Flíčkovo Astrulka X18XE1 - 1.8 16V (UPDATE)
- Reklama
- Princ William
-
- Kontaktovat uživatele:
Čau čau, kola sou od FT Tuning a je možné že se podobají Nuuu ty červíky, jak říkáš sem vyndal tím imbusem....pak sem tam narval hřebíky 4x to cvaklo, ale rádio nešlo ven...Nuuu, takže si asi budu muset objednat ty origo drátky a vyndat to s nima...Princ William píše:kola moc pekny. rekl bych ze jsou dost podobne od asa ar1 nebo jak je ten typ.... ja mam taky 7,5*17 et 40 s pneu 215/40 a je vse ok... k radiu nemas tam jeste ty cerviky v tech dirach jsou na imbus
-
- Kontaktovat uživatele:
Čau čau, tak se mi to povedlo nakonec těma hřebíkama, rádio tam bylo fakt fest....tak sem trošku víc zabejčil a bylo to venku. Hřebíky měli průměr 3mm a ještě sem jim upiloval ten hrot... Zapojil sem si Sony a nestačil se divit, jak nádherně to hraje Je to fakt mazec...Akurát sem měl pak problémy po vyndání baterky se stahováním oken a taky mi nešli zavřít přes klíč...Ale to sem taky vyřešil a sem teď maximálně spokovej...Akurád sem ještě nenakopnul Bluetooth, aby mi to přehrávalo písničky z mobilu. Tak bych se chtěl zeptat, jestli s tím nemáte někdo zkušenost...Mám Sony Ericson K 750 a prostě mi to nepřehraje písničku...Normálně sem to spároval podle manuálu a nešlape to...PLS poraďte Jinak fotečky dodám ještě dnes
-
- Kontaktovat uživatele:
Yeah dík...já sem našel na netu tabulku kontability s mobilními telefony, takže je to v poho...Nuuu na ten můj de jen handsfree...alespoň něco...budu muset pořídit jinej founekJocker píše:čau nejsu si jistý, ale myslim ze K 750 nemá podporu stereo headset přes BT, takže bych řekl že hrát ti to asi nebude, ale na radiu maš aux vstup, tak stačí propojit radio-telefon kablikem.
- Princ William
-
- Kontaktovat uživatele:
To Lukaskpd: To máš jen ve předu? Já bych právě potřeboval hlavně do zadu...jak je to snížený, tak kouká ten lem a jako dost a to se mi nelíbí Takový 2 cm by to chtělo...
To Jarda: Jj vidíš dobře, dal sem jí tam hned ten den... Jako můžu ti říct že to byla docela sranda Nějak mi nešel sundat ten kryt...a nechtěl sem to dělat silou, abych to neurval, ale pak sem na to kápnul...Nu a další sranda byla, že to nešlo do těch zobáčků, já je tam mál blíž u sebe, tak sem musel kousek tý drážky uříznout na obou stranách Takže sem si s tím pohrál a výsledek dopadl dobře...určo to vypadá lépe než bez toho ulomeného kousku
To Jarda: Jj vidíš dobře, dal sem jí tam hned ten den... Jako můžu ti říct že to byla docela sranda Nějak mi nešel sundat ten kryt...a nechtěl sem to dělat silou, abych to neurval, ale pak sem na to kápnul...Nu a další sranda byla, že to nešlo do těch zobáčků, já je tam mál blíž u sebe, tak sem musel kousek tý drážky uříznout na obou stranách Takže sem si s tím pohrál a výsledek dopadl dobře...určo to vypadá lépe než bez toho ulomeného kousku
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: sadf
Nu když se podíváš na tu mou fotku, tak ty zadní kola sou jakoby zapadlý a to je díky tomu snížení, takže bych tam chtěl dát distanční podložky aby ty kola trošku povylezly...nééé zase moc, aby to nebyl nějakej extrémlukaskpd píše:jo ja to mam jen v predu kuli kolum lebo by nepasovali a dreli by mi o kotouc jen proto ich tam mam a jaky len blatniku nebo co ????