JA nejsem nalepený od rana do večera na compu abych četl celou vaši debatu.Jste asi ste citliví když se tu někdo na něco zeptá.Možná někoho ubylo že to musel číst a zkrátily semu žíly
Sádlo píše:No mejdan slusnej, jen co je pravda
A coze se ti stalo se stromama?
Ale... jel jsem odvézt prcka k našim - pár kiláků od Mariánek, a zpátky jsem se už nedostal, protože větříček shodil na cestu pár stromů... tomu se hold říká OSUD...
Sádlo píše:No mejdan slusnej, jen co je pravda
A coze se ti stalo se stromama?
Ale... jel jsem odvézt prcka k našim - pár kiláků od Mariánek, a zpátky jsem se už nedostal, protože větříček shodil na cestu pár stromů... tomu se hold říká OSUD...
No jeje. Fouklal to fest no. Ja mel na vikend pujcena Fabka kombik - auto aerodynamicky jako cihla, takze jsem s tim bojoval celou cestu.
Teď: Ford Fiesta mk6.5ST150 2.0 16v 150bhp
Předtím: Opel Tigra A 1.8 16v 160bhp(Moje (ex-)Tigra - Click)
Dam k dispozi jednu vlastni tvorbu, neco na kterem intensivne pracuju uz mesic. Je to remix pro skupinu 100°C a jejich skladba "Under The Lamp". Remix by mel vyjit jako soucast dvoj-album nekdy v dubnu na Sony Music.
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!