nevim, neni to jen jednostranny pozink ? protoze to slo zevnitr (vlhkost) a kdyz jsem hrabl do lemu zevnitr tak tam byl bordel, blato atd. a to drzi vlhko..tak leda tak.. nevim proc tam neudelali plast. podbehy jak na predkuLeo píše:Tyjo čumim jako blázen, takovýdle puchejře nemáme ani na felicii!!! čekal bych to u astry F ,ale u G fakt ne!!
Dyt je to celopozink tak jak je to možný
rez na lemech blatníků
- Reklama
Tak ja mne to začína kvitnúť. Skúsim to streknúť zinkuvým opravným sprayom (ten mám doma). Ale ako dlho to vydrží ?
http://www.vltava2000.cz/madoil/fulltex ... =zinkov%FD
http://www.vltava2000.cz/madoil/fulltex ... =zinkov%FD
Strieborná ASTRA-G 1.6 16V X16XEL 98
-
- Kontaktovat uživatele:
včera jsem mluvil s jedním známým a ten říkal, že to potkává jen astry do r.v. 2000, u novších prý ten problém už není, tak tomu nerozumím. Ale je to karosář tak asi cosi o tom ví. Jinak ťukance od kamínku mám na přední kapotě taky, ale ty jen zčernají a nijak se to dál nešíří, byly tam když jsem to už koupil a to jsou dva roky a je to furt stejný. Nevím proč to teda potkává jen ty lemy.Leo píše:Tyjo čumim jako blázen, takovýdle puchejře nemáme ani na felicii!!! čekal bych to u astry F ,ale u G fakt ne!!
Dyt je to celopozink tak jak je to možný
v minulosti OPEL ASTRA 2,0 60KW, nyní SUZUKI SX4 1,6 GLX 4x4 79KW,
člen Carp Teamu Radegast Karviná
jo jo astry nad rok výroby 2000 mají oboustraný pozink, ale stejně jsem sundal tapecáky a projistotu vystříkal vnitřky rezistinem , to je takoví vosk který nepustí žádnou vlhkost.
Hopla hopla hopla koupil jsem si OPLA Astra G 1.8 85kw Sport
Moje ASTRA
Moje ASTRA
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
- Zdeněk Lbc
ASTRY G mají od samého začátku výroby 100% ochranu karoserie proti korozi. Leč, i dle mé zkušenosti je to špatné. Mám rok výroby 2000 a už loni jsem musel nechat v rámci garance opravovat 3 lemy. Oba zadní a levý přední! No a aby to nebylo vše, právě dnes se začíná opravovat to, co se právě vloni opravovalo. Tady zase stejné podběhy. Opět puchýřky a navíc už i koroze.
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel, je to škoda. Proto všem co prodávám auto radím ať si na to dávají bacha. Mechanici to sice dělají automaticky, ale to vyplňování už je horší.Jocker píše:Servisku mám ze švajcu, pravidelně vyplňovaná, ale stranky kde se asi měla vyplňovat zprava o korozni prohlidce, prazdné...s tím asi nic neudělám že.
OPEL ASTRA G Coupé 1,8i 16V r.v. 2005
( PRODÁM )
( PRODÁM )
-
- Kontaktovat uživatele:
to je fakt, známý říkal, že to už ani neopravuje. Nemá to vůbec cenu, protože po zimě to vžždycky vyleze nazpátek. Takže rada zněla jasně, nechat to zatím tak a jak už se na to nebudu moct koukat, tak to mám dovézt a lemy půjdou na výměnu. Pak prej budu mít nějakej rok pokoj.rychlyradim píše:podle mě opětovné stříkání už nemůže být nikdy tak kvalitní jako z výroby někde jsem prostě zaslechl že se barva vypaluje a nechává zrát či co (ve výrobě)
-
- Kontaktovat uživatele:
no tak to teda asi kapečku prokoučovali s tou zárukou, anebo spolehaj na to, že si málo kdo ponechá auto víc jak 12let a že se při prodejích tyto dokumenty někde potratí a nikdo to nereklamuje....Leo píše:tak sem se koukal a obpustranej pozink ma kazda astra G, zaruka je 12 let na prorezivění