Flíčkovo Astrulka X18XE1 - 1.8 16V (UPDATE)

lukaskpd
Kontaktovat uživatele:

dsg

Příspěvek od lukaskpd » 27 úno 2008, 18:09

no prave ja bych doporucil 1cm podlozku ja ma 14 zimaky a su zaroven blatniku
Neuč se, život tě nauči !!!! :)
Obrázek Lukaskpdova Astra G Obrázek
1.7TD ( 17DTL ) + CHIP
Obrázek
www.jkcolor.iplace.cz/

Reklama

Flicek
Kontaktovat uživatele:

Re: dsg

Příspěvek od Flicek » 27 úno 2008, 18:15

lukaskpd píše:no prave ja bych doporucil 1cm podlozku ja ma 14 zimaky a su zaroven blatniku
Nuuu, tak to je dobré...takhle bych to chtěl taky... :wink: Díky...

Princ William

Příspěvek od Princ William » 28 úno 2008, 12:44

no vidis jak si umis poradit....jinak v pondeli mi ruplo lanko na sklapeni sedacky uz ho mam objednane....tak jeste ze se to nestalo v sobotu....co na ni rikal kamos :?: 8)
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 28 úno 2008, 13:31

Mooc pekny G, jeste by to chtelo tmavy predni lampy a bude to dokonaly :wink:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Flicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flicek » 28 úno 2008, 16:52

To Jarda: To si děláš srandu ne? A to ti jako nedržela sedačka nebo jak to mám chápat :lol: Jj líbila se mu a moc...Nu jako nemohl sem z toho, jak sem tam zaplul do tý sedačky :) Jj musel sem si poradit, protože se to samé mohlo stát i s funglovkou :D A jako dát za to 700,- to se mi moc nechtělo...

To Milosh: Nu to by chtělo, ale pak by to zase neladilo s těma bočníma blinkrama :wink: Nuuu uvidíme...

Princ William

Příspěvek od Princ William » 03 bře 2008, 11:09

sedacka je ok ale proste nejde sklopit pomoci te paky....proste to ted mam jako u 5dv nebo caravanu......no ale ted to opravim....uz to mam objednany....co cert nechtel.....rozhodne ale to byla unava materialu spis lepe receno vo neco se to lanko drelo....proste 400,- to spravi a bude to ok. mej se....jinak v sekci srazy jsem nahodil sraziv v sezone 2008 v bavorsku tak pokud budes taky na nejakej vyrazit tak to tam projed.....mej se :!: 8)
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO

Flicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flicek » 09 bře 2008, 15:05

Čauky lidičky, přetěsnil sem ty svoje zadní světla a stejně se i přesto zamlžily...Sem tak na*ranej, že se to snad ani nedá popsat...Tři dny se s tím seru a jak je vidno byla to práce na ho*no... :cry: Tak sem se rozhodl je zatmavit aby to nebylo alespoň vidět 8) Už fatk nevím co s tím...Nechci je dávat pryč, protože se mi na tej astře líbí...Vůbec nevím jak se to i přesto, že sem je ontáhnul silikonem, zamlží...Měl sem to ve stínu a pak na to začlo šajnit sluníčko a bylo to v pí*e...

Princ William

Příspěvek od Princ William » 10 bře 2008, 11:22

a nedostava se te tam voda okolo vydechu ze zadu....vetsinou tam je nejaka dira na vetrani....predni maj tak takovy gumicky.

kabrioletak

Příspěvek od kabrioletak » 10 bře 2008, 14:52

pekny.obzvlast ta prvni fotecka se povedla.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz

Flicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flicek » 10 bře 2008, 17:45

To Jarda: Jako nějaký ''průdochy'' tam sou...nevím jestli ta vlhkost se dostává tamtudy...Ale zjistil sem, že netěsní ty závity s těma žárovkama...Tak sem si udělal silikonový kroužky, protože ta gumička co tam je na pi*ku...Tak zkusím ještě tohle...A pak už koupím jiný a bude to...Koupím ty samý jako má Honza, ty se mu prej nemlží...

To Kabrioletak: Jj díky moc... 8)

herminator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od herminator » 10 bře 2008, 18:14

Flicek píše:Čauky lidičky, přetěsnil sem ty svoje zadní světla a stejně se i přesto zamlžily...Sem tak na*ranej, že se to snad ani nedá popsat...Tři dny se s tím seru a jak je vidno byla to práce na ho*no... :cry: Tak sem se rozhodl je zatmavit aby to nebylo alespoň vidět 8) Už fatk nevím co s tím...Nechci je dávat pryč, protože se mi na tej astře líbí...Vůbec nevím jak se to i přesto, že sem je ontáhnul silikonem, zamlží...Měl sem to ve stínu a pak na to začlo šajnit sluníčko a bylo to v pí*e...
možná hloupý dotaz :lol: , ale číms to zatmavil :?: :?:
v minulosti OPEL ASTRA 2,0 60KW, nyní SUZUKI SX4 1,6 GLX 4x4 79KW,
člen Carp Teamu Radegast Karviná

Princ William

Příspěvek od Princ William » 10 bře 2008, 20:26

Flicek píše:To Jarda: Jako nějaký ''průdochy'' tam sou...nevím jestli ta vlhkost se dostává tamtudy...Ale zjistil sem, že netěsní ty závity s těma žárovkama...Tak sem si udělal silikonový kroužky, protože ta gumička co tam je na pi*ku...Tak zkusím ještě tohle...A pak už koupím jiný a bude to...Koupím ty samý jako má Honza, ty se mu prej nemlží...
ok....jsem zvedavej na vysledek 8) pak se pochlub

Flicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flicek » 11 bře 2008, 17:41

herminator píše:možná hloupý dotaz :lol: , ale číms to zatmavil :?: :?:
¨

Čau, hloupej dotaz to není :D zatím sem je nachal tak jak sou...ale pokud by se už nezamlžily, tak bych je trošku zatmavil (abych se trošku lišil :lol: ), ale fakt jen tak decentně 8) Nechce se mi do nich cpát prachy a hlavně čas, když to bude k ničemu...

PS: Jinak jestli by sis chtěl zatmavit ty tvoje světla, tak jukni sem: http://www.tuningshop.cz/spreje-na-svetla/

herminator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od herminator » 11 bře 2008, 20:34

Flicek píše:
herminator píše:možná hloupý dotaz :lol: , ale číms to zatmavil :?: :?:
¨

Čau, hloupej dotaz to není :D zatím sem je nachal tak jak sou...ale pokud by se už nezamlžily, tak bych je trošku zatmavil (abych se trošku lišil :lol: ), ale fakt jen tak decentně 8) Nechce se mi do nich cpát prachy a hlavně čas, když to bude k ničemu...

PS: Jinak jestli by sis chtěl zatmavit ty tvoje světla, tak jukni sem: http://www.tuningshop.cz/spreje-na-svetla/
no to nevypadá špatně, taky by se mi ke stříbrný hodily spíš tmavší, ale jaká může být u toho životnost???...... je fakt, že kupovat tmavší se mi taky nechce, jelikož prašule teď zrovna tečou jiným směrem :o a trošku šetřím na folie, který bych tam možná ještě letos stihl hodit.
v minulosti OPEL ASTRA 2,0 60KW, nyní SUZUKI SX4 1,6 GLX 4x4 79KW,
člen Carp Teamu Radegast Karviná

Flicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flicek » 12 bře 2008, 16:10

herminator píše:no to nevypadá špatně, taky by se mi ke stříbrný hodily spíš tmavší, ale jaká může být u toho životnost???...... je fakt, že kupovat tmavší se mi taky nechce, jelikož prašule teď zrovna tečou jiným směrem :o a trošku šetřím na folie, který bych tam možná ještě letos stihl hodit.
:lol: špatně to nevypadá...ale je trošku umění nastříkat stejnou vrstvu, aby si jednu neměl tmavší a druhou světlejší :lol: S tou životností ti neporadím...ale tak nějakej rok by to mělo vydržet... :P

To Jarda: Tak sem dopadl stejně...Vůbec co to nechápu...Rozhodl sem se pro to, že koupím jiné a budu doufat že se nezamlží :lol: Já sem koukal na ty LED diodový jako máš ty, ale v černej, ale ty se mi fakt nelíbí...Tak asi koupím ty co má Honza nebo by se mi líbili ty co má Zigi, ale ta cena :roll:

Odpovědět