Astra G - Zástěrky
- Reklama
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A ty na aukru nevypadají zle, ne? Mi se tam líbí ta guma okolo, co se přispůsobí. To je totiž na těch origo taky.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Tie dopredu nenapasuješ kvôli plastovej prahovej lište ktorá je tvarovaná a tá guma zásterky sa jej nedokáže prispôsobiť. A neviem či som Ťa pochopil správne, ale na tom poslednom obrázku kde máš tie zadné, tak to mi mepripadá ako originál. Origoš sú z tvrdého plasu a sú oblé dole s vylisovaným nápisom Opel. Aspoň ja som ich mal také. Tie čo tam máš som kúpil na terajšiu Astru asi za 180 SK a sú z Polska.Radoš 92 píše:Mám, ale nejsou tam origo a moc to nesedí.... Chci origo, tyhle nevypadají valně, ale plní účel.
Koukni tady, je to vidět. Zadní jsou originál Opel.
A dopředu mám zálusk na <a href=http://aukro.cz/item325404263_lapace_ne ... l>tyhle</a>.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Zdravím, mám originál Opel - nechal sem si je namontovat při koupi. Celá sada vyšla tuším na 1000 i s montáží. Mě se auto s nimi docela líbí a drží dobře.
Osobně bych střílel lidi, kteří zástěrky nemají. Nechápu výrobce aut, že je nemontují automaticky.
Pokud jedu v dešti za někým kdo je nemá, tak je to utrpení a pokutoval bych za to!
Osobně bych střílel lidi, kteří zástěrky nemají. Nechápu výrobce aut, že je nemontují automaticky.
Pokud jedu v dešti za někým kdo je nemá, tak je to utrpení a pokutoval bych za to!
Astra 1.4 16V, r.v. 2006
Ono je to jedno, jestli tam zástěrky jsou, nebo ne, když letíš po dálnici, tak ne jen kola zvedají vodu.
Já bych tam zástěrky nikdy nedal, o víkendu jsem ve Vlašimi potkal jednu Astru se zástěrkama, no osobně se mi to vůbec nelíbí, jinak astra byla hezká, jen ty zástěrky jí kazili.
A že bych měl na astře pomlácený lak od kamínků které odlétnou odemě, tak to nee, a jelikož astra s origo kolama vypadá jak tramvaj, tak to snad ani není možné.
No od ostatních mám památky na kapotě, ale tak už auto přijelo z D a sklo už bylo taky měněný, ale že bych něco schytal od osobáku, to ne, ale když potkám kamion, tak to jen cvaká na čelním skle - tak jsem ho nechal pojistit.
Já bych tam zástěrky nikdy nedal, o víkendu jsem ve Vlašimi potkal jednu Astru se zástěrkama, no osobně se mi to vůbec nelíbí, jinak astra byla hezká, jen ty zástěrky jí kazili.
A že bych měl na astře pomlácený lak od kamínků které odlétnou odemě, tak to nee, a jelikož astra s origo kolama vypadá jak tramvaj, tak to snad ani není možné.
No od ostatních mám památky na kapotě, ale tak už auto přijelo z D a sklo už bylo taky měněný, ale že bych něco schytal od osobáku, to ne, ale když potkám kamion, tak to jen cvaká na čelním skle - tak jsem ho nechal pojistit.
Corsa C 1,0 12V, Peugeot 607 2,2HDi,
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ty co mám já vzadu jsou super, drží a navíc dobře vypadají. Ale jak už tu někdo psal, asi originál nejsou, jen já měl ten dojem..... Koukal jsem po Astrách a viděl právě ty plastové, zaoblené.... Nic moc
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1