Dodatečná montáž: Palubní počítač MID
- Reklama
Neviete v com to moze byt???kamarek píše:dnes som bol v servise, lebo musim zmenit index kod motora. no dopadol som neuspesne, technik sa nemohol napojit na palubny pocitac.
zmazal hlasky z airbagov, napojil sa na RJ motora, ale na palub. pocitac MID sa nemohol napojit.
neviete niekto v com moze byt problem??? skontroloval som kable, PIN 14 na PC je spojeny s PIN 12 v diag. zasuvke ako je v navode... Moze byt aj vadny PC?? Dufam ze nie
este otazka, staci na zmenu kodu softvare OPEL TECH 2 a doma urobeny kabel?? niekde sa tu vala aj navod
prosim
ASTRA G, 99, 1.6 X16SZR, EDÍCIA 100, STRIEBORNÁ METALÍZA
-
- Kontaktovat uživatele:
Podle mě to mají chybu oni. Protože mi taky zprvu říkal, že ho nemůže najít a pak tam něco pocvakal a normálně to komunikovalo... Neptej se mě co...
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo... nejdřív říkal.. já ho tady nevidím.... a za chvíli .. aha, už už.... a pak už mi přenastavil index kódu. Jen jsem seděl a koukal..
Moje Astrina 1,7DTi
aj ja by som chcel mat take stastie na takeho sikovneho technika tento skusil ho najst, ....nic...tak skusil najst RJ, ... nasiel.... potom airbagy ... nasiel. Nakoniec skusal znovu a znovu najst mid, ..... zakrutil hlavou, zbalil pocitac a bolo
Tak jsem se dneska konečně pustil do montáže PC, displej mám nandaný, kabeli ve svorkovnici všechny, ale ještě to nemám úplně zprovozněné. Stačil jsem jen zapojit kostry a páčku + přendat kabeli z TID svorkovnice.
Ale než budu pokračovat dál - ten spínač na brzdovém pedálu je přesně kde?? A jak se k němu co nejlépe dostanu??
A ještě bych potřeboval jednu radu - jak vyndám úplně středovej panel?? 4 šroubky zespodu jsem vyndal, u rádia šroubky nebyli, nahoře jsem panel vycvaknul, ale úplně mi vyndat nešel, tak co je ještě potřeba udělat??
Mě tedy stačilo ho jen trochu odklonit a pak už jsem tam protáhl ruku k displeji a bylo to také ok, akorát na povolení displeje jsem potřeboval pružnej nástavec na šroubovák.
Ale než budu pokračovat dál - ten spínač na brzdovém pedálu je přesně kde?? A jak se k němu co nejlépe dostanu??
A ještě bych potřeboval jednu radu - jak vyndám úplně středovej panel?? 4 šroubky zespodu jsem vyndal, u rádia šroubky nebyli, nahoře jsem panel vycvaknul, ale úplně mi vyndat nešel, tak co je ještě potřeba udělat??
Mě tedy stačilo ho jen trochu odklonit a pak už jsem tam protáhl ruku k displeji a bylo to také ok, akorát na povolení displeje jsem potřeboval pružnej nástavec na šroubovák.
Corsa C 1,0 12V, Peugeot 607 2,2HDi,
snimac brzdy, ja som ho nasiel po vybrati pristrojovky, je nad pedalom brzdy mal som zly pristup aj z hora aj zospodu, ale da sa to. je asi v polovicnej vyske medzi podlahov a pristrojovkou
ten panel, neviem ci si odpojil od panelu aj ovladanie klimy. drzat to mohol aso iba on
ten panel, neviem ci si odpojil od panelu aj ovladanie klimy. drzat to mohol aso iba on
-
- Kontaktovat uživatele:
No hlavně že ukazuje všude něco, .. jak neukazuje čárky místo číslic, tak je to zapojené nejspíš dobře
Moje Astrina 1,7DTi