![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Oliver píše:To Sabina, bys potřebovala to auto pořádně protáhnout až na nějakých 6 000 RPM a na delší dobu, asi se ti ucpává katalyzátor, mě to totiž takto začínalo taky blbnout, jenže nikdo mi neporadil co s tím dělat..![]()
![]()
langdon2 píše:kludne chod jedna, dva, tri na podlahu...)
Ja som tak zobudil svoje auto...a keby si videla čo potom z neho pojde...aká spina z výfuku.....Raz som to robil na jednom aute ale na neutrále....som dal podlahu az do obmedozvača ....a tam kde som stál bol potom čierny beton.....a odvtedy to auto slo ovela lepsie...
langdon2 píše:ja som nehovoril ze to pomoze......o AGR som nepovedal ani h...o. Ale tak vyčistit vyfukove potrubie to určite vyčistí.....Prečítaj si radsej prispevok predtým....a potom tu piš.....dobre?
Ok, zkusim, ale bojimFrydex píše:Sabi, normalne to poradne roztahni treba z krizovatky. Vytacej az pred cervene pole zprudka a řaď 1,2,3 a 4. Parkrat to zopakuj a delej to tak potom sem tam jak budes jezdit. Samozrejme s dostatecne zahratym motorem, žeaano. Motor se zanasi kdejakym bordelem, kor ted,kdyz do benalu pridavaji ty bio sračky. Sem tam to potrebuje poradne tlaky, at se to "vyfouka" ven.
Nebo prijeď a ja ti to protahnu
Sabina píše:langdon2 píše:ja som nehovoril ze to pomoze......o AGR som nepovedal ani h...o. Ale tak vyčistit vyfukove potrubie to určite vyčistí.....Prečítaj si radsej prispevok predtým....a potom tu piš.....dobre?
S tím agr to nebylo na tebe,ale na jiny témata. U agr taky resi vsichni cukani motoru, tak jsem myslela,ze mam spatnej ventil..a ono to mozna nakonec bude benzinem..
tak na to ja si nezvyknu..takhle jsem musela jet celou cestu vcera a jak to chtelo zdechnout, blikla na me kontrolka emisí...langdon2 píše:no tak na to cukanie, ked to ide zdochinat...ja som si uz zvykol ze sa mám viacej opret o plynový pedál,a potom problém neni....
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |