Mno, ja jel ve Fobii 1.4 skoro 200 tacho a maximalku ma v TP asi 160 .... takze proto jsem rikal at se pisou jen udaje z navigace.milosh píše:Napiste sem k tom utaky zda mate naky upravy motoru atd... protoze seriovka co ma psany v TP maximalku treba 180 asi nepojede o 30km vic po rovine ne?
kolik jede max. 1.6 16V
- Reklama
Na čtyřku 188? já když čtyřku vytočím k omezovači, tak ručička tacho přes 180 nepřeleze ani omylem, dál je prostě omezovač..jestli je stejný motor a převodovka, tak to krutě nechápu....Charlie píše:No úpravy, jen laděnej zadní tlumič výfuku a daný nový filtry (origo), nic víc. Maximálku dle TP 188 dám na čtyřku, na pětku na dálnici byla ručička na 210 - kolik to bylo v reálu nevím, GPSku nemám. ALe když bych jí držel tak by se to ještě o něco zvedlo, ale musel jsem brzdit, páč jsem v levym pruhu nebyl sám.
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
já beru že auta nejezdí stejně..jen mě zaráží, že při 6500 ot/min (což je maximum) může někomu na čtyřku tacho ukazovat 188 ?! pokud nejsou změněny poměry v převodovce, anebo jinak zkalibrovaný tachometr, tak to prostě nechápu...Charlie píše:No na kontrolních radarech ukazuje celkem slušně - max odchylka 5km oproti tachu. Ale nemůžete to brát, že jsou všechny motory naprosto stejný a že všechny X16XEL jezdí stejně.
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
- james11
- Kontaktovat uživatele:
Charlie jen takový dotaz, máš rok 1999 kolik máš najeto že ti to stále jede 210km/h ?
<b>Astra 1,6 16V </b> http://sux.cz/252
- james11
- Kontaktovat uživatele:
já to chápu, Charlie má buď výjimečné auto s výjimečným motorem a nebo nás tu opíjí rohlíkemSalám píše:já beru že auta nejezdí stejně..jen mě zaráží, že při 6500 ot/min (což je maximum) může někomu na čtyřku tacho ukazovat 188 ?! pokud nejsou změněny poměry v převodovce, anebo jinak zkalibrovaný tachometr, tak to prostě nechápu...Charlie píše:No na kontrolních radarech ukazuje celkem slušně - max odchylka 5km oproti tachu. Ale nemůžete to brát, že jsou všechny motory naprosto stejný a že všechny X16XEL jezdí stejně.
<b>Astra 1,6 16V </b> http://sux.cz/252
to james11: Kolik dáš Ty? Mi těch 200 (tacho) naprosto v poho taky..dál sem to nehrotil..210 podle tacho mi přijde docela reálné..
Taky bych řek, že sedany mají lepší aerodynamiku při těch rychlostech
Taky bych řek, že sedany mají lepší aerodynamiku při těch rychlostech
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE