeden dotaz - u řadičky budu chtít kombinaci černá+šedá kůže (jednotlivé segmenty střídavě) a proto se ptám: je ta manžeta zcele symetrická, nebo si už teď musím říct, která barva bude vepředu a vzadu a která vpravo a vlevo? Případně jestli se dá navléknout "nakoso"?
- gelty
- Kontaktovat uživatele:
už dopředu říkám,že šedou kůži, tedy odstín šedé nemám. Mám šedou,ale ta je tmavá....Kulich píše:Manžety jsou moc pěkný, už jsem ji dnes viděl i naživo a určitě si objednám komplet - řadička i ručka. Mám jen jeden dotaz - u řadičky budu chtít kombinaci černá+šedá kůže (jednotlivé segmenty střídavě) a proto se ptám: je ta manžeta zcele symetrická, nebo si už teď musím říct, která barva bude vepředu a vzadu a která vpravo a vlevo? Případně jestli se dá navléknout "nakoso"?
Jinak manžeta není symetrická. Boční díly jsou zhodné,ale přední a zadní díl jsou rozdílné...jsou užší oproti bočním kusům, s tím,že jeden z těch dvou dílů je ještě užší než druhý...
- gelty
- Kontaktovat uživatele:
jako není problém ji mít, ale já ji dostanu jen ve velkém množství a pokud se ten odstín odlišuje od přání zákazníka,tak co s ní pak mám dělat.
Proto mám vždy jen ty odstíny, co si přeje mnoho lidí...
Kouknu se,jestli takovou šedou,co je v té MX 5 ještě mám...
Proto mám vždy jen ty odstíny, co si přeje mnoho lidí...
Kouknu se,jestli takovou šedou,co je v té MX 5 ještě mám...