Ják jse vám líbí vaše astra
- dj.chicken
- Kontaktovat uživatele:
DI
xpolstarekx : nene já mam to samý jako klubo teda alespon myslim...je to v tmavemodre metalize a fotky uz se chystaji ale dneska jde na vymenu desticek a pro podbehy a nahozeni predniho narazniku...konecne spravim to co me nejvicce stvalo a co bylo pochroumane po setkani s panem zavjejem...pak astruli umyju od soli a vyfotim ju..?
''ASTRULE G'' 2.0Di 16V 3-dv. ''EDITION-100''
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím
- Reklama
xprostěradýlkox: fax tam měla TDI, ještě na starym foru, taky sem si toho fšim až mi běhal mráz po zádech a v uších drčel šajsdrek tdi svym ostrym klepavym až mlátivym pazvukem
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Já se k Astře dostal ze škodovek celkem nestandardně, sháněli jsme s manželkou jiné auto než škodovku a byla nám nabídnutá Astra G kombi, rv. 1999 Edice 100, motor 1,6 8V (55 kW) za, tenkrát, celkem slušnou cenu 230 000 Kč.
Popis:
-------
4x airbag
ABS, kotouče na zadní nápravě
klima
CDR500 (Delco Electronic)
Alu kola
Zelená metalíza
Zpočátku naprostá spokojenost, dneska už bych se koukal po něčem malinko větším (Opel Vectra kombi?). Jinak, kdybych dneska kupoval Astru, šel bych do něčeho s vyšším výkonem motoru, přece jenom 55 kW není moc a je potřeba to trošku honit, pak to jezdí za 8 litrů a v létě v 5 lidech a s puštěnou klimou to není žádný tahoun, ale to je můj výběr. A samozřejmě opět kombi:-D
Popis:
-------
4x airbag
ABS, kotouče na zadní nápravě
klima
CDR500 (Delco Electronic)
Alu kola
Zelená metalíza
Zpočátku naprostá spokojenost, dneska už bych se koukal po něčem malinko větším (Opel Vectra kombi?). Jinak, kdybych dneska kupoval Astru, šel bych do něčeho s vyšším výkonem motoru, přece jenom 55 kW není moc a je potřeba to trošku honit, pak to jezdí za 8 litrů a v létě v 5 lidech a s puštěnou klimou to není žádný tahoun, ale to je můj výběr. A samozřejmě opět kombi:-D
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele: