MP43

Vybíráte disky či plechy, nevíte co to je ET, či jaké kola se hodí na vašeho oplíka, zde najdete odpověď
monderka1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od monderka1 » 08 bře 2008, 20:51

Taky se pridam do debaty. Presne tyhle gumy koupil kamos na svy sluzebni oktavky na doporuceni sveho znameho , co do gum dela . A nemuze si je vynachvalit. Je to uplne nova smes a spojeny lamely kvuli hluku. Jeste je koupil za akcni cenu 1150 / ks v rozmeru 195/65/15. Rikal, ze uz nic jinyho kupovat nebude.A neco podobnyho jsem slysel i od jinych lidi.Je to jako z korejskyma autama, taky jde kvalita dost nahoru.Takze s klidnym svedomim kazdemu doporucim na bezny jezdeni!!!!!Samozrejme Pirelli P7 to nejsou :-)
1,6 8V r.v. 10/98 - je to dravec !!!
https://www.astra-g.cz/galerie/etien/

Reklama

brhy
Kontaktovat uživatele:

..

Příspěvek od brhy » 10 bře 2008, 14:45

Neviem ja moc takymto gumam neverim mam radsej sportovu jazdu a neviem ci by ma udrzali az tak v zakrute a ci by to nevzdali po par KM ja som siel priamo na japonske gumy kvalita je kvalita a predsa radsej dam viac a budem mat istotu sice ked sa vyliskam dakde tak mi to bude mozno jedno ale pri 230 na dialnici jedine comu mozes verit su gumy

Chavron

Příspěvek od Chavron » 10 bře 2008, 15:35

este mozes verit tomu, ze v tejto rychlosti to maju radi aj ty nasi zeleny na RS 4kach :)

Gabrihell

Příspěvek od Gabrihell » 10 bře 2008, 17:44

Chavron píše:Ja som mal matadorky na golfe zimne MP58 a boli velmi v pohode. Dobre na bezne jazdenie.
Kamos mal na kare MP42 Elite a boli taktiez dobre, akurat ich dost rychlo zbehal. Na prve Aquily myslim, ze MP41 som pocul ze velmi moc hucia hlavne ked sa trosku zjazdia, ale pri MP43 by to malo byt lepsie...
Kto chce nieco lepsie nech skusi Matador Hectorra, ze vraj dost dobra ...
Inak s tou kvalitou...kam by ste zaradili Barumky a kolky z vas na nich bezne jazdite? :)
Čo sa týka Barumiek. Opýtal som sa svojho kamaráta zo Švédska, aké pneumatiky má obuté on. Začal s tým, že na zimu má TOP kvalitu od BARUM. Tak som sa spýtal, či to myslí vážne.... Myslel. Tak teraz neviem....
Astra G 1,8 16V, 1999, 85 kW, X18XE1

Saša

Příspěvek od Saša » 10 bře 2008, 17:59

Já mám 2 sezony Barum Brilantis a bída-hlučné a za dvě sezony sjeté.Vzadu mám stejnou dobu Micheliny energy,ty měli tenkrát vzorek 6mm a dnes mají 4mm-co sezona to 1mm,takže jedině michelin!!!!
ASTRA-G-1,6 -X16SZR,3dv.1999, ABS,4kotouč,4airbag,el.zrcátka,centrál,alarm, lité kola 16Allesio,křídlo Irmscher,Angel eyes,folie SunTek.
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261

brhy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od brhy » 14 bře 2008, 09:33

Chavron píše:este mozes verit tomu, ze v tejto rychlosti to maju radi aj ty nasi zeleny na RS 4kach :)
neni sanca :D :D :D RS4 je nic :D doprdele nac im dali take silne auta uplne im stacili fabie :wink:

Chavron

Příspěvek od Chavron » 14 bře 2008, 15:55

hej hej RS4 je nanic, aj tak ich nevyuzivaju na zavodenie, ale ked by na to prislo tak 99 ludi zo sto im neujde a ten zvysny jeden nie je bezny smrtelnik. ide skor o odstrasenie ako o kazdodenne dosahovanie maimalky

Zachy

Příspěvek od Zachy » 15 bře 2008, 16:15

V r. 2007 som mal tiež dilemu pre aké nové pneu sa rozhodnúť, spočiatku som sa tiež zaujímal o zn. Matador resp. Barum, ale po všetkých osobných dotazoch ako i po nahliadnutí do testov a všeobecného hodnotenia som od Barumiek veľmi rýchlo upustil, keďže za podobnú cenu sa dajú zadovážiť omnoho kvalitnejšie pneu. Nakoniec som si zakúpil Kleber Dynaxer-ky v obdobnej cenovej relácii a po skúsenostiach ich na strednu triedu hodnotím veľmi dobre hlavne čo sa hlučnosti a opotrebovanosti týka.

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 15 bře 2008, 16:20

Není Barumka jako Barumka :wink: Bravurisky tady taky pár lidí odsoudilo, že nic nevydrží a mám je do teď... Sice je na nich najeto teprve kolem 20 000km, ale rozhodně nevypadají na odpis, naopak pár lidí se mě ptalo, jestli tam teď mám nové pneu :wink:

Je to hlavně o tom, jak s nimi chceš zacházet, tzv. pokud chceš každou křižovatku odhrabat, tak Ti nevydrží žádná dost dlouho :wink:
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!

stenlynko

Příspěvek od stenlynko » 22 bře 2008, 09:14

prečo hučia tie pneu? Pretože to je smerový dezén, nechceli by ste počuť Good Year UG6 po dvoch odjazdených zimách :twisted: tak isto začne hučať aj Barum Bravuris, ten kto ich má a hlavne na Octavii vzadu vie o čom hovorím. A je úplne jedno, aké to je auto, je to tým, že tie pneu zostanú ako píla, ale s tým sa nedá urobiť nič

tixxo

Příspěvek od tixxo » 06 dub 2008, 20:44

Zdravim, tiez som zakupil na leto MP43-ky. Nahodene ich mam zatial len par dni, prejdenych cca 100 km ale prve dojmy zatial dobre, mozno netreba ten Matador len odsudzovat, ved vyvoj ide vsade dopredu. Rozhodovala sice aj cena ale nevyzeraju byt nejake zle :-) a nezdaju a mi ani hlucne... Inak ake mate skusenosti s fukanim pneu plynom a nie vzduchom? Len kladne? Dajte nazory

Marcco

Příspěvek od Marcco » 06 dub 2008, 22:18

brhy píše:
Chavron píše:este mozes verit tomu, ze v tejto rychlosti to maju radi aj ty nasi zeleny na RS 4kach :)
neni sanca :D :D :D RS4 je nic :D doprdele nac im dali take silne auta uplne im stacili fabie :wink:
brhy co maz za ty pneu?? :lol:

Odpovědět