Charlie, nerad Ti kazím náladu, ale pokud ten čert pošle hlášení o udělené pokutě na Tvůj úřad - 2000 je hranice, kdy by to měl udělat - a napíše tam, za co jsi tu pokutu zaplatil, tak Ti ty bodíky připíše úředník na úřadě a Ty na to vlastně ani nepřijdeš, pokud si nepožádáš o "Výpis z karty řidiče", nebo se přímo nezeptáš, jak jsi na tom... a takových lidí je moooc...Charlie píše:lukaskpd píše:tak to teda potesi neukecal si to
No ukecl jsem to napůl, ještě mi chtěl dát 6bodů, ale ty jsem ukecal. Domluvou to řešit nechtěl no.
Body za přestupky
Re: sdfa
Opel Astra 1.6 16V Caravan - Z16XE - r.v. 07/2001
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
no tak já už taky zabodoval . Přijížděl jsem na křižovatku a blikla mi oranžová, tak jsem si řekl, že to ještě dám, jenže mě při té akci natočili poliši na vídeo a pak, když mě dojeli tak mi to pěkně spočítali. Dostal jsem 2500,- za jízdu na červenou + překročená rychlost. Na bodové ohodnocení jsem se raději ani neptal a ani to nechci vědět, bo jak se říká, čím míň víš, tím líp spíš
v minulosti OPEL ASTRA 2,0 60KW, nyní SUZUKI SX4 1,6 GLX 4x4 79KW,
člen Carp Teamu Radegast Karviná
Body
Já má strach se na ten úřad jít zeptat. Protože jezdím sice slušně, prasárny nedělám, ale rychlost moc neřeším
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
15Kč je dobrá cena, ale nezapoměň, že za jeden přestupek. Tzn, že když máš deset přestupků, necháš tam 300 jen to prdne..Charlie píše:Já vím a výpis z karty si nechám udělat, ale stejně by to mělo být bez bodu. Pak dám vědět.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
-
- Kontaktovat uživatele:
přesně tak , na videu mi pak ukazovali, že ta červená mrcha blikla přesně jak jsem byl pod semaforem . Takže jizda na červenou, chtěl jsem ho ukecat, ale on prostě tvrdil, že se má jezdit pouze na zelenou a fertyk. Od té doby si na to dávám pozor, taky jsem předtím normálně projížděl oranžovou, ale teď už né .Charlie píše:Takže jsi tu oranžovou už nestihl a spadla ti tam červená?? Já na oranžovou jezdím celkem běžně, hlavně po Praze.
v minulosti OPEL ASTRA 2,0 60KW, nyní SUZUKI SX4 1,6 GLX 4x4 79KW,
To máš co info? - 15 Kč dáš za Výpis z karty řidiče - a bodů tam můžeš mít třebas 11, nebo zapsaných třeba 50 přetupků...Radoš 92 píše:15Kč je dobrá cena, ale nezapoměň, že za jeden přestupek. Tzn, že když máš deset přestupků, necháš tam 300 jen to prdne..
Ty peníze dáváš za to, že Ti ten výpis vyjedou - je potřebný třeba ve chvíli, když se chceš přihlásit do autoškoly... (ale naštěstí už jen do 1.4.)
Opel Astra 1.6 16V Caravan - Z16XE - r.v. 07/2001
Jsem to myslel tak, že mám zatím plnou rezervu 12-ti bodů, které mohu vyčerpatHonzza píše:Mno pokud mas vsech 12bodu pohromade tak by ti mely vzit ridicak,protoze body se neodcitaji ale scitajiAstraMan píše:Bodíky zatím všechny pohromadě, ani o jeden jsem nepřišel...
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
taky přidám do soudku to si takhle zastavím u hřbitova na chodníku za žlutou čárou příjdu za 5min a bota 2 body za dva přestupky a 2 litry na fleku ukecal sem to na dvě sta ale vo body sem přišel nesnáším městskou policii
ASTRA-G X20DTL caravan 2,0 https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=1542