Sport.podvozek
- Reklama
Omlouvám se za mylnou informaci.....s tim estate....
.
.
.
nakonec nejspíš objednám:
http://opel.autodoplnky.cz/opel-astra-g ... p-s3017608
.
.
.
nakonec nejspíš objednám:
http://opel.autodoplnky.cz/opel-astra-g ... p-s3017608
jen pro moje info jaké máš snížení u podvozku WeitecSádlo píše: To mam presne opacne zkusenosti. Mam na aute prave ted Weitec (sice ne na Astru ale na Tigru) a nejsem s tim moc spokojenej. Je to prehnane tvrde, do Prahy skoro nesnesitelne a na horsi nerovnostech auto skace a je nervozni. Pritom to auto v zatackach dost naklani. Prijde mi, ze to zacina opravdu sedet az nad 160km/h, kdyz zacina fungovat aerodynamicky pritlak.
Za podobnou cenu muzes mit InterAlloy, coz je v mem nazoru povedenejsi podvozek.
- 40/40Samothe píše:jen pro moje info jaké máš snížení u podvozku WeitecSádlo píše: To mam presne opacne zkusenosti. Mam na aute prave ted Weitec (sice ne na Astru ale na Tigru) a nejsem s tim moc spokojenej. Je to prehnane tvrde, do Prahy skoro nesnesitelne a na horsi nerovnostech auto skace a je nervozni. Pritom to auto v zatackach dost naklani. Prijde mi, ze to zacina opravdu sedet az nad 160km/h, kdyz zacina fungovat aerodynamicky pritlak.
Za podobnou cenu muzes mit InterAlloy, coz je v mem nazoru povedenejsi podvozek.
Teď: Ford Fiesta mk6.5 ST150 2.0 16v 150bhp
Předtím: Opel Tigra A 1.8 16v 160bhp (Moje (ex-)Tigra - Click)
Pro optimalni rozlozeni vahu bude lepsi 35/35Samothe píše:No já osobně už mám nejspíš vybráno a bude to na jaro sportovní podvozek Weitec s pevným nastavením.Ted ještě rozmýšlím to snížení a to bud 35/20 nebo 35/35
Idealni rozlozeni vahu z hlediska jizdni vlastnosti je 50% na predni naprave a 50% na zadni. Nevim jaky rozlozeni ma Astra ale jelikoz ma motor v predu urcite bude podstate vice vahu na ten predek. Postavis auto na cumak a bude jeste vice vahu na predek a mene na zadek = horsi jizdni vlastnosti.Samothe píše:A když dám 35/20 o tomhle více uvažuji
Aha ok díky za radu budu to brát v uvahu při výběruSádlo píše: Idealni rozlozeni vahu z hlediska jizdni vlastnosti je 50% na predni naprave a 50% na zadni. Nevim jaky rozlozeni ma Astra ale jelikoz ma motor v predu urcite bude podstate vice vahu na ten predek. Postavis auto na cumak a bude jeste vice vahu na predek a mene na zadek = horsi jizdni vlastnosti.
Re: ..
podvozek DTS sice neznám ale za tu cenu musí být luxusní.....tak at sloužíbrhy píše:ja som kupil podvozok DTS maju licenciu od AP racing nastavitelny predok a vyslo ma to na 18 500 SK aj so zlavou takze som fakt zvedavy ake to bude
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: ..
Samothe píše:podvozek DTS sice neznám ale za tu cenu musí být luxusní.....tak at sloužíbrhy píše:ja som kupil podvozok DTS maju licenciu od AP racing nastavitelny predok a vyslo ma to na 18 500 SK aj so zlavou takze som fakt zvedavy ake to bude
uvidi sa ako bude sluzit v Koprivniciach na 2km drahe