Dodatečné zapojení zavírání oken pomocí DO, návod str.23
-
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
Tak mají být spojený každý zvlášť nebo všechny čtyři dohromady??? To určitě není jedno!Oťas píše:Je to úplně stejný, jakoby si ty dva dráty přestřihnul ty konce smotal a spojil svorkovnicí (čokoládou) dosebe, nebo spojil všechny čtyři konce dosebe.R.A.Y. píše:2 Vojta... nepotěšil jste mne. Ale to...blbě vidím nebo do té spojky vedou 2 dráty shora a 2 zespod
Astra G 1,8 16V caravan, automat
-
- Kontaktovat uživatele:
Je to fakt paráda,taky jsem spokojenej..... Holt vlétě to oželim, že nebudou pootevřený při parkování, zas léto není tak dlouhý....Karel Gregor píše:Tak já už mám dojezd oknen po zamknutí zapojený, a je to supééééér.
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
Pro ty co to nepochopili....
Jednoduše řečeno...... prostě ty dva dráty přestřihneš.....vzniknou 4 konce....odizoluješ všechny čtyři a smotáš dohromady....-) já to spojil tou nožovou svorkou, která se zařízne do izolace a spojí oba dráty, abych je nemusel stříhat......Jasnýýýý???
Jednoduše řečeno...... prostě ty dva dráty přestřihneš.....vzniknou 4 konce....odizoluješ všechny čtyři a smotáš dohromady....-) já to spojil tou nožovou svorkou, která se zařízne do izolace a spojí oba dráty, abych je nemusel stříhat......Jasnýýýý???
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Tak to by byla škoda, to bych tam dal vypínač a v létě to deaktivoval.811018 píše:Dík za radu, asi si nechám do zadu namontovat kličky a bude po pr...!Anonymous píše:TAk necháš zadní pootevřený, pokud je nemáš v el.811018 píše:Dobrá věc, ale co když budu chtít nechat pootevřený okna v zamknutým autě Předpokládám, že to bez nákýho přepínače nepujde.
Tak to nevím, jestli ale jsou nastavemý dojezdy oken i vzadu, tak by mělo..pokud se ti zavřou všechna okna klíčkem tak na 99,5% to půjde.