poradte co s trepanim rizeni nad 100km/h
poradte co s trepanim rizeni nad 100km/h
Potrebuji poradit co to muze byt za problem, kdyz jezdim na zimnich 15" tak je vse ok, jakmile nasadim letnaky 18" 225/40ZR18 (jsou cerstve vyvazene) tak pri rychlosti nad 100km/h se neprijemne roztrepe volant.cepy jsou vsechny nove, dokonze jsem zjistil pri vymene ze mam urvane torzni stabilizatory, a po jejich vymene problem porad stejny, muze to byt treba rafky? (ikdyz na vyvazeni bylo vse ok) nebo treba jeste geometrie? mel nekdo podobny problem? Kola nejsou nova ale jeta. nebo to bude spise gumami (jsou treba jinak sjete z jineho auta). Pomoooooc PS: jedina vyhoda z toho plyne jezdim max 100km/h, takze je to asi bezpecnejsi
Opel astra G caravan, 11/1999, 1,6 16V, muj druhy milacek :) - škoda jí...
Současnost:
Opel astra H caravan, 10/2006, 1,9 CDTI (Z19DT), výbava elegance (8xairbag, ABS, ASR, ESP, DPF, 6kvalt, auto klima, tažné...),
úpravy: 18" ALU (225/40ZR18), přední děrované kotouče Zimmerman + desky Texstar
Současnost:
Opel astra H caravan, 10/2006, 1,9 CDTI (Z19DT), výbava elegance (8xairbag, ABS, ASR, ESP, DPF, 6kvalt, auto klima, tažné...),
- Reklama
prave ze na zimnich muzu jet jak chci a nic ani zatrepani... ze bych zkusil prehodit zadni kola dopredu a predni dozadu? vzadu jsou michelinky sice trochu vice ojete, a vepredu jsou nejake korejske... tak jsem to jiz koupil. vzorek maji hezky. no jeste zkusim tohle.
Opel astra G caravan, 11/1999, 1,6 16V, muj druhy milacek :) - škoda jí...
Současnost:
Současnost:
- kabrioletak
ahoj.tak pokud nemas kople kola a jsou dobre vyvazene a vsechno mas jinak v poradku cepy,silenbloky atd.,tak bych sel po geometrii.melo by se to spravne delat po kazde vymene kol.je pravda ze kdyz mas 15 zimni a na leto treba 16ky asi bude zbytecne delat geometrii navic kdyz to nic nedela.ale 18ky uz je trosku kolo i stim rozmerem takze doporucoval bych zmerit.pak se jeste podivat zda neni nejak poskozena guma,nejaka bublina treba.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
Mám stejný problém na zimákách, když jedu kolem 130 tak se třepe volant, když jedu míň je to oka, když jedu víc je to oka.....zimaky jsem kupoval na podzim nové. Jel jsem do pneuservisu, kde mi to obouvali....prý si nějak sedly a jsou spatně vyvážené....převážili asi 200 km to bylo oka a pak zase to samé třepání v rychlosti 130, znovu převažovat už jsem to nebyl...pneuservis je to kvalitní nikdy jsem s nima žádné problémy neměl.
Nazdarek..Ja mam taktiez ten isty problem..Ale mne to robi tak pri 130 140 km/h..Mal som zimne vsetko v poho..Dal som letne 17tky 205/40 podotykam ze nove alu nove gumy alu vyvazene a aj tak mi trasie volantom..poradte aj mne..Som rozmyslal ci to neni tym ze mam vacsie ET a ze gumy na predku trosku viac trcia ako origo ale to bude asi blbost vsak??
CO MOZES UROBIT DNES NEODKLADAJ NA ZAJTRA, ODLOZ NA POZAJTRA A MAS DVA DNI VOLNA
Robota neni ko..t, postoji aj tri dni
Robota neni ko..t, postoji aj tri dni
mám to samo, vibrovalo mi to okolo rychlosti 130-140, tak se zkusil dát zadní kola na předek, zdálo se ,že dobrý,ale začalo to třepat ještě víc a už 100km, tak sem to dal zase zpátky a ted to vibruje tak okolo 170km a už mín, vůbec nevim čím to je, musim to dát do servisu na kontrolu podvozku.
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl
U mě byla příčina ta, že jsem na předku neměl středící kroužky... I po nasazení to trochu vibrovalo kolem 150km/h, tak jsem jen prohodil kola a vše je OK
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
-
- Kontaktovat uživatele:
Ty středící kroužky, to jsou takové ty plíšky na náboji jak se nasazuje kolo, že ?? Dají se koupit zvlášť nějak ? mám všecky polámané...
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."