Caponeho Pussy Wagon " 1.7 DTI hatchback "
Caponeho Pussy Wagon " 1.7 DTI hatchback "
Astra 1.7.DTI hatchback-Comfort rok 01
Konečně začíná pořádná změna mé Astřičky
Tak na přání popis autíka Jinak děkuju za zprávičky Astra 1.7.DTI hatchback-Comfort rok 01
ABS,el. ovládání předních,oken, el. ovládání zrcátek,imobilizér, manuální klimatizace,posilovač řízení,přední mlhovky,venkovní teploměr,výškově nastavitelná sedadla + volant,mlhovky,4xairbag,multifunkční volant.
A moje dodělávky:
Atestované folie na okna,potahy na zakázku s logem,2xrádio + tv obrazovka ve clonítku,sportovní pedály a koberečky MOMO,lakovanej středovej tunel,loketní opěrka,potahy na ručku a fofr klacek,křídlo,,nová maska,zadní černé lampy,bezpečnostní systém s plovoucím kodem a pagerem,instalace Voltmetru a přepínače na podsvětlení auta + stroboskopy,new 16 kola,zavaření zámku 5 dveří + montáž odskoku,nalakování 5 dveří 2 barvou,zadní Lumma nárazník + koncovka,nalakovaní střechy + kapoty + prahy,podsvětlená hlavice řad.páky,černé AE světla,předmí " kopie " OPC nárazníku
Konečně začíná pořádná změna mé Astřičky
Tak na přání popis autíka Jinak děkuju za zprávičky Astra 1.7.DTI hatchback-Comfort rok 01
ABS,el. ovládání předních,oken, el. ovládání zrcátek,imobilizér, manuální klimatizace,posilovač řízení,přední mlhovky,venkovní teploměr,výškově nastavitelná sedadla + volant,mlhovky,4xairbag,multifunkční volant.
A moje dodělávky:
Atestované folie na okna,potahy na zakázku s logem,2xrádio + tv obrazovka ve clonítku,sportovní pedály a koberečky MOMO,lakovanej středovej tunel,loketní opěrka,potahy na ručku a fofr klacek,křídlo,,nová maska,zadní černé lampy,bezpečnostní systém s plovoucím kodem a pagerem,instalace Voltmetru a přepínače na podsvětlení auta + stroboskopy,new 16 kola,zavaření zámku 5 dveří + montáž odskoku,nalakování 5 dveří 2 barvou,zadní Lumma nárazník + koncovka,nalakovaní střechy + kapoty + prahy,podsvětlená hlavice řad.páky,černé AE světla,předmí " kopie " OPC nárazníku
Naposledy upravil(a) Capone dne 02 črc 2011, 17:37, celkem upraveno 38 x.
- Reklama
Caponovo Géčko
Snad vám tady nebudu dělat ostudu?
Caponovo Géčko 1.7 DTI hatchback
Děkuju za kladné zprávičky
Naposledy upravil(a) Capone dne 19 čer 2008, 16:07, celkem upraveno 3 x.
Caponovo Géčko 1.7 DTI hatchback
Děkuju moc za chválu, jinak střecha vyšla na 2 500kč -byly to 4 archy ( rozměry 90x50 ) + práce. Kupoval jsem je na stránce http://www.autosamolepky.cz/oddeleni-%8 ... lepky.html
Re: Caponovo Géčko 1.7 DTI hatchback
lukaskpd : tak ovšem to je masakr !!!!
pěkný kolečka už se nemůžu dočkat nárazníků
děkuju Yanku,já taky Zadní bude na autě po Květnové výplatě a přední po Červnové výplatě
a dovolená v jugošce po červencové výplatě a pak už jen samé sociální jistoty
Máš to pěkné chlape , a koukám, že máš v Němcích tvrdou konkurenci...
ASTRA H 1,7 CDTI CARAVAN
ASTRA G 1,2 16V HTB 5D, Supersport, Cross Country..
https://www.astra-g.cz/galerie/pepino-gh/
ASTRA G 1,2 16V HTB 5D, Supersport, Cross Country..
https://www.astra-g.cz/galerie/pepino-gh/