Abych nezapomínal zapnout světla,tak jsem si udělal kontrolku.Využil jsem nepoužité kontrolky.Nad teploměrem vody byla kontrolka náklonu světel u mě nefunkční,tak jsem tam namontoval diodu 3,5 mm(ostatně i do dalších kontrolek(jěště popíši).Vzal jsem +12V ,které se zapne klíčkem v poloze"2" a přivedl jsem ho přes rozpínací kontakty relé na kontrolku.Po té +12V z potkávacích světel a dal jsem ho na cívku relé,takže když zapnete klíček,tak se rozsvítí kontrolka a když zapnete světla tak zhasne.Pokud nerozsvítíte,tak na vás bude pořád svítit červená kontrolka.Již jsem to měl v minulém autě a nikdy jsem nezapoměl.Hned vedle je nevyužitá kontrolka asi tempomatu(?),dal jsem tam taky diodu a připravil na zapojení,ale zatím jsem ji nevyužil-nevím na co(Nápad přivítám).Nad palivoměrem je kontrolka(!)to nevím na co,ale tu jsem zapojil na brzdu-jako u starých škodovek
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
.A hned vedle je kontrolka (S)-sportovní jízda-nemám automat,tak ji nepotřebuju a tu jsem dal na zpátečku.
Možná je to pro někoho zbytečné,ale já mám rád když všechno svítí,pokud to není porucha
Tak třeba se to někomu bude líbit.Každopádně aspoň ty světla jsou užitečné.
Zdar elekrikářům
Přikládám i foto.
![Obrázek](http://ukazto.com/img_small/2419266,6xnsb.jpg)