Benzín SHELL V Power čístí motor během jízdy
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
-
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
jj holt díra do peněženky je kvalitnější.Můžu ti říct že na benzín od Tesca jezdím já a i všichni mí znamí a s kvalitou benzínu problém nikdo neměl. Podle mě 27,90kč oproti Shell 95 za 31,90 je hodně velkej rozdíl(cena před 14 dny).Taky občas vemu Shell a opravdu jen proto abych měl dobrej pocit.Frydex píše:To je jedno, prostě to je jiná kvalita jak od Tesca...Sabina píše:ja jsem netankovala v-power racing, ale normalni v-power. nevim jestli s tim mam jezdit, abych neco jeste nepodelala (katalyzator apod..)
Naposledy upravil(a) pariah dne 10 bře 2008, 08:48, celkem upraveno 1 x.
!!!Astra Forever!!!
Pravdepodobne zitra uz to odvezu do servisu. Uvidim co s tim udelaji. Ale v zacpach se furt rozjizdet neminim, kdyz to chce zdechat btw. dneska rano jsem videla jak se snazilo asi 8 chlapů roztlačit trolejbus kterej uviznul na krizovatce samozrejme s nim ani nehli... takze nerada bych nekdy tlacila svoje autí
Opel Astra 1,6 16V 11/98
Největší změnu jsem zaznamenal po výměně svíček, dal jsem Brisk a NGK vyhodil, byť měly najeto jen cca 15.000Km. Takže bych možná začal tím...
Přeju ať to jezdí
Jaký tip svíček si tam dal.
Díky
Přeju ať to jezdí
Jaký tip svíček si tam dal.
Díky
Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
- Princ William
no nema cenu to resit dopredu krom pravidelne udrzby.....asi jako kazdem ma i astra obas nejakou naladu urcite bych se s tim nezaobiralSabina píše:Dneska mi to nedalo a privstala jsem si,abych se vyhla kolonam a vyrazila astřičkou do práce. A ani jednou za cestu me nezlobila. Jsou to fakt haluze... Uvidim jak z prace....
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Princ William píše:no nema cenu to resit dopredu krom pravidelne udrzby.....asi jako kazdem ma i astra obas nejakou naladu urcite bych se s tim nezaobiralSabina píše:Dneska mi to nedalo a privstala jsem si,abych se vyhla kolonam a vyrazila astřičkou do práce. A ani jednou za cestu me nezlobila. Jsou to fakt haluze... Uvidim jak z prace....
i tak ve čtvrtek pujde k doktorovi mechanikovi...já ji dám dobrou náladu!! náladu musi mit porad kdyz me veze
Vcera uz o pul seste odpoledne na me funel v mhd chlap a tahlo z nej pivo...tak jsem to dnes musela risknout autem
Opel Astra 1,6 16V 11/98
promiň ale v tomhle ti musím oponovat.Já osobně teda chci mít na svoje auto spoleh a když začne dělat něco co dělat nemá tak se to snažím hned odstranit nebo aspoň zjistit či se s tím dá jezdit dokud nebude na opravu.Nevim jak ty ale s autem na který se nemůžu spolehnout bych radši moc nejezdil.Si přectav že pojedeš 50km od baráku a auto začne škytat,poskakovat a rozsvítí se všechny kontrolky.To je pak leda tak na mašlu.Odtahovka tě stojí víc než prohlídka a vyčištění motoru v autorizovaným servisu.Osobně bych nechal vyčistit a vyměnit ten základ co se tu psal a podle mě bude klid.Stejně je čas jarní údržby tak proč čekat??Já si budu nechávat dělat komplet tlumiče a zadní pružiny,zkontrolovat klimu,vyměnit nemrzku v chladiču(chtěl sem už na zimu ale nevyšlo to ).No a v létě opět výměna oleje a komplet filtů.
!!!Astra Forever!!!
- Princ William
nikdo tady nemluvi s polehlivosti....ta je vzdy na prvnim miste ......v kazdem pripade jsem ji doporucil at tu pravidelnou prohlidku udela. to je jasna vec ze bych zacal od tehle veci.....pokud te ale nesviti zadna kontrolka nic nezjistis (pokud se neco neulozi do pameti) tak je to zacarovanej kruh ktrej stoji hodne penez a nemalo tveho volneho casu....
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
- Princ William
vetsino co zpusobuje skubani je prave ten slavnej AGR. sam jsem ho menil a musim rict ze potom je to ok......stejne je to vymozenost to Vam povim kort u tech xelek ktery jeste zerou oleje pozehnane a tudis se zanasi nejvic a nejrychlejs karbonemSabina píše:Na prohlidku to pujde, ale predtim to pujde jeste na diagnostiku a pak se teprve zacne po kouskach hledat v cem to vezi. Sama jsem zvedava co diagnostika ukaze. beztak velky kulovy jako vzdy. ale aspon by se dal vyloucit ten slavnej egr...
Podle slov známého co dělá v Oplu prodejca a dělal servisáka tak AGR ventil se zasíra pokud člověk jezdí na spotřebu a nebo jako dědeček s babičkou.Auto se musí čas od času protáhnout aby jemné usazeniny tlak strhnul sebou.Doporučoval min. 1 za měsíc ale radši jezdit trošičku svižnějc.Ja tak jezdím a problém zatím nemám ale to ukáže čas .
!!!Astra Forever!!!
Tady je ještě jedna možnost - https://www.astra-g.cz/forum//////////vi ... php?t=7046
Pokud by jsme přihlédli k tomu že to začalo po tom co jsi nalila Shell a něco se ti někde v autě odlepilo a ucpaloto klapku.To je najednou možností
Pokud by jsme přihlédli k tomu že to začalo po tom co jsi nalila Shell a něco se ti někde v autě odlepilo a ucpaloto klapku.To je najednou možností
!!!Astra Forever!!!