Tiché pneu za rozumnou cenu
Tiché pneu za rozumnou cenu
Chci se poradit - ceka me nakup letnich pneu 190/60/15. Opravdu mi zaleži na tichosti a uspore pohoných hmot (komu taky ne...). Na netu jsem
našel dobré reference na Klebery, Nokiany, Bridgestone a Dunlopy. Sdelte vase zkusenosti... Kde nakupujete? Diky!
našel dobré reference na Klebery, Nokiany, Bridgestone a Dunlopy. Sdelte vase zkusenosti... Kde nakupujete? Diky!
- Reklama
mam klebry, sou sice tichý ale při rozměru 195 vypadaj vedle třeba mašlének 195 jako 165, prostě sou úzký jaxviňaKing píše:Oprava 195/60/R15
Naposledy upravil(a) Vojta dne 11 lis 2010, 23:55, celkem upraveno 1 x.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Pro zájemce o levné dobré pneu nechávám kontakt na pana Kalouska.
Dováží nové i jeté pneu z Německa.
Já sem kupoval na Astru Caravan 2,0 DI nové zimní Michelin Pilot alpin 195/60 R15 za 1400 Kč /ks. Nemá stálou nabýdku, takže je potřeba se tel. domluvit.
Písečná, okr. Ústí nad Orlicí
tel.: 603 846 034
Já sem kupoval na Astru Caravan 2,0 DI nové zimní Michelin Pilot alpin 195/60 R15 za 1400 Kč /ks. Nemá stálou nabýdku, takže je potřeba se tel. domluvit.
To je slušná cena.Já je viděl nejlevněj za 1700kč\ks ale nakonec jsem koupil Good year UG7 za stejnou cenuPepa píše:Pro zájemce o levné dobré pneu nechávám kontakt na pana Kalouska.
Usmívej se! Zítra bude hůř a pozítří možná už ani nebude.
K těm Bridgestonum -v hodnoceni si vedou velmi dobře a dají se sehnat na netu za cca 2 500,- Kč. V recenzi však upozornili na vnější hlučnost. Jsou opravdu tak hlučné?
Díky!
KING
http://www.az-pneu.cz/web/index.php?got ... ne%20ER300
Díky!
KING
http://www.az-pneu.cz/web/index.php?got ... ne%20ER300
Opel Astra Club 1.4i 16V, r.v. 2000
Koupil jsem auto s ojetými pneu Pirrelli P6000... Nejsem odborník ani fajnšmekr přes pneu, můžu hodnotit jen přes svůj subjektivní dojem. Nezaznamenal jsem větší hlučnost mezi ojetými P6000 a novými Brigdestone ER300. A to mám sluch dle doktora docela v pořádku. Jen subjektivně také můžu zhodnotit jízdní vlastnosti ER300 oproti pneu na firemních autech (Barum, Matador, Fulda, Kleber)... Tak jak se kloužu s firemním autem na začátku deště při brždění, tak to se mi s mým autem a ER300 stát nemůže. Prostě nelituju v žádném případě, že jsem je koupil.
Astra-G-Caravan Y17DT
jaké pneu?
Prosím o radu: rozhoduji se mezi pneu Pirelli P 6000, Bridgestone ER300 a Continental Premium 2. Jejich cena je stejná a tak mi jde především o osobní zkušenosti. Díky.
Opel Astra G, 99, 4 dv., X16XEL