špatné řazení 1 a R - Astra G 1.6 16V r.v. 2000
špatné řazení 1 a R - Astra G 1.6 16V r.v. 2000
U mé Astry G 1.6 16V Caravan r.v. 2000, najeto 140tis.km jde špatně zařadit "1" a zpátečka. Od doby co jsem auto jako ojeté (s 110tis.km) koupil, se to pomaličku zhoršuje. V mém servisu mi převedovku jen promazali, a že prý je to u Oplů normální, trošku se to po promazání zlepšilo, ale někdy mám co dělat tam dát jedničku (musím řadičku dost natlačit k sobě a pak zasunout do polohy 1).
Co s tím?
Co s tím?
- Reklama
1 + R
Obávám se, že asi měli pravdu, čili že to asi je normální
Tohle se mi občas stane po studeném startu při prvním podřazování.. Takže sem se naučil na prvé podřazování u problematických rychlostí meziplynovat jako u asynchronní převodovky. A supr..
Mimo to 1 rychlostní stupeň by se neměl řadit pokud nestojíš..
Mimo to 1 rychlostní stupeň by se neměl řadit pokud nestojíš..
Naposledy upravil(a) Stand dne 20 bře 2008, 11:04, celkem upraveno 1 x.
Již bývalá Astřila....
- kabrioletak
Jednička jde na pikaču, zpátečka, pokud se řadí podle návodu, tak ok. Dvojka někdy jde taky docela blbě..
Řešení: co nejde silou, pujde ještě větší silou
Řešení: co nejde silou, pujde ještě větší silou
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
Zdělej koženou manžetu a zkontroluj chod řadičky.
ASTRA-G-1,6 -X16SZR,3dv.1999, ABS,4kotouč,4airbag,el.zrcátka,centrál,alarm, lité kola 16Allesio,křídlo Irmscher,Angel eyes,folie SunTek.
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261
já teda problém s kvaltama nemám, jednička de fpoho, zpátečka de taky dobře, jen když chvátám a málo zvednu kroužek tak ji tam nedostanu,což je jasný. Jediný kdy sem nemohl dát nákej kvalt bylo v liazce v autoškole.
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl
Čaute, tak se také přidávám do klubu. Z pěti pokusu se mi podaří zařadit zpátečku na první pokus dvakrát. Občas to udělá jednička, ale to opravdu jen občas. Začal jsem si toho ale všímat po výměně manžety. Snad jsem tam nic nepokřivil nebo nezlomil. Už jsem tam koukal, ale kromě dosti velké vůle jsem si ničeho nevšiml.
Opel Astra G Caravan 1.6 16V X16XEL Comfort
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
no ale pozor u Dieslu narveš jedničku za jízdy zcela vpohodě u benzínu to nejde odjakživa co vím!AstraDTI píše:Tak si pri dojizdeni podrad na 1 s mezyplynem ... Me tam 1 krasne padne i za jizdy, kdyz se ji tam nechce pomuzu tomu meziplynem a vse je OK. Kdyz tam kvalt nebudes cpat silou, tak bych se toho nebal.
PS: možná s hodně velkou silou! a to můžeš ještě něco poškodit..