Benzín SHELL V Power čístí motor během jízdy
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
- Princ William
- Reklama
No tak nevím, měl jsem celkem velké problémy s autem, jezdil jsem na V-Power, nyní tam mám benzin od nějaké benzínky u Slavkova (Brno) a jezdí to jak ďas normálně jedu na čtyřku hore kopcem, a mám tam asi 1700 RPM a necuká to! jede to úplně v pohodě dokonce jsem zkoušel jet na pětku po městě 50km/h a žádný problém, auto jezdí v pohodě plynule bez cukání
Hmmm zajimavé. No ja vcera nahodil sportovni vlozku vz. filtru KN a s tim benzinem to jede ''líp''. Ale občas si cukne potvůrka. No az ho vyjezdim tak max. Shell V-Power (95)
Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
Zdarec
Já ho taky zkoušel a vše bylo v pohodě ale opravdu ten pocit z lepších vlastností to je si myslím spíš takový trošku placebo.Dokonce sem si udělal i smart kartu a nazbýral nějaký ty bodíky.No ale ruku na srdce(nebo spíš na peněženku)prostě rozdíl 5kč oproti benzínce u Futura to už je přece jen hodně velkej rozdíl.Rozdíl mezi 95 Shell a Futuráckou 95 je 3kč takže s ekonomickýho hlediska prostě vede obyč benzín.Maximálně na nějaký to pročištění jednou za půl roku tam hodit plnou Racingu a je pokoj.Tohle je můj ekonomickej pohled na věc.
Zdarec a přeju hodně krasných kilometru s Astřičkama.
Já ho taky zkoušel a vše bylo v pohodě ale opravdu ten pocit z lepších vlastností to je si myslím spíš takový trošku placebo.Dokonce sem si udělal i smart kartu a nazbýral nějaký ty bodíky.No ale ruku na srdce(nebo spíš na peněženku)prostě rozdíl 5kč oproti benzínce u Futura to už je přece jen hodně velkej rozdíl.Rozdíl mezi 95 Shell a Futuráckou 95 je 3kč takže s ekonomickýho hlediska prostě vede obyč benzín.Maximálně na nějaký to pročištění jednou za půl roku tam hodit plnou Racingu a je pokoj.Tohle je můj ekonomickej pohled na věc.
Zdarec a přeju hodně krasných kilometru s Astřičkama.
!!!Astra Forever!!!
Boči píše:Zdravím,
tak jsem včera nabral cca 15,5 litu Shell V-Power Racing 100 a světe div se ... Dneska jsem jezdil po Ově a nechápal se co se s autem děje. Když jsem se chtěl rychleji rozjet tak '' v plynu'' byly díry a auto vůbec nešlo za plynem a cukalo, vše se zlepšilo až když jsem měl více jak 2000 ot. pak jelo krásně (ikdyž místy taky cuklo) No a pak jsem to chtěl ''rozjet'' a max. jsem to vytahl na 160 km/h a víc ani ťuk. (před tím jsem dal i 200 km/h). Tak prosím o radu co se děje.
že by proces čištění ??? .... před natankováním žadný problém. Ani teď mi žádná kontrolka nebliká ...
Děkuji
Ahoj, mam ten stejnej problem...na benzince mi vnutili pred tremi tydny 98 benal, protoze 95 byla mimo provoz a ostatni stojany obsazeny a je spechala..tak jsem si rekla OK,vyzkousim ho..a od te doby samej problem...upadl mi vyfuk ten by asi upadl i tak,ale co zacalo delat auto,tak zaclo cukat..jak jsem jela na dvojku, vetsinou v zatacce,tak to poskočilo jak koza a jak jsem pridala vic plynu,tak to prestalo...ale nestava se to porad..jen občas..a včera při rozjezdech to mělo tendenci zdechat a rozsvicovala se mi kontrolka emisí, musela jsem pridat vic plynu,ikdyz to bylo bez vykonu a rozjelo se to...mela jsem v nadrzi uz asi jen 8-10l (predpokladam) a jak jsem nabrala 20l, tentokrat svoji 95natural,tak svete div se,ono to prestalo..a to jsem s tim jela za mekošem,aby se mi na to podival..a ono se to chovalo jak beránek...
Takze pokud to je benzinem (diagnostika na egr nic neukazala), tak toho pumpaře asi nakopu do p*dele
Opel Astra 1,6 16V 11/98
Nechci strašit ale něco podobnýho mi to dělalo když začlo umírat palivový čerpadlo.Chvilku sem se bál že odchází katalyzátor ale pak umřelo čerpadlo a bylo jasno.Největší průser bylo to že auti umřelo úplně a jediný řešení byl odtah.Nevím jestli to že je čerpadlo na cestě do věčnejch lovišť se dá zjistit proměřením nebo pohledem ale určitě být tebou tak se zeptám.Mě to stálo něco kolem 3000,-(čerpedlo z bouračky).Myslím že novej je něco kolem 7000-9000,-.
!!!Astra Forever!!!
no fuj, to jsi me moc nepotesil..ja uz se radovala jak to vytahnu do vyssich otacek a ze bordel vyfouknu ven a bude klid..a...pariah píše:Nechci strašit ale něco podobnýho mi to dělalo když začlo umírat palivový čerpadlo.Chvilku sem se bál že odchází katalyzátor ale pak umřelo čerpadlo a bylo jasno.Největší průser bylo to že auti umřelo úplně a jediný řešení byl odtah.Nevím jestli to že je čerpadlo na cestě do věčnejch lovišť se dá zjistit proměřením nebo pohledem ale určitě být tebou tak se zeptám.Mě to stálo něco kolem 3000,-(čerpedlo z bouračky).Myslím že novej je něco kolem 7000-9000,-.
Cim se to meri?
Opel Astra 1,6 16V 11/98
Přesně ten samý problém co popisuje Sabina jsem řešil taky...nepravidelné škubnutí (rozjezdy, přidání plynu v zatáčce) a při tom probliknutí kontrolky. Taky se to chovalo tak, že třebas dlouho v poho,pak zase každou chvíli škub škub (po natankování Shell V-power se problém zmírnil, ovšem nevyřešil). Diagnostika neukázala zhola nic...no.. Pak se šlo na výměnu svíček a palivového filtru a světe div se absolutně to přestalo !!!
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
a kolik pls stoji cca vymena tohoto filtru a svicek? ikdyz svicky,podle servisky,se tam pry menili loni v breznu (auto mam od kvetna)Salám píše:Přesně ten samý problém co popisuje Sabina jsem řešil taky...nepravidelné škubnutí (rozjezdy, přidání plynu v zatáčce) a při tom probliknutí kontrolky. Taky se to chovalo tak, že třebas dlouho v poho,pak zase každou chvíli škub škub (po natankování Shell V-power se problém zmírnil, ovšem nevyřešil). Diagnostika neukázala zhola nic...no.. Pak se šlo na výměnu svíček a palivového filtru a světe div se absolutně to přestalo !!!
Opel Astra 1,6 16V 11/98
problémů může být více, pokud byly svíčky doopravdy měněné, tak to dobrý mechoš pozná podle špíny,
taky benzín nemusí být kvalitní, je vhodné brát u pumpy, kde je cvrkot. Už se ztalo, že načepovali naftu a potom to
honem ředili benzínem. nejlevnější je zkontrolovat kontakty a potom púokračovat. A svíčky se vždy hodí.
taky benzín nemusí být kvalitní, je vhodné brát u pumpy, kde je cvrkot. Už se ztalo, že načepovali naftu a potom to
honem ředili benzínem. nejlevnější je zkontrolovat kontakty a potom púokračovat. A svíčky se vždy hodí.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic