Dodatečné zapojení zavírání oken pomocí DO, návod str.23
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Normálně zamkneš a pustíš. Tak jak si to dělal do teď. Akorát ti teď po zamčení dojede okno nahoru.
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Tak tohle mi tedy nejde, dokud nesvítí kontrolky, tak okna nejdou otvírat ani zavírat, i když vypnu zapalování a nechám klíček zastrčený, tak to také nejde, prostě mi musí svítit kontrolky.Frydex píše: zapalovaní nemusí být zapnuté, stačí otočit z polohy 1 do 0... nic nesvítí a okna fungujou..
Corsa C 1,0 12V, Peugeot 607 2,2HDi,
- vasekpetr1
Nic si z toho nedělej - mně okna taky fungují jen při zapnutém zapalování. Asi v tom má nějakou úpravu, že mu jdou okna stahovat s klíčkem v "nule".
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
-
- Kontaktovat uživatele:
Hmm.. to je zajímavé.... mi to teda jede až do té doby než ho úplně vytáhnu. Dokonce svítí i ovládání rádia a tlačítka oken...
Moje Astrina 1,7DTi
proč to jede naopak?
Nazdar, stala se mi klasicka vec, ze se mi rozletel plasotvy jezdec v zadni stahovacce. Po dlouhy dobe jsem ho sehnal, prisel na to, jak to zase slozit zpatky a kdyz jsem to tam vsechno dal, tak jsem zjistil, ze mi to funguje naopak. Kdyz zmacknu otevirani okna, tak se zavre, kdyz zmacknu zavri se, tak se otevre. Vsechny ostatni jdou normalne, jen tohle jde naopak. Vubec nechapu proc, kdyz se tam neda nikde nic prehodit. Patice se daji zapojit jedinym moznym zpusobem a totez plati o vypinacich. Pak jsem premyslel, ze bych prehodil navijeni lanka, ale to se mi taky nezda. Kdyz se to toci na jednu stranu, tak se lanko naviji tam a naopak. Koukal jsem, ze tam je dost elektroniky, tak me zajima, jestli neexistuje nejaky trik, jak to uvest do normalniho stavu. S elektronikou jsem nic nedelal. Je to fakt peklo, vubec to nechapu
-
- Kontaktovat uživatele:
Napadá mě jen to, že bys přehodil piny mezi sebou, co vedou do motorku...
Ikdyž je to prasárna, ale jinak to nechápu...
Ikdyž je to prasárna, ale jinak to nechápu...
Moje Astrina 1,7DTi
Podle mě jsi přehodil lanko. Navíjí se na šnek co je na motůrku a jestli jsi měl při výměně toho šedého plastu sundané lanko, tak jsi ho pak nasadil obráceně. V elektronice problém nebude.
Astra 1.7 CDTI Caravan 2003 OPC line
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]