![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Jo to je focením, jinak jsou super teť ještě objednávám chromové kroužka na ovládače topenípalix píše:Krúžky na budíkoch sú OK, ale je tam nejako zdeformovaná stupnica. Ale to asi bude len uhlom fotenie, že?
Burza je každou sobotu a neděli, polák je tam pokaždé a poku prší je tam pouze v neděli. Zabívá se tuning věcmi. Měl tam i super zadní lampy na Astru G za 2800 Kč, dost jsem uvažoval, ale nejsou investice. Vše obědná a nejpozději do 14 dnů dodáSaša píše:Co všechno ten polák nabízí na Astru a kdy ta burza bývá?
Není zač. Sašo ještě scháním chromový rámeček kolem spodníčásti řadičky, na www.autodoplnky.cz ho májí ale cena 1700 Kč a to je šílená cena. Dej mi vědět pokud bys věděl o nižší ceněSaša píše:Díky za vyčerpávající informace
Jasan.Astra - R@SAG píše:Není zač. Sašo ještě scháním chromový rámeček kolem spodníčásti řadičky, na www.autodoplnky.cz ho májí ale cena 1700 Kč a to je šílená cena. Dej mi vědět pokud bys věděl o nižší ceněSaša píše:Díky za vyčerpávající informace![]()
![]()
díky.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |