ach ta STK
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Na technické se přece tlumiče netestujou...
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
-
- Kontaktovat uživatele:
Prošel. Tlumiče na test nejdou u technicke, tak to nema jak zjitit...
Moje Astrina 1,7DTi
Tak záleží jak vypadaj, pokud to nijak nevyčnívá, jak vzhledem, tak rozměrama, tak by jim to vadit nemuselo. Já u všeho říkám, že je to tam z výroby, a když to na montážní lince tam dali, tak to tak si být může. Ještě se mi nestalo, že by mi s něčím vyhodili.Leo píše:myslíte, že by pánům na STK vadily jiné nárazníky než je origo i když maj u nás neplatné TUV?
Corsa C 1,0 12V, Peugeot 607 2,2HDi,
http://eshop.escape6.cz/attachments/RT_00051103_3.jpg
mám strach aby mě někdo za to zbytečně nebuzeroval
mám strach aby mě někdo za to zbytečně nebuzeroval
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl
ach ta STK
Na STK zjistí pouze uchycení,těsnost ale ne funkci tlumiče.I kdyby měli přístroj na zkoušku tlumičů nesmí to napsat do vážných závad.Přístoje nemají povolení k používání v sítí STK. Nárazníky a jiné doplnky musí mít schvalovací značku výrobce.
Schválenej od výrobce snad krom origa neni,snad možná irmscher.
Zajímalo by mě jak dělaj technickou tuneři co si doma patlaj náraznky z lamina atd.
Prostě zkurvená škoda 120 co ani nebrzdí Stk projde a člověka s docela solidnim autem by mrdali za nákou věc,která vůbec ničemu nevadí.
Zajímalo by mě jak dělaj technickou tuneři co si doma patlaj náraznky z lamina atd.
Prostě zkurvená škoda 120 co ani nebrzdí Stk projde a člověka s docela solidnim autem by mrdali za nákou věc,která vůbec ničemu nevadí.
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl
Teď jsem přijel z STK, tak se pochlubím
Byl jsem zvědavý na emise-mám tam totiž nějaký univerzál. katalyzátor..noo..už to vypadalo, že ty sloupečky neslezou do zeleného, ale nakonec se to taktak vešlo, takže pohoda
Potom už při samotné technické mi borec řek, že ty oranžové LED pozičky co mám na předním nárazníku tam v žádném případě být nesmějí, ale že nebude dělat problémy..dále, že blinkry vepředu svítí do bíla a ne do žluta (jsou tam původní žárovky a slezlo z nich to oranžové cosi..), ale to je jen detail..
takže výsledek: jediná závada je nefunkční levý motorek sklápění světlometů..
Byl jsem zvědavý na emise-mám tam totiž nějaký univerzál. katalyzátor..noo..už to vypadalo, že ty sloupečky neslezou do zeleného, ale nakonec se to taktak vešlo, takže pohoda
Potom už při samotné technické mi borec řek, že ty oranžové LED pozičky co mám na předním nárazníku tam v žádném případě být nesmějí, ale že nebude dělat problémy..dále, že blinkry vepředu svítí do bíla a ne do žluta (jsou tam původní žárovky a slezlo z nich to oranžové cosi..), ale to je jen detail..
takže výsledek: jediná závada je nefunkční levý motorek sklápění světlometů..
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE