Vymena baterie v kluci
-
Vymena baterie v kluci
Zdravim,
mozno mam blbu otazku, ale nemam rad plastove vyrobky, u ktorych neviem, ako sa rozoberaju...
Potrebujem vymenit bateriu v kluci, rozobrat som ho dokazal, aj ku baterke som sa dostal, ale ono je to prichytene takymi troma plastovymi cudlikmi, na mierne nasilie to nereaguje a viac sily nemam odvahu pouzit... predsa len, taku kluc cosi stoji...
Poradte mi, ako tu baterku dostat von?
Vdaka
mozno mam blbu otazku, ale nemam rad plastove vyrobky, u ktorych neviem, ako sa rozoberaju...
Potrebujem vymenit bateriu v kluci, rozobrat som ho dokazal, aj ku baterke som sa dostal, ale ono je to prichytene takymi troma plastovymi cudlikmi, na mierne nasilie to nereaguje a viac sily nemam odvahu pouzit... predsa len, taku kluc cosi stoji...
Vdaka
- Reklama
Donutil jsi mne podívat se opět do klíče - stejně jsem ho chtěl vyčistit... Tři plastové držáčky - jeden velký s označením PLUS a dva malinké - musíš mírně zatlačit mezi těmi malými směrem k tomu velkému s označením PLUS a přitom lehce nadzvednout... a je venku... Hodně štěstí...
Opel Astra 1.6 16V Caravan - Z16XE - r.v. 07/2001
Re: Vymena baterie v kluci
ta baterka aj s tym plastom v com je uchitena ide trocha tazko. Su tam dve kontakty ktore su zatlacene v plosnom spoji asi je to tym ze to nikdy nebolo vyberane mne to tiez islo tazkolstulajter píše:Zdravim,
Vdaka
To je skutočne pravdou, že pokiaľ by výmena batérie trvala dlhšie ako tri minúty musí sa diaľkové ovládanie znovu synchronizovať? ( údajný návod je na strane ??? ) Ja som mal práve v najbližších dňoch v úmysle, že starú baterku vyberiem a pri kúpe ju použijem ako vzor, myslíím, že do tých troch minút by som to asi nestíhal. Takže ako prebieha tá synchronizácia, ktorá je na str. 55 - je možný náhľad
Ja som tak rozoberal klúč a asi bol zlepený alebo čo (kto vie čo robil 1. majitel) a išla mi len polovica násilím vytiahnúť. A tým som odtrhol baterku z plošáku, čip a jednu diodu. Aj som to všetko naspät naletoval a NIČ. Odpísané! Možno som prehrial ten integráč a tým som ho odpísal. Ale kašlať na to. Dal som si namontovať nove DO aj s alarmom a mám pokoj
Opel Astra G Caravan r.v.99 1.6 16V X16XEL
OP-COM
OP-COM
Zdravím,
nechtel jsem zakládat nové vlákno ..... někdo tu psal, že si vymenil origo dalkove ovladani za nejake ''lepší''. Prosím dotyčného zda by nepřihodil fotagrafii.
Dík
nechtel jsem zakládat nové vlákno ..... někdo tu psal, že si vymenil origo dalkove ovladani za nejake ''lepší''. Prosím dotyčného zda by nepřihodil fotagrafii.
Dík
Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398