Aditivum do oleja? Aky by to mal byt a co o nich viete..?
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
-
- Kontaktovat uživatele:
Aditivum do oleja? Aky by to mal byt a co o nich viete..?
Caute...Jak je vsade zname ze astri beru olej tak som sa zamyslel preco nevyskusat aditivum ci to nepomoze. Mate niekto skusenosti? A ake je fakt dobre aditivum {cenu neberte do uvahy}....?????
Opel ASTRA G 1,6 16V X16XEL vybava confort...
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Já dávám adetivum do oleje, mezi výměnami oleje(přesně v polovině intervalu výměny) a musim říct že motor se pěkně stiší a zklidní se celý chod a rychlejš maže po startu.
Adetivum už dávám 4 výměnu (auto krmím 5W 40)
Žádné viditelné či slyšitelné poškození mechanických částí, motor je krásně čistý bez usazenin, ale to přisuzuki spíš kvalitnímu oleji..
Mam 145tis. a motor olej nikdy nebral a stále nebere..
Kupuju adetivum, které neobsahuje chlór název si nepamatuji..
Adetivum už dávám 4 výměnu (auto krmím 5W 40)
Žádné viditelné či slyšitelné poškození mechanických částí, motor je krásně čistý bez usazenin, ale to přisuzuki spíš kvalitnímu oleji..
Mam 145tis. a motor olej nikdy nebral a stále nebere..
Kupuju adetivum, které neobsahuje chlór název si nepamatuji..
Již bývalá Astřila....
-
- Kontaktovat uživatele:
Ty to nejak moc zeres:-) ja nedavam nic, mam ten samy motor jak Ty, nalitano 150 tis. a od vymeny do vymeny nedolivam ani kapku. Magnatec 10W40.
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Nemyslim že to žeru!
Já jen vim že: jak se chovám k motoru on se chová ke mně
A to adetivum vychází asi 90 kč do jedné výměny oleje takže nic strašného! Kdybys to tam nalil nastartoval a pak poslouchal jak ten motor krásně tichne a viditelně se zmenšují vybrace dal bys mi zapravdu.
Táta má dieslovou dodávku 2,5L a tam v polovině intervalu výměny když naleješ adetivum tak je to jako bys ubral 150tis km..
Ze své zkušenosti mohu jen doporučit!
Já jen vim že: jak se chovám k motoru on se chová ke mně
A to adetivum vychází asi 90 kč do jedné výměny oleje takže nic strašného! Kdybys to tam nalil nastartoval a pak poslouchal jak ten motor krásně tichne a viditelně se zmenšují vybrace dal bys mi zapravdu.
Táta má dieslovou dodávku 2,5L a tam v polovině intervalu výměny když naleješ adetivum tak je to jako bys ubral 150tis km..
Ze své zkušenosti mohu jen doporučit!
Již bývalá Astřila....
Re: Aditivum do oleja? Aky by to mal byt a co o nich viete..
Ja som pred tyzdnom menil olej.zmena CASTROL 10W40-na VALVOLINE 10w40 s aditivami pre auta nad 100000km tak uvidim kolko to bude papat terazjaroslav120 píše:Caute...Jak je vsade zname ze astri beru olej tak som sa zamyslel preco nevyskusat aditivum ci to nepomoze. Mate niekto skusenosti? A ake je fakt dobre aditivum {cenu neberte do uvahy}....?????
-
- Kontaktovat uživatele:
doporučoval bych si přečíst pár odborných článků z chemicko-petrologických fakult.... a´t si leje kdo chce co chce.... s autem už mám za sebou skoro 200tis a jen co mi skončila garančka. dávám jí olej za cenu pod 100Kč litr a jezdíme vesele.... Vážení.,.. někdy zkuste porovnat specifikace a dojdete k tomu, že kromě jiného obalu a ceny je mezi nima velmi malý rozdíl....
2.0 16V